Zdravím všechny akvaristy. Určitě jste někteří slyšeli o krmivu s názvem
Skretting... Jedná se o zrnité krmivo hnědé barvy, dělené podle velikosti ryb. Prostě čím větší ryby, tím větší ,,granule" koupíte. Avšak...
NIKDY TO NEKUPUJTE!!! upřímně řečeno neznám větší humus, který si můžete dát do aqarka. Tímto krmivem jsem svoje rybky krmil asi 4 dny... Moje dojmy?
1. den: Rybičky to moc nejedly, krmivo se usazovalo na hladině vody, nepotápělo se a dělalo když to tak řeknu ,,DOST DRSNÝ MARAS".
2. den: Rybičky si krmiva nevšímaly, krmivo se pořád nepotápělo, nános se zvětšoval.
3. den: Čekal jsem co se bude dít dál, rybky nedělaly nic, na hladině to už pomalu začínalo smrdět a já už se jenom chystal na to že to vyčistím.
4. den: TOTÁLNÍ HUMUS!!! Celé aqárko bylo totálně plesnivé, smrad jak nevim kde a rybičky totalně vybledle jak kdyby na ně sahla smrt! Celé akvarko jsem vyprázdnil, úplně vymyl, a když jsem ho znova napouštěl tak jsem ještě týden přidával (preventivně) léky.
Prostě pokud nechcete zažít to co já a možná i něco horšího tak se tomuto krmivu vyvarujte a vůbec ho nekupujte.
S pozdravem
Antalas