ty si bajecnej! moc diky za presnej navod! .-))
ja se tech ATB taky bojim, proto jsem se radsi ptala, jestli nevis. bez rady bych si nelajsla jim nic takovyho aplikovat. jammes mi nedavno posilal naskenovanej clanek z "akvarium terarium" o typokovi, co lecil tercaka acylpirinem...je to docela zajimavy, ale taky k tomu nejak nemam odvahu...
oukej, mame tu starou stovku, tak ji nenapustim plnou a dame ho tam! meli sme ho tam nechat jeste po lecbe tim entizolem, ale sme blby, meli sme to novy velky akva a uz sme se tesili, az tam budou vsichni...
jojo, mam jeden koren navic, kus lavy a echinodorac v kvetinaci mu taky koupim...
papat dostane, co hrdlo raci, mam radsot, ze konecne zere...
oukej, stejne je sleduju porad jak ostriz, gze pokud se vyskytne neco podezrelyho, tak prelecime zbytek...asi teda entizolem...
zivym nekrmim uz vubec, ale davali sme mrazeny patentky a artemie, tak na ty se ted vyprdnem...
co se srdce tyce, davala jsem obcas mrazene hovezi, ale nijak extra jim nechutnalo, tak jsem sn im prestala.
aha, no vidis, zajimava infoshka...sice podle toho, dke ta chuderka drubez vyrusta a v jakejch podminkach uz clovek soudi, ze toi nebude nic moc, ale ze do nch jeste perou atb, tak to je mazec...oukej, mimi dostane jen doma pestovany
z tech dvou fishtamin a aquahum aplikovat jen jedno? nebo se to muze zkombinovat? pokud nekomboinovat, tak fishtamin bychom asi mohli dat tem (snad) zdravym rybam, aby sme je "podporili"?
nebo je to vhodny jen po leceni?
aquahum teda zkusime urcite, da se to normalne koupit?
ty jo, chuderka ta poranena, jak se ji to stalo?
u ryb budem az ve stredu, tak hned prelovime (doufam, ze nebude pozde)...a koupime aquahum i fishtamin...
a jak pises, nechame ho tam teda co nejdyl, at mame jistotu, ze je bud proste nevylecitelnej, nebo, ze se ujistit v tom, ze se uzdravil...
kazdopadne ti teda mocmoc diky za fakt konkretni a vycerpavajici odpovedi
budu informovat o prubehu leceni