Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

ZOO Braník

NápovědaFórum » Obchody » Kamenné 

Přejít na předchozí stránkuPřejít na další stránku   1  
ZOO Braník
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   25.08.2010 23:49 Žena Danila [4493] - Amerika
Sedíme se Zikym před velkým akvárkem a sledujeme ryby, jak se cpou.Jako na fotbale, fandíme nejmenší arrowaně, (je to úplná guma) která ne, že by neměla přístup k jídlu, ale vybere si vždycky naprosto obří sousto, blbka, a pak se diví, že ho nemůže sežrat a váha sousta ji téměř překotí na bok smich

Rejnoci se narvali mušlema k prasknutí a mají na zádech hrby jak dromedáři :-D

Panaque řežou všechno , co potkaj a dělají do dna krátery jak hrom. Trochu vyrostli, obludy jedny, požírání kořenů ve velkým jim neskutečně svědčí - narozdíl od našich neustále se ucpávajících odpadů - těm ty hromady bince co po nich zbejvaj nesvědčí ani trochu.

Trochu nám z té práce hrabe, ale jinak dobrý, po delší době jsme zase na ty naše ryby koukli a usoudili, že to bude příšerná smečka -oba hrotočelci a obě sorubim limy začínají dorůstat slušnejch rozměrů... a zbytek světa včetně skobinů nezůstává pozadu.

Ať vám to taky plave X-) Danila
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.08.2010 23:57 RAP
Abych nezapoměl, před 10minutami dorazilo nové akva ze ZOO braník potlesk
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.08.2010 23:55 RAP
mlynář napsal: Faktem je, proč pana kolegu k tomu nutit, když jej skutečně zajímají jen ty rasborky. Asi by to pro něho byla ztráta času, když je to jen o skalárách, ne? ;-)
Hehe, jen o skalárách "?" :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.08.2010 21:14 Usine – Re: Moucha
Ty nejsi zaregistrovaný na Českém cichlid klubu. Že se nestydíš. smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   24.08.2010 21:12 RAP
Moucha napsal: jen se mi nelibi princip dam odkaz kam neni volny pristup no... ale dneska su v nasiraci nalade, co mohlo to se pos....
Ten odkaz jsem tam dal já a neuvědomil si to ;-) . A že máš nasí.... náladu, za to nemůžem!
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.08.2010 20:00 Muž Moucha [1429] - Raci, krabi, krevetky – Re: mlynář
jen se mi nelibi princip dam odkaz kam neni volny pristup no... ale dneska su v nasiraci nalade, co mohlo to se pos.... a kdyz se chci juknouna udajne pekny fotky, tak na mne vyskoci prihlasovaci formular.... dnes jsem se diky nasemu IT zhruba tak kazdou pul hodinu prihlasoval znovu do site.....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.08.2010 17:53 mlynář – Re: NASREDDIN
Faktem je, proč pana kolegu k tomu nutit, když jej skutečně zajímají jen ty rasborky. Asi by to pro něho byla ztráta času, když je to jen o skalárách, ne? ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.08.2010 15:25 Muž NASREDDIN [1384]
Moucha napsal: proc bych se mel registrovat na cichlid klub kdyz mne zajimaj rasborky
Třeba proto, abych se mohl podívat na tamní fotky.
Kdyby jste neměl zájem se na to foto podívat, těžko by jste přišel na nutnost registrace. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   24.08.2010 12:59 Muž Sid [6774] - Rostliny – Re: Moucha
Protože admin požaduje registraci? :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek -1   24.08.2010 12:56 Muž Moucha [1429] - Raci, krabi, krevetky – Re: Sid
proste proc mit 10registraci kdyz se chci juknout jen na jednu vec
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.08.2010 12:53 Muž Sid [6774] - Rostliny – Re: Moucha
Nikdo vás k registraci nevyzývá, jen reaguje na vaše postesknutí... :)
Jako by registrace (nejen zájemců o cichlidy) byla nějaký problém.. hmm
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.08.2010 12:50 Muž Moucha [1429] - Raci, krabi, krevetky – Re: mlynář
proc bych se mel registrovat na cichlid klub kdyz mne zajimaj rasborky
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.08.2010 10:50 Žena Danila [4493] - Amerika
Deathbull napsal: Na fotce je přírodní forma Pterophyllum sp. nanay(typ I.), majitel to píše v prezentaci.)
To co prodává ZOO Braník je taky klasická skalára, P. cf. Scalare "Peru" tzn. to ALTUM se tam asi dostalo nedopatřením, nebo jim chybí u ceny 2 nuly.) Ale i tak krásná cena, odvézt si 10 krásných skaláru za 160,- to teda čumím :-)

