ZOO Braník
Teď si jedno nano pomalu chystám. Až budete míte nějakou super miniaturu od anubiasů, tak se odhodlám i do matičky stověžaté.
Danilko, jak já Vám fandím. Už to, že jste přežili válku s úředním šimlem a stihli otevřít. Jenom škoda, že bydlím tak daleko. Na ty Vaše vedlyby bych si skutečně zajel.

Ne že je všechny prodáte do pátku

- maculatusky a merahky, možná nějaký erythromicronky (nevím, jak jsou na tom po těch vedrech co byla).

K.
chjo :( L018 ty bych chtel ,ale cena a ta velikost :( mam jen 4 maly prcky L340
aha tak tim lip

ja tam jeste nebyl tak jsem nevedel jestli ho maj nebo ne

a diky moc ze jste mi odpoved za Dasu

te potesim cernej pisek od flexiobkladu maj... v den otevreni jsem si ho trochu koupil

do trpose (12L), skvele v nem drzej drobny kyti a krevety se prekrasne vybarvily
0 22.06.2010 06:35 kreten – Re: Danila
0 22.06.2010 06:35
Sm@tts [7] - Cichlidy zdravím

Dášo neplánujete koupit černý písek od flexiobkladů ? já jenom ,že by si ho spousta pražáku koupila

včetně mě....já ho chci do miníček , ale dávat za poštovný 1x tolik se mi nechce

tak kdy jste ho náhodou měli kdyžtak napiš díky
nemáte parmičky černoskvrnný? že bych si taky udělala výletek do Prahy??

Díky, ale do té blondýnky mi přebývá asi tak 15 kilo a chybí tuna sex appealu
A co se týče presidenta...." to opravdu - ehm ehm - , ale opravdu" není můj šálek kávy

Rýmu neee, by nám tam plavaly soplíčky

Rýmu z koupání ve veleakvárku?

A ještě jsem zapomněla dodat naprosto perfektní otevírací doba - tou sobotou do pěti jste to pořádně "ošéfovali" přes týden se skoro nikam skrz práci nedostaneme!

Gigi, díky za návštěvu

Akvaristů se k nám zavítalo zatím jen málo...
To bylo jen pro odlehčení.
Jinak samozřejmě přeji Danile hodně úspěchů.
Zdravíme, děkuje za vytvoření fantastické akvaristiky v Praze! Výborný přístup k zákazníkům, skvělá nabídka rybiček a dekorací (krásné kousky zkamenělého dřeva) akorát bychom uvítali větší výběr rostlinek ;)) Jinak je to na 1 s * ;)
Tak místo granátu zatím nasazeno bourací kladivo.

Jo tak tomu říkám skutečně začátek od píky

0 15.06.2010 10:53 švíco – Re: ondra
To budou stavebniny?

to zdivo je pekne sfusovany...
Koukám, vody už je tam dost

. Tak ještě nějaký ty ryby a můžeš prodávat.

Sleduji tuto diskuzi a nedá mi to, abych se nepochlubil. Tady má být obchůdek.

Deathbull: Ano, zkamenělé dřevo je araukarit, ve vodě je netečné a vypadá skvěle. V ZOO Braník ho najdete zhruba ve třetině akvárií

a doma ho už máme v akvárkiích skoro rok.
Promiň ty jsi se ptal asi na jiný příspěvek

Je to liána, ve vodě žádný problém ale je lehká a musí se něčím zatížit nebo přivázat

Mám ji v akva taky a musel ji přivázat k břidlici cca 1,5kg kterou jsem potom zasypal pískem

To dřevo...to je araukarit? Je to k vodě netečné? Já že slyším názory tak i tak...moc se mi to líbí a dal bych to jako kombinacin k břidlici...ale chci mít jistotu

Přidat reakci
1 ...... 81 82
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236295x