ZOO Braník
My máme ročního kocoura, který u chovatelky žral všechno (i nám dala od všeho co žral vzorky) od té doby co jsme ho ve 3 měsících přivezly žere jen granule a ještě jen jeden druh

Ani veterinářka tomu nechtěla věřit, prý taková kočka neexistuje

tak to je dukaz ze zuzlani je podcenovano.... nebo skvela reklama na granule....
mám 16 letou kočku, co nemá ani jeden zub. Přesto jí jen granule a krade psům kosti na hlodání

Tak jsem zkusil dát kocourovi tu jehněčí paštiku, přišel čuchnul a podíval se na mě s výrazem (člověče že tě to furt baví to zkoušet) a začal žrát granule

Máme prostě divnou kočku

Zítra zkusim rybí kapsičku. Elka jsou super od té doby co jsem je přivezl tak je pozoruji, asi vezmu ještě jednoho panaka ten nemá chybu

Jen škoda že nejste blíž, to bych tam byl každou chvíly

Díky za pomoc a ať ti Elka od nás plavou

Dan a Ziky
Zdravíčko, paví očko to počítám nebude, tipnul bych si na gavůnka, ty se tady třou tak, že to bude spíš on
To je ten výcvik

Omlouvám se

dan
Tak jsem právě zjistil, že se mi v miniakva, kde není nic jiného než rostlinky od Vás a filtr, prohání jedna miniaturní rybička

Patrně nějaké zatoulané mládě živorodky. Jen se divím jak mohlo přežít ty 3 hodiny bez vody

Pozor, to nejsou salinarum, ale selheimi

V každém případě platýz

.
V písku jsou zahrabošený pěkně, ale jak je vyrušíš, vyvinou neuvěřitelnou rychlost, zatím je máme bez písku, abychom je mohli očumovat

O.K. řeš to prosím příště vzkazem. Nevadí, po těchhle galaxkách se jen zapráší, hezčí jsem ještě neviděla. pa Dan
Danilko tak tu mojí rezervaci smaž, já nemám srdce to těm mým trojůhelníčkům udělat... Počkám až něco dožuje

Mi spíše připomíná malého platýze. Kdysi mi totiž kamarád dva malinké věnoval a byly to podobné placičky.
na první pohled vypadá jako trilobit

Taky by mě to zajímalo, protože na poslední ostravské burze jsem je okukoval, ale netroufl jsem si, protože jsem o nich nic nevěděl.
Koukám, že by to mohl být zajímavý doplněk ke čtverzubcům zeleným.... píšou mu i lehce brakickou vodu. Takže by to mohlo být OK.
Teeda, to je lahudecka. Skoda, ze pro tyto tvory nemam dost velke akvarko, jinak bych si tam nejake supnul a nemusel doma vysvetlovat, ze jsem zase neco kupoval, protoze by ve dne nebyl ten platys videt

Asi je dost malo infa na netu tak jen rychle co jsem nasel abych usetril ostatnim cas:
aquaworld.netfirms.com/… Tak jsem se včera trošku pídila po informacích o Fauna Ater. Skutečně i net je velmi skoupý a to i v jiných jazycích. Nakonec jsem napsala nějakému chovateli, tuším, že Švýcarska s prosbou o informace. Také jsem našla celkem zajímavý článek,ale v němčině. Takže kdo to přelouská, je to tady:
www.allesumdieschneck.de/…
Mám ho doma teprv od soboty, ale už se rýsují nějaké poznatky: Má velmi interesantní způsob pohybu. Popsala bych ho jako píďalku. Prostě se vždycky vzepře a poměrně rychle přitáhne celej haus k natažené noze. Netuším, co žere za řasu. Včera celej večer se plazil po skle u dna a zkoušel to na zelenou přisedlou,ale ta za ním nemizela, přesto to sklo neustále olizoval, tak tam asi něco měl. Rostliny jsem ho dlabat neviděla, a to tu mám pěkný echináč. Spíše mám pocit, že mu to nejisté plazení po poddajných kytkách nesedí, raději si to štráduje po štěrku. Ani jsme ho neviděla, že by lezl do nějaké výšky po skle, přeci jen má velký outěžek. Dle článku, co jsem na něj uvedla odkaz má rád jemný písek až bahýnko a dospělci dokáží i několik dní být bez pohybu. Zatím velmi krátce ověřené pozorování s velkými makrakantami - zatímco do společně přinešených ampulárek se pustili už po pár hodinách a já je musela zachránit, tak Fauníka si nevšímaj. Ale nechci o zakřiknout

jj, maj černou nohu a v ní úžasnej chobot. Strašně mě udivuje, jak je rychlej, během pár minut přejede po dně na druhou stranu akva (to má po cestě překážky). Na to jak je velkej, s nemožným težištěm, je pěkně obratnej. Makrakanty si ho zatím nevšímaj

