ZOO Braník
Bylo by tam asi větší pozdvižení než včera s tím granátem.

Jééé, teď jsