Přihlásit se RYBICKY.NET »

ZOO Braník

NápovědaFórum » Obchody » Kamenné 

rostlinna-akvaria.cz
Přejít na předchozí stránku Přejít na další stránku   1  
ZOO Braník
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Yirka – Re: stetinka
Bylo by tam asi větší pozdvižení než včera s tím granátem. :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - stetinka – Re: Yirka
Jééé, teď jsem si živě představila, jak někoho táhne na vodítku křeček do Bráníka smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - stetinka – Re: Yirka
takovej tchoř by zase lákal páníčky od krámu :-D
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Yirka – Re: Danila
Nastříkejte pachové. To by bylo zajímavější, jak by zvířátka táhla páníčky ke krámu. :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - JuraS – Re: Danila
A je to dobře..to by nakonec si mohl každej nastříkat kam by chtěl cokoliv...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - stetinka – Re: Danila
a ptala ses?
pamatuju se, jak tenkrát letěl Jetty, tak to bylo na každým chodníku po celý Praze
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila – Re: Deathbull
To by zcela jistě chtěl. Fakt. Legální to totiž není, protože chodník je majetkem města. coze
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Deathbull – Re: stetinka
To není blbý:) Jen aby nějakej páprda z úřadu pak nechtěl zaplatit reklamní plochu smich
 Reagovat na tento příspěvek 1  - stetinka
Ještě mě napadlo, co nastříkat na chodník nějaké zvířecí stopy? Třeba od hlavní silnice ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Gordon – Re: Danila
Pěkná reklama :-D
Už se těším, až k Vám budu moci jezdit autem :))
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 4  - Danila
Fotka k příspěvku A konečně je hotová cedule nad vchod hop hop
A pětimetrovej bilboard už leží na zemi v krámě, tak se těším, až tu bude kamarád horolezit při instalaci ano

Reagovat na tento příspěvek 4  - Danila
Fotka k příspěvku Zikouš opět perlíííí:-) A jsme víc vidět, huráááá hop potlesk

Reagovat na tento příspěvek 0  - bluedream – Re: Moucha
Ono by šlo také o to, jaký by to byl granát. V každém případě je dobře, že všechno dobře dopadlo :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - JuraS – Re: Moucha
stačí aby se něco stalo s kanalizací před domem, s vodou (tak jako cosi opravují u nás toto celé léto) a pár sbíječek a uvidíš ty otřesy...nebo bych stačil i já s vuvuzelkou..ta má grády a jak krásně všechno okolo mě v kanceláři rezonuje...předpokládám, že mají akvária pružně podložena aby se mohli případným otřesům jen vysmát....
btw..kolik granátů jsi viděl bouchnout ?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Moucha – Re: Danila
no pokud by to odpalil v podkrovi a statika domu by to vydrzela tak by to snad akvarka vydrzela
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila – Re: Moucha
Je to v Blesku na straně 4 dole... Prej neměl žádnej handgranátek.. smich sad to jsou dneska poměry smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kristýna – Re: Moucha
Ale na internetu o tom článek je :) Stačilo do googlu zadat potřebná slova a vyjelo mi třeba tohle - tn.nova.cz/…
prej klikari... mi bus ujel tesne pred nosem a tak jsem si dal nocni prochazku kladenskym sidlistem a prilehlymi lesy.... cekal jsem kdy me nekdo prepadne....

jen mne prekvapuje ze o to zasahu krvelacna sebranka (novinari) mlcej jak hrob
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila
bluedream napsala: Máte štěstí, že je to ještě letos. V lednu by ho to nechali odpálit, protože by kvůli těm pár korunám, co jim zbyde z platu nechtěli riskovat a nebo by nemohli přijet, protože by neměli na benzín :-D

No jo:-) smich
Danila napsala: V Braníku je veselo, před obchodem máme šest policejních aut, zásahovku se samopaly a ve vestách, plus tři auta se záchrankou, velkej policejní tranzit a policejní vyjednavač se právě přiřítil:-)

Na akvaristickej mejdan je to slušná sestava, ale prej si rybičky vybírat nebudou smich

Vy srandisti:-) , když mi dodatečně došlo, co by to asi udělalo s akvárky - nevím, jakou má odpálenej granát razanci a kolik jich tam bylo- tak jsem se trochu orosila:-)
To Moucha: jo, bylo to krátce na to, cos odešel, klikaři...
to muselo bejt chvilku potom co jsem odesel ne??
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Tomas Enderson – Re: Danila
A co, že zrovna u vás? Vždyť nejste ve zrovna prominentní čtvrti. Je pravda, že se o vás mluví až v Krkonoších. Jak jsem dneska byl náhodou svědkem. ahoj potlesk

Martin Honzejk
 Reagovat na tento příspěvek 0  - bluedream – Re: Danila
Máte štěstí, že je to ještě letos. V lednu by ho to nechali odpálit, protože by kvůli těm pár korunám, co jim zbyde z platu nechtěli riskovat a nebo by nemohli přijet, protože by neměli na benzín :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Tomas Enderson – Re: Danila
A co, že zrovna u vás? Vždyť nejste ve zrovna prominentní čtvrti. Je pravda, že se o vás mluví až v Krkonoších. Jak jsem dneska byl náhodou svědkem. ahoj potlesk