Je to Faunus ater, ale na tom You Tube má jinou barvu, ty co jsou u nás jsou tmavší až skoro do černa a mají i černou nohu(slizáka)

cococo v Bráníku hospoda vedle krámu kterej za to stojí? Count me in!

ano tohle jsou ti sneci, ve ctvrtek jsem je obdivoval
Opravdu ten nejlepší obchod ve kterém jsem kdy byl.
Cestou domů jsem byl asi víc stresovaný než ty neonky, ale zvládli jsme to všichni. Miniakva už jsem stihl osázet a kytky do většího mám zatím v kýbli - přijdou na řadu zítra.
Vypadá to perfektně. Jen budu muset dozasadit kytky, které vyplavaly, při dolévání vody.
Opravdu ještě jednou moc děkuju za pomoc s výběrem a celkově za to, že existujete

no staci se juknout do aktualni nabidky, ale usetrim ti praci, ten snek se jmenuje Faunus ater - Ďáblův roh
Jsou dvě varianty. Buďto do procesu prevence zahrnout i manželku a nebo prevenci provádět, když drahá polovička není doma.
To se ale blbě vysvětluje manželce.

A nebyla by lepší pevence? Dát si panáka a potom raději tu vodu nepít?

To musíš hned vydesinfikovat nějakým panáčkem. Je tu vodu piji už schválně.

Myslim, že je velmi nutné založit vedle hospůdku. Páč tam tráví hodiny půlka Rybiček a mezitím by tam byl další kšeft.
Dan, jak že se jmenujou ty šneci? Mám dnes místo hlavy haluškovej cedník

Hele tak to asi nejsi ten správnej fajnšmakr. Já taky mezi ty co si vodu z akvárka nedají, ale jistě se najdou i tací co si večer sednou s koňakovkou ke krbu zapálí doutník a sluha jim přinese karafu s vodou z akvárka. No není to idyla hodná anglického lorda.
Dašo takovejhle bar neplánuj to by asi nebylo narváno.
Tomas Enderson
Nedávno jsem si doma loknul a nic moc to nebylo

Správnej akvarista v akci chlastá vodu z akvárka a opojen je pohledem na krásné fišle...

Jééé, to sem dělal jako malej klučina...

Nemáme, ale pokud chceš, budou. Napiš vzkazem nebo na mail

Děkuju, přesně tu od blue neonů jsem měla na mysli

U skalár jsou to valisneria spiralis - pokud myslíš akvárium se skalárami blue neon. v akvárku s mixem skalár je ostříhaná gigantea.
Už se to tu slejzá, dorazil ještě Moucha a Štetinka a furt mě přemlouvaj, ať tu otevřu bááár. Už by to chtělo.

Budu o tom přemýšlet.
Zdravím, mám jen takový skromný dotaz... jaký přesně druh jsou ty valisnerky, co máte v nádrži u skalár? Nějak se ho nejsem schopná dopátrat

Mimochodem císařskám se strašně líbí.
Nebudete mít v nabídce akarky zelené a cichlidky vysokoploutvé? Potřebuji samce akarky a 2 samice cichlidek...doplnit do řasária

Jsme tu do pěti, jasně

a jste tam teda dneska do 5?
Mám to totiž 60km a rád bych absolvoval úspěšnej nákup

aktuálně tu kytky jsou, mrkněte do nabídky na stránkách.http://www.zoobranik.cz/aktualni-nabidka/rostliny/
Jak jste na tom s aktuální nabídkou rostlin pro miniakvárka? Že bych naskočil na bus a navštívil Vás??
a za trictvrte hodinky dorazi i moje malickost!!!! jen co doodkalim
Galaxky máme stabilně a jak psal Moucha, ty co jsou teď tady jsou opravdu mimořádně povedený.
Aquatab je jasnej, spíš jsem chtěla pobrečet, jak to mám já chudák těžký
Jinak v rámci sobotní idyly tu pro změnu řádí Kristýna a Václav.Pohodáááá

Ahoj Dašo.
Tak jsem se právě popral s tím Parvulusem co jsem kupoval ve středu. Teda, ale byla to bitva tři hodiny aby to trochu vypadalo. Doufám že jsem Zykimu moc nerozházel akvárko s kytkama když jsi mi dovolila udělat si samoobsluhu.
Doufám že Zykimu je už líp a Rychnov nevynecháte.
Ať plavou a rostou přeje
Martin Honzejk
Přidat reakci
1 ...... 81 82
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236305x