Ne ne ne. Žádná chyba či nedopatření tam není ano
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.08.2010 09:24 mlynář – Re: Moucha
Proč bohužel. Vždyť je to zadarmo a ta pitomá registrace netrvá ani minutu. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   24.08.2010 09:18 mlynář – Re: Deathbull
Maglajz v tom udělali obchodníci - dovozci. Peruánští vývozci tenhle typ pojmenovali "Peru - alto" což v jejich mateřštině neznamená nic jiného, než "peruánská - vysoká" (alto = vysoký -špaň.-). Evropané - především populističtí němci kvůli lepšímu kšeftu to tehdy, před více než dvaceti lety, překroutili na "Peru-altum". Pak ještě někdo vypustil do světa fámu, že se jedná a/ o Peruánskou formu P.altum; b/ o křížence P.altum a P.scalare s pohledem na introdukci terčovců v okolí Iquitosu a zmatek byl při tehdejším možnostech informovanosti hotový!
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.08.2010 09:07 Muž Moucha [1429] - Raci, krabi, krevetky – Re: RAP
bohuzel jen pro registrovane
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.08.2010 02:19 RAP – Re: Deathbull
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.08.2010 23:29 Muž Deathbull [1928] - Cichlidy – Re: vaclav
ok, dám na radu zkušenějších já skaláry osobně neměl, nekupoval atd.) Není to moje krevní skupina, ale rád si počtu a rád se kouknu:)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.08.2010 23:21 Usine – Re: Deathbull
S těmi dvěma nulami si to trochu přehnal v téhle velikosti. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek -3   23.08.2010 23:03 Muž Deathbull [1928] - Cichlidy – Re: gogle
Na fotce je přírodní forma Pterophyllum sp. nanay(typ I.), majitel to píše v prezentaci.)
To co prodává ZOO Braník je taky klasická skalára, P. cf. Scalare "Peru" tzn. to ALTUM se tam asi dostalo nedopatřením, nebo jim chybí u ceny 2 nuly.) Ale i tak krásná cena, odvézt si 10 krásných skaláru za 160,- to teda čumím :-)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.08.2010 22:59 Muž Kuca [43] - Cichlidy
Děkuji moc X-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.08.2010 22:50 Žena Danila [4493] - Amerika – Re: gogle
Nn na fotce bych řek, že je Manacapuri asi nejspíš...Ty naše jsou www.ohligers.de/… , ale ve velikosti cca 5-7cm Ziky
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.08.2010 22:24 Muž Kuca [43] - Cichlidy
Vypadají takto??? rybicky.net/fotogalerie.php…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.08.2010 22:23 Muž Kuca [43] - Cichlidy
Chtěl bych se zeptat jak vypadají skaláry peru altum,které nabízíš ve svém obchodě.
Děkuji Gogle
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.08.2010 21:58 Muž Moucha [1429] - Raci, krabi, krevetky – Re: Danila
mene spiny vice vody..... ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.08.2010 21:56 Žena Danila [4493] - Amerika
Naše úchylka na L sumce s novým obchodem zesílila...
Takže se nám podařilo získat perfektní evropské odchovy elek a dneska jsem je dala na stránky. hop

Ziky právě krmí ve velkým akva, budu ho asi muset brzo upozornit, že ho potřebuju se všema prstama, protože hrotočelci zdvojnásobili růst a arrowana nezůstává pozadu. Chalceusky už mají taky pěkné tesáky, tak čekám každou chvilku pískot
smich

Co se týče naší původní naivní představy, že až otevřeme očistec, tak se nám uleví a nebudeme muset pracovat tak dlouho a tolik....
Nějak nevidím rozdíl, až na to, že nemám za ušima maltu a plný zuby stavební drtě...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.08.2010 21:53 Muž Moucha [1429] - Raci, krabi, krevetky – Re: Danila
jupiiiiiiiiiiiiiiii behem tejdne bych se pro nej mel stavit.... jeste vyresit svetlo a pak nastane teprve drina... upgrade nadrze....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.08.2010 20:52 Žena Danila [4493] - Amerika
Rap a Moucha mají nová akvárka hop
Jedinej kdo se z nich zatím těší jsem já a Ziky :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.08.2010 19:42 Žena Danila [4493] - Amerika – Re: Sewer
rybicky.net/akce/525

16. - 19. září

Odkaz na akci, bude to pěkný, tentokrát tam nebudou jen celý řady terčů jako loni:-)

Mimo jiné tam bude mít ukázkové nádrže i Tomáš Kučera - Vivárium Mělník a očistec ZOO Braník též nezůstane pozadu:-)
Celkově by to mělo být hodně rozmanitý, bude na co koukat. Už se těšíme hop
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.08.2010 12:14 Usine – Re: Sewer
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.08.2010 11:49 Muž Sewer [99]
Danila napsala: Díky.
Tohle je zrovna jedno z akvárek, které připravujeme na zářijovou výstavu v Praze v botanické zahradě....
Měli bychom tam mít vystavené biotopní a společenské nádrže. ;-)

Kdy je ta výstava ? coze
a kde je v Praze botanická prosím? :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.08.2010 21:41 Muž Sid [6774] - Rostliny – Re: Danila
...Tohle je zrovna jedno z akvárek, které připravujeme na zářijovou výstavu...
Aha! Tak to budu držet palec ! Našlápnuto máte hezky! :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.08.2010 21:30 Žena Danila [4493] - Amerika – Re: Sid
Díky.
Tohle je zrovna jedno z akvárek, které připravujeme na zářijovou výstavu v Praze v botanické zahradě....
Měli bychom tam mít vystavené biotopní a společenské nádrže. ;-)

Tak tady po nocích motám a osazuju kořeny kytkama, tahám kameny z celý republiky, vymejšlím úpravy nádrží a v tuhle chvíli už několik hodin sledujeme naše nové přírůstky, jak se aklimatizujou po cestě...Bude to peckaaaa.
No, je na čase opustit obchod a jít se zase trochu vyspat..

Očistec pokračuje...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.08.2010 21:24 Muž Sid [6774] - Rostliny
...A ještě jedna fotka...
Tady oceňuji, že kytky nejsou týrány nedostatkem světla, jak tomu zhusta v prodejnách bývá... palec :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.08.2010 21:23 Muž Sid [6774] - Rostliny
...Tak tady máš ty rostliny...
Z takového akva je škoda kytky prodávat! Moc hezké! palec :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.08.2010 20:46 Žena Danila [4493] - Amerika – Re: vaclav
Hezkýýý:-) díky za fotky, můžu je nacpat do galerie na stránky?

A pak že nemáme žádný kytky a všechno zkrmíme smich
Ale je fakt, že ze mne ani ze Zikyho nikdy žádný kytkaři nebudou.....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.08.2010 20:39 Usine
Fotka k příspěvku A ještě jedna fotka. :-)

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   21.08.2010 20:38 Usine – Re: Sid
Fotka k příspěvku Tak tady máš ty rostliny. :-)

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.08.2010 20:00 Muž Moucha [1429] - Raci, krabi, krevetky – Re: Danila
huz se tesim az je uvidim nazivo!!!!
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.08.2010 19:59 Muž Moucha [1429] - Raci, krabi, krevetky – Re: Mrakoplash
no prece moje malickost..... kdyby jsi si udelal statistiku navrhu tak by ti to bylo jasny
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.08.2010 19:03 Žena Danila [4493] - Amerika
Václav byl rychlej a hned to prásknul na akvarista.cz smich :-D
Tohle je Zikyho přítelkyně:-)
www.akvarista.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.08.2010 18:57 Žena Danila [4493] - Amerika – Re: KrevetkaSaska
Snaha byla, to se cení:-) prosím OT
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.08.2010 18:36 Muž Moucha [1429] - Raci, krabi, krevetky – Re: KrevetkaSaska
1) to huz tu bylo
2) obchod uz je pojmenovan a vytez vyhlasen... stydim
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.08.2010 18:33 KrevetkaSaska
co tak napríklad Chlupy,šupiny a peří :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   21.08.2010 17:57 Žena Danila [4493] - Amerika
Zikyho Přítelkyně a můj Přítel už plavou v 2500 litrech hop

Oba rejnoci si ve velký nádrži užívají písku ( vzpomínám na promývání 300 kg jemnýho říčáku a ještě teď mě bolej ruce) a žerou jak mlejni.Hlavně Zikoušova Přítelkyně...to se dalo čekat smich

Dneska a v průběhu týdne dorazí nový ryby a bude se zase na co těšit...Máme při každý dodávce třetí vánoce :-P

Na stránkách se to zase trošičku hnulo, ale ne o moc, opět mi vypadlo koleno a Ziky ho nahodil díky nechutně ostře vybraný zatáčce cestou na chirurgii..
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.08.2010 13:40 Muž Moucha [1429] - Raci, krabi, krevetky – Re: Danila
Snad to nebude tak spatny ne? Vzdyt nas znas, chlopy, obcas dokazeme pekne nazlobit, ale zase by to bez nas neslo.... ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.08.2010 13:10 Muž Pepan [5045] - Rostliny – Re: Danila
Plně s vámi souhlasím. Jsem banda a zločinec taky. :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.08.2010 12:43 Muž Moucha [1429] - Raci, krabi, krevetky – Re: Danila
?!?! coze
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.08.2010 12:26 Žena Danila [4493] - Amerika
Kytkaři jsou banda zločinců tone smich
V ZOO Braník je kromě nových kytek ještě jedna malá změna:

Ziky má novou Přítelkyni....
Na chod našeho obchodu to ovšem nebude mít žádný vliv.....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.08.2010 21:54 Muž Pepan [5045] - Rostliny – Re: vaclav
Díky za informaci. Tak budu kleptomanit ve Fata morganě. :-D

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 81 82

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236295x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/13617-zrizovani-noveho-obchodu-zoo-branik?od=3141