ZOO Braník
hrozný to je,člověku to připadá jako věčnost nějaké 4 týdny..ale vyplatí se to

jj, počkám přidala jsem tam nitrifikační bakterie, vodu zatím měním 40l každé 2-3 dny. Ale to čekání je hrozný

Starší reakce
Danila tak to joooo

Škoda, že jsem tehdy na Rybičkách ještě nebyl

Panečku, to by byly úderné a zvučné návrhy: Bránická kafilérka, Orientální masokombinát, U leklouše, U mrtvého pískomila, U slepené ploutve, Rybí moučky, myší bobky a jiné laskominy...Acho jo, tak snad si akvaristiku bude chtít otevřít ještě jiný párek bláznů nevážících si vlastního zdraví a životů...

Nápad na název dobrý, ale soutěž o jméno našeho obchodu se uzavřela před třemi lety
To Acik: jde o nekonečný seriál o tom, jak se dva akvaristé dočista zbláznili

Reportáž s fotogaleriemi jak to všechno bylo, zde:
www.akvarista.cz/…
Pekelná galerie zde:
www.akvarista.cz/…
Happy Animals
Zoo Animals
ForAnimals

MazLOVÉ
SuperAnimals
+ Můžu poskytout webové stránky zdarma!
A splň si svá přání!

Deathbull napsal: Určitě na začátek lepší volba než ramky.
Ale při jeho 80% výskytu u nás z asijských importů?

Stačí pročíst vlákno o problémech s nimi...
Danila napsala: V sobotu 28.9.2013 bude ZOO braník ZAVŘENO - státní svátek.
A at nejsme OT, koukam, ZOO Branik je ma v nabidce (Thomasky), takze pokud je jeste nevyprodali... a i kdyby, kdyz je meli jednou, jiste budou znovu

. Taky po nich silham, ale stale nemohu, jeste stale mam v akvarku krasne malicke Ramky, cele 4ks z odchovu

, mimochodem od rodicu take ze ZOO Branik.

A co třeba pestřenec červený? Pěkná barevná nenáročná rybka, která má zajímavé chování, když se tře a odchovává mladé. Ale mohou být trochu agresivnější v téhle době, takže je potřeba dostatečně velké a členité akvárko, kde si vytvoří své teritorium a nechají životní prostor i ostatním. Nicméně, jsme tu off-topic.
Psala jsi myslim jinde o 200l akvarku, ze? Takze muj tip je:
rybicky.net/atlasryb/cichlidka_thomasova
Nadherna a silene odolna ryba. Dokonce nepotrebuje ani specialni podminky k odchovu, a diky starostlivosti o mlade jich umi uplne samo pribyvat (pokud je neco dostatecne rychleho a sikovneho nesezere). Je to proste Africanka, zadna choulostiva Amazonka, jako kluk jsem je mel a asi si umis predstavit, jak to musi jit snadno, kdyz je maly kluk rozdava z vlastniho odchovu

.
Nedej se zmast jak v prodejnach vypada, jak se zabydli a zacnou se odleskovat jeji modre tecky, je to uplne jine, nadherne.
U Cichavcu zakrslych se muzes casto setkat s vodnatelnosti, a tady to bude predpokladam dost podobne. Nicmene Deathbull ma pravdu, lepsi volba.
A myslim ze nedavno nekdo psal o rozdilu odolnosti mezi dovozy z Asie a zdejsimi odchovanci, ze Ti nasi jsou odolnejsi.
Určitě na začátek lepší volba než ramky.
Od mých zkušebních počátků před lety jsem snad zmoudřela tak rady poslouchám. A co čichavec medový??
Nepatri to primo k obchodu, ale jesti se nechas zlakat temi Ramirezkami, mas uvedeno ze s akvaristikou zacinas, radeji Te odradim predem. Jsou nadherne, ale jen se jim neco trosku nelibi, umi rychle padnout a ani nechapes proc. Jestli chces mit z rybek radost, timhle rozhodne nezacinej, muze Ti to prinest zklamani (ale nemusi, jiste ze muzes mit stesti).
kdybych vas neznal,řek bych "slovenska dovolená"...
Vím že vám o asi už zní strašně a signalizuje to těžký pracovní den, ale co bych dal za to abych mohl říct že budu stěhovat 380,250 litrů a znovuzařizovat 400

Hmm, to znám. Taky si říkám, ještě tohle a pak si dám pauzu.

RAP napsal: V sobotu 28.9.2013 bude ZOO braník ZAVŘENO - státní svátek.
Tak si najděte aspoň trochu času na pořádný odpočinek!!
To by bylo super, ale poslední dva dny jsme po nocích stěhovali akvária (380 a 250 litrů) z haly do pokoje, protože máme rozsekaný byt a je potřeba ho dát dohromady

A až se vymaluje, tak je zase odstěhujeme zpátky a pak se budou společně s už vypuštěnou 400 litrovko konečně pořádně zařizovat

V sobotu 28.9.2013 bude ZOO braník ZAVŘENO - státní svátek.
Tak si najděte aspoň trochu času na pořádný odpočinek!!