Martin Honzejk
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Pepan – Re: Danila
Žeby ochrana před konkurencí?
Nějakej magor se rozhodl lovit ryby granátem:-)

Už ho zneškodnili... Je fakt, že jít zneškodňovat chlapa, co má granát a vyhrožuje,že ho odpálí, je mazec.Ale všechno dobrý, neodpálil to, nádrže jsou mimo stav ohrožení. UFFFF.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Tomas Enderson – Re: Danila
Tak to vypadá na sebevraha kterej se chce utopit ve výstavním akvárku. smich

Martin Honzejk
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Acinonyx – Re: Danila
Ja som vam vravel, aby ste tie importy nepasovali, ale normalne preclili!
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Bob66 – Re: Danila
To jste se rozhodli lovit rybky ve výstavním akva? smich
 Reagovat na tento příspěvek 4  - Danila – Zááásah
V Braníku je veselo, před obchodem máme šest policejních aut, zásahovku se samopaly a ve vestách, plus tři auta se záchrankou, velkej policejní tranzit a policejní vyjednavač se právě přiřítil:-)

Na akvaristickej mejdan je to slušná sestava, ale prej si rybičky vybírat nebudou smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Moucha – Re: stetinka
jdu pro zarucak a potrebuju doresit biomolitan.... abych mohl zacit zajizdet novy akvarko....
 Reagovat na tento příspěvek 0  - stetinka – Re: Moucha
Já zapomněla na kamarády pro Fauníka! tone
Halančíky jsem tam ale neviděla potlesk
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Moucha – Re: stetinka
taky se tam chystam
 Reagovat na tento příspěvek 1  - stetinka
Sem zase odjela s plným autem! Prosím, zakažte mi tam už jezdit, bo děti nebudou mít ani na pastelky :-D
 Reagovat na tento příspěvek 3  - Avona
Včera jsem se byla také podívat a musím konstatovat, že ČÍM DÁL TÍM LEPŠÍ ! potlesk A Terči jsou opravdu nádherní ! Gratuluji a přeji ať se daří i nadále palec
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - JuraS – Re: Bob66
V Praze je dobrých chovatelů hnedle několik. Stačí jen projet inzeráty na discus.cz a ...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RAP
stetinka napsala: No, právě, natrefit na zdravé ryby...
Taky to není tak hrozné, chce to trochu hledat a ptát se. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Bob66 – Re: vladislav
O důvod víc jet tam znovu :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - vladislav
Když jsem tam byl já tak ještě žádné neměli... :-( :-(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Bob66 – Re: stetinka
Pokud ryby nakoupíš u kvalitního chovatele tak máš jistotu že jsou ryby zdravé a ještě dostaneš spoustu cenných rad X-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - stetinka – Re: RAP
No, právě, natrefit na zdravé ryby.... když nenatrefíš je to jako bys měl jít študovat na doktora
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Bob66 – Re: RAP
Lépe to napsat nejde palec ano
 Reagovat na tento příspěvek 4  - RAP – Re: stetinka
Chov terčů není třeba zbytečně přeceňovat, ale zároveň ho nelze podcenit. Chce to jen dobré životní podmínky a natrefit zdravé ryby. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Bob66 – Re: Romy
Tak to je vidět že berou do obchodu jen kvalitu palec potlesk
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Romy
Ryby jsou od Jirky Hejzlara,ale jaké variety...? To jsem z Dáši nedostal,ani boha... :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Laduschka – Re: Danila
Mno konečně terčíci :) co takhle se pochlubit nějakým foutem? :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - stetinka – Re: Bob66
Bojím se toho zdraví, ostatní dokážu, ale to zdraví je problém. Pětadvacet hektolitrů? To je brnkačka, venku máme 21 kubíků :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Bob66 – Re: stetinka
Není čeho se bát ;-) Tak minimálně bazén jako mají v Braníku a nebude to mít chybu palec :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - stetinka – Re: Bob66
Já se disců bojím, je to takovej můj strašák. I když chápu, že když chytíš zdravej chov a pak vidíš, jak voděj mladý.....no dobře, jeden "bazén" časem bude i pro placičky hop
 Reagovat na tento příspěvek 0  - stetinka – Re: Moucha
co ten Hjerssenův?Je malej a hezkej. Mně placky taky moc nelákaj, ale skaláry a třeba sekernatky jsou supr, i když mé srdíčko je furt u makrakant. To je můj sen, dvoumetrový akva a třeba 15 kousků těhle ryb. Maj úžasnou povahu. Jen ten travní kobereček asi neocení, ale to bude další akva, nízký a se spoustou kytek a pár teter, další bych dala paludárko, úžasně krásné, kořeny a rostlinky a dole pár gupek. Jo jedno by taky mohlo bejt s výstavníma gupkama, a pak pár na odchov blue electric,...a no, už jsem zase pod tím mostem smich smich smich
Dan, zítra dopolko jsem u tebe! Doufám stydim

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 81 82

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236305x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/13617-zrizovani-noveho-obchodu-zoo-branik?od=2928