Přihlásit se RYBICKY.NET »

ZOO Braník

NápovědaFórum » Obchody » Kamenné 

rostlinna-akvaria.cz
Přejít na předchozí stránku Přejít na další stránku   1  
ZOO Braník
 Reagovat na tento příspěvek 3  - rastrot
Chtel bych podekovat obchodu ZOO Branik za ochotu profesionalni pristup proste super koupil jsem tam nekolik krunyrovcu a musim rict ze jsem se nidky nesetkal s takovou profesionalitou vstricnosti a lidskosti:Mlada pani blondynka podle me majitelka skvela sympaticka vstricna zenska ktera rozumi a poradi a k tomu velice sympaticka proste supr zenska.Vsechny koupene ryby ve skvele kondici a pristup k zakaznikum proste skvely,jeste se mi nikdy nestalo abych dostal slevu a tam ano malem jsem si myslel ze je to sen pristup vyber od ryb pocinaje a ani nevim cim konce proste nevim co vic psat zajedte se tam podivat a uverite:jsem pomerne z daleka ale rad se tam zase budu vracet hodne stesti obchodu a vsem tam.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 2  - R romant Re: vaaclav
Tak se neberme zase tolik vážně, doplnil jsem svůj příspěvek o možné množství smajlíků, tak to třeba s tím pos.... nebude tak hrozný. :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R vaclav Re: romant
Teď jsi si to u Danily ale trochu posra... :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R romant Re: Danila
Štěky jsou v pohodě, horší by bylo, kdyby jste tam měli něco odbornýho lidem vykládat. :) palec :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila
V sobotu 14.06.2014 bude ZOO Braník z důvodu natáčení pro Českou televizi ZAVŘENO.
Tentokrát to nebude o nás:-) ale máme slíbený nějaký štěky smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila Re: rastrot
Jak již níže odpověděl uživatel Hansel,ve Vašem případě se není čeho bát. Druhy které máte si to vyřídí bez zranění.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 9  - Ivoš Re: PaDa
Měl ses zeptat mě. Já bych ti prozradil, že pivo se pije i nefiltrovaný:-)
 Reagovat na tento příspěvek 5  - PaDa
Děkuji ZOO Braník za pomoc při řešení akutního problému s filtrací, byli připraveni a ochotní jako vždy ano ahoj
a pivo máte někdy u mě...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - rastrotRe: Hansel
děkuji za radu mam 360litru akva a v nem čtyři krunýrovce tak to snad bude dobry a dekuji
 Reagovat na tento příspěvek 3  - Hansel Re: rastrot
Dovolím si odpovědět. Šarvátky budou, ale z pravidla bez následků či zranění ;-) Pokud budou mít dost prostoru a dobré prostředí, není se čeho bát.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - rastrotRe: Danila
Dobrý den předem bych chtěl poděkovat za váš přístup k zákazníku kupoval jsem u Vas krunýřovce naposled leopardího a moc děkuji za rady.Jen bych se chtěl zeptat na internetu píšou že ten leopardus je nesnášnlivý vůčí krunýřovcům a rybam žijících u dna.Nemůže ublížit ostatním krunýřovců které od vás mam?myslim panague.pak ještě dva další nadherne které jsem od vas pořídil snad jim neublíží můžete mi poradit?dekuji moc.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - Malapa Re: vlacek
Kapra :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - vlacek Re: Malapa
Viz vlakno Cichlidy a cichlidky.... No o namnozeni je hoooodne predcasne mluvit ;-)
Konzumni velikosti myslis velikost sardinky nebo kapra? :-)
Jak jsou na tom s agresivitou? Pokud časem namnožíš a rodiče nevyrostou do velikosti konzumní ryby, tak bych se hlásil o pár rybek. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Malapa Re: souky
nadpis jsme přečetl, ale takovou rybu fakt neznám. ;-) Obchodní název snese všechno.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - souky Re: Malapa
electric blue acara
je to v nadpisu:-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R romant Re: Malapa
Odroluj vláknem k 16.4.14. ;-)
Smím se zeptat o jaké ryby se jedná?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RAPRe: vlacek
Jestli maj něco po rodičích, tak pár kousků odvodí k samostatnosti. Záleží na velikosti akva, jeho zařízení a spoluobyvatelích.
Stejně by bylo zajímavé co z nich vypadne.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - vlacek – electric blue acara
Doplňuji jen update o zářivých akarách z Braníka - vytřely se :) Tudíž slečně, která je vybrala děkuji, měla šťastnou ruku s pohlavím vybraných kousků :) Dcera mi sice dala úkol, že je MUSÍM vychovat, bohužel na věnování se jim teď není čas a prostředí, takže z toho skoro jistě nic nebude :( Možná příště. Vykulily se snad úplně všechny jikry.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila Re: rudolf
Fotka k příspěvku rudolf napsal: Článek o zajímavých rybách, které aktuálně plavou v Braníku, je k dispozici zde: www.aquatab.net/… Jaroslav Hofmann Za perfektní článek dodatečně děkujeme love Máme teď plné ruce práce s výstavou stydim

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 3  - Malapa – já to říkám pořád
Výborný článek, krásné fotky a jedna z nejlepších akvaristik v Praze! Dokonalá kombinace. potlesk
 Reagovat na tento příspěvek 0  - radimRe: RAP
:-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RAPRe: radim
Si je pořiď, akvárium na to máš. ;-)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - radimRe: rudolf
ty crenicichly jsou nádherné hmm
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Mrakoplash Re: rudolf
Krásný ryby palec
 Reagovat na tento příspěvek 22  - rudolf – Zajímavé ryby v Braníku
Článek o zajímavých rybách, které aktuálně plavou v Braníku, je k dispozici zde:
www.aquatab.net/…
Jaroslav Hofmann

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - LiborSprysl Re: rudolf
rudolf napsal: Tyhle ryby přišly do Evropy ze Singapuru (což ještě neznamená, že zrovna tam byly vyšlechtěny, ale asijský původ je jasný), odkud se exportují jako "Nannacara Neon Blue". Mně osobně to taky připomíná víc Andinoacaru než Nannacaru, ale to nic neznamená ;-)
Jaroslav Hofmann

No při umu našich šikmookých konkurentů přidám jednu myšlenku...měl jsem svého času, cca 4 roky nazad, téměř celoplošně "modré rivuláty"...z Thajska ... velikostně se nedostaly tyto ryby přes deset cm...Je pravda, že při jedné polské návštěvě u mne šly za duže dorogo z baráku...
Koupil jsem to nevěda, co z toho vyroste jako malé a už hodně barevné...a přišlo mi to pak jako strašná zprsklotina...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - vlacek Re: radim
Fotka k příspěvku radim napsal: www.forociclidos.com/…
červené oči nebudou? :-)

I červené oči umíme, ale to záleží na světle. Cena jestli si dobře pamatuju je cca 280kč/ks.

Reagovat na tento příspěvek 0  - Ivoš Re: radim
radim napsal: www.forociclidos.com/…

No vida, tady je to pro změnu zase Nannacara, což by velikostně sedělo lépe než modrá akara.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - radim
na jednom servru píšou 80 dolarů za kus coze taky je v Braníku mají za tolik?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - radimRe: vlacek
www.forociclidos.com/…
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - vlacek
jen dodám, že "samec" na fotce má okometricky 6-7cm celkové délky. Je největší ze tří co mám. Možná ho dám dočasně na zrychlený výkrm do akvárka s přemnoženými palmatami (teda až přestěhuju potěr c.duplicareus, který rozhodně není přemnožený ;-) )
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Ivoš Re: rudolf
Anebo takhle: Jimmy Kuo a pár dalších lidí si myslí, že by to mohla být mutace akary modré, takže by to vlastně mohla být mutace akary modré smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - rudolf Re: Ivoš
Měla by to být mutace akary modré, protože to tak Jimmy Kuo nazval, když dával video na youtube. Pokud není Jimmy Kuo jedním z šlechtitelů, kteří to vytvořili, což podle všeho není, jde o jeho odhad nebo převzetí názvu z internetu. Takže ne "měla by to být mutace akary modré", nýbrž "i Jimmy Kuo si myslí, že je to mutace akary modré" ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kytka Re: Ivoš
Sice prý mutace Akary modré, ale podle Zikyho dorůstá jen 6-8 cm.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - vlacek
Fotka k příspěvku aby to matka příroda viděla ještě lépe, přidám fotku domnělého samce
:-)