Starší reakce
Souhlasím. Sám jsem taky OSVČ a zaměstnávám lidi. Oni začali na zelené louce a fungují. Byla to jen poznámka k tomu, že nic není tak černobílé, kritizovat umí každý, ale i každý může jít na s kůží na krk. Navíc info o cenách a malé nabídce jsou jen řeči, praxe je prostě trochu odlišná.
svfilip napsal:Mimochodem nikomu z nás nic nebrání otevřít si akvaristku super pecka číslo 1*. Já mám Braník rád, a moji psi a rybićky taky.
Ze by v tom obcas nekomu mohl branit nedostatek kapitalu, nebo dokonce strach o svou budoucnost?
Ono otevrit si kram (ne tak jeste s necim zivym), zacit podnikat, neni vubec bez rizika a prachy to nejdriv hojne zere, pro mnohe dost velke prachy, nez to vubec nejake vydela, pokud vubec... A stat jeste pomuze, orvat o co jde, hlava nehlava. Musi se to zaplatit, kamenne kramy nemohou souperit s temi, kteri delaji boxmoving (zavola a naridi presunout skatuli od nekud nekam, a na cene si prihodi), mohou byt lepsi v necem uplne jinem, vlastne musi.
Myslim, ze je na miste drzet palce, pac tohle neni legrace, mnohdy jde tomu kdo to zkusi o celkovou kvalitu dalsiho zivota, at uz k lepsimu, ci horsimu. A neberte to prosim jen jako kecy, co je zkrachovat a co to obnasi znam na vlastni kuzi

. Podnikat je uplne jiny zivot, nez si odkroutit pracovni tyden a pak natahnout ruku.
Treeman napsal: Jasný nepříjemný shrnutí stavu
Já sem u vás také byl a viděl sem obchod a je to zhruba tak co popisuje Voloduson®. Nejsem z Prahy ale z okolí Liberce ale musím konstatovat že sortiment je užší a jsou nějaké nedostatky a přidávám i rozdílné ceny oproti cenníku na vašich stránkách a na prodejně na druhou stranu uznávám že neprovozujete e-schop takže si nemůžete dovolit držet širší sortiment techniky.
Bez urážky to co sem si přečetl na tomto webu a získal z doslechu mě utvrdilo že je ZOO Bráník super pecka číslo 1* a pak sem to viděl a zažil sem zklamání.
Závěrem do Prahy sem přijel po několika letech a zas to tak bude a dále se k tomuto tématu nebudu vyjadřovat.
Já nechci moc zabředávat do absolutně neplodných diskuze, ale nedá mi to. Takže ZOO Braník super pecka číslo 1* určitě není, ale určitě za to nemůže Danila se Zikym - když lidi budou automaticky nakupovat techniku přes net, protože je to jednak pohodlný a za druhý na akva kompletu ušetří 200 Kč z osmi tisíc, tak se není co divit. Já zvednu zadek dojedu do Braníka, domluvíme se co chci od ryb počínaje a po techniku konče a stejně to mám za nejlepší cenu na trhu. To že filtr není skladem mě nevadí, stejně na něm nic nevykoukám. K tomu dostanu řadu informací, které jsou pro mě z dlouhodobého hlediska nejcennější. Až kupní síla běžných lidí bude taková, že budou brát ryby za 600 Kč kus, tak věřím, že jich tam budou mít plno. Pár ryb už jsem tam koupil, i na objednání. A nikdy nebyl problém.
Mimochodem nikomu z nás nic nebrání otevřít si akvaristku super pecka číslo 1*. Já mám Braník rád, a moji psi a rybićky taky.
Já bych jí předhazoval sousedy

Starší reakce
No to jo.

Až by trochu vyrostla, tak bych pro ní byl třešinka na dortu

Whiskasem

Hned bych si jí vzal domů

Otázka čím bych ji krmil.
Tak ta je suprová

Starší reakce
tak to potom ho v tom asi vykoupem a při tom může bumbat dosyta

No prave proto jo, at jeste dlouho pise pohadky pro dospele, dobre se to cte

.
darka napsala: Blondýna děkuje za vysvětlení pojmů
, pokud se v září do botanky a tím pádem určitě i za Dášou vypravíme, cedulky si přečtu a ťukat nebudu, slibuji
OT prosím, ale nedalo mi to
Blondýny děkují za vysvětlení pojmů
Co se týče botanické zahrady, tak to vidím spíš na nějakou pařbu u nás, jak každý rok jste holky vítány, nocleh v Praze zajištěn, ale na výstavě se sejdeme jako návštěvníci...Letos s námi pořadatel nepočítal, ale upřímně řečeno, spíš se nám to hodí.
Zkus bublinkatou vodu...
...nebo radeji pivo, tam je taky bublinek dost, staci toho pit denne dostatek, jen to muze peknych par let trvat, nez jatra zaznamenaji kyzene tvrdnuti

.
Furt sem váhal jestli sem kus k udržení...dám na Tebe a jdu se utratit...Jen se bojím jestli to nebude bolet....

invalida napsal: Tohle mi řek doktor a u toho nabíjel zásobník do devítky....nic moc pocit
No jsme na akva strankach, tady obcas radime setrne utratit, takze pro nas nic noveho
. wifinou to nebude, protože doma to fachá v pohodě a tam těch wifin je taky dost, nemluvě že jsme na hlavní přenosový trase klfree.net (Kladno-Praha)
to Terka: když on je netykafka, navic s napomadovanou prehazovackou, nejni o co stat....
Moucha napsal: s klepanim na nadrze taky intenzivne bojuji.... ale nekteri jsou nepoucitelni, i kdyz jednomu to vysvetluju nekolkrat za mesic huz pres tri roky..... no on je to takovej exot.... starej mamanek
Tak mu začni klepat několikrát do měsíce na čelo

já bych to klidně viděl i na wifi, na jaký frekvenci to pracuje?
Ony ty cedulky jsou prodejcova obrana...ze zákona mimochodem povinná...má-li je, pak se například zákazník ztěžka může točit na tom, že neonka nezvládne 10 stupňů mrazu, pokud se zapomene v hovoru před obchodem se svým známým a rybky zdechnou...Stalo se. To není vymyšlený příklad...

Přidat reakci
1 ...... 81 82
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236305x