No teď jsi to teda rozštípnul
99% lidí zde přítomných ani zdaleka netuší, co provoz takovéto akvaristiky obnáší. Já o tom mám alespoň mlhavou představu protože manželka má obchod s potravinama, kde kromě ní maká ještě 1 prodavačka, tchán jí dělá účetnictví a já každou neděli jezdím s dodávkou na několik hodin do Makra. (Samozřejmě, že obchod zásobují především standardní dodavatelé ale tomu Makru se nevyhnu.)
Manželka je za týden vycucaná jak gumovej medvídek od cikáněte a to si troufnu tvrdit, že provoz akvaristiky je mnohem náročnější než provoz potravin, takže Dáša musí být vyloženě "na sračky".
Vsadím své volejbalové potem nasáklé boty, že Dáša se Zikoušem jedou už pěknou dobu na hraně toho, co člověk může zvládnout - důkazem nechť je nevydařený pokus o expanzi Bráníku na Chodov. Pokud se nepletu, tak Dáša mimo obchodu provozuje ještě veterinární praxi, takže ta se opravdu nezastaví.
Velice často se stává, že do manželčina obchodu dorazí kdosi a začne vykřikovat hlášky typu, že chtít za rohlík 2,50,- je zlodějna, když v Lídlu je mají za kačku.
Když se takovému křiklounovi dostane základního vysvětlení o tom, jak fungují řetězce typu Lídl a izolovaný krámek, tak většinou ten človíček řekne z jeho pohledu geniální větu:
Tak máte jezdit pro rohlíky do Lídlu!!!
A už ho samozřejmě nezajímá kdo a kdy.
Jak už jsem uvedl, manželka toho má i tak nad hlavu a aby jezdila každé ráno do Lídlu pro rohlíky nebo do Tesca(atd.) pro mlíko (atd.), to je opravdu nemyslitelné.
Takže veškeré byť dobře míněné připomínky a rady musí na Dášu fungovat jako červený hadr na býka protože ono se nám to kecá, když to nemusíme odmakat my...