Reagovat na tento příspěvek 0  - Ivoš Re: RAP
Jde jen o zvyk, vem si takové betty, paví očka, terče atd. Tady se nad nejkřiklavějšíma barevnýma formama už nikdo nepozastavuje - naopak.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RAP
Matko přírodo, ty to vidíš .......... hmm
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Ivoš – Eletric blue akara
Měla by to být mutace akary modré, takže ve finále žádný drobek: www.youtube.com/…
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RAPRe: Kytka
Proti šmoulím rybičkám nemám nic, ale .....
Po shlédnutí tvojí fotky mě jako první napadla Laetacara curviceps. Ikdyž EBJD je proti normálním kančíkům perleťovým taky menšího vzrůstu.
 Reagovat na tento příspěvek 15  - rudolf Re: vlacek
Tyhle ryby přišly do Evropy ze Singapuru (což ještě neznamená, že zrovna tam byly vyšlechtěny, ale asijský původ je jasný), odkud se exportují jako "Nannacara Neon Blue". V Evropě je šíří Glaser, možná v mezičase už i jiní importéři, tím si nejsem jistý, ale byl to Frank Schäfer, který se u Glasera zabývá focením, popisováním a určováním "zvláštních" ryb, který přišel s tím, že jim to moc Nannacaru nepřipomíná a že by původ hledali spíše někde u Andinoacara pulcher. Ke stejnému závěru došli i akvaristé na diskusních fórech v USA, kam tyhle ryby dorazily zřejmě o pár měsíců dřív než do Evropy, ale je to všechno založené jen na názoru utvořeném podle vzhledu ryby. Mně osobně to taky připomíná víc Andinoacaru než Nannacaru, ale to nic neznamená ;-)
Jaroslav Hofmann
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Kytka Re: RAP
Co máš proti šmoulím rybičkám? hmm
 Reagovat na tento příspěvek 0  - vlacek Re: RAP
to nejsi sám, koho by to zajímalo. Asi to kromě původních chovatelú nikdo zodpovědně neví. Má to být Aequidens Pulcher, ale jsou mnohem menší a osobně mi spíše připomínají Nannacara anomala. Ovšem jsem v cichlidách naprostý nováček :-)
...Electric Blue Akary...
coze Proboha, co to zase je? By mě zajímalo z kterého druhu je to vyšlechtěné. hmm
 Reagovat na tento příspěvek 1  - vlacek – Posledni nakup
Fotka k příspěvku Po delší době přispívám do tohoto vlákna, jelikož jsem nadšen svými novými spolubydlícími, které jsem v ZOO Braník koupil o víkendu. Electric Blue Akary jsou super! Plavou po celém akvárku, nebojí se, moc se samy mezi sebou neprohání(což se nedá říct o samičkách gold ramek ;-) ), ostatní ryby nechávají na pokoji. Akorát je mi záhadou, kam se poděly všechny krevetky, levatky a okružáci? :-) Barevná kombinace gold ramek a akarek je perfektní. S určením pohlaví akar mám stále potíž, ale připadne mi, že jedno je určitě sameček, dvě snad samičky, takže snad měla slečna při lovení šťastnou ruku, uvidíme ;-)

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 1  - půlpy
rybičky, šneci i krmení přežili potlesk
šneci se hned schovali, čichavci nejdřív plavali jen spolu, ale když jsem šel do práce na odpolední, tak už si to proháněli jednotlivě po celém aqwu, beťák se ještě schovává, ale krmení neodmítl smich
ještě jednou díky,
s pozdravem Půlpy

ahoj

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - půlpy Re: Danila
Děkuji za info a ve středu na viděnou ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - souky Re: Danila
a neukážete se po dlouhý době u trojek? sem vás viděl tak před rokem
Vyzkoušejte

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 81 82

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236305x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/13617-zrizovani-noveho-obchodu-zoo-branik?od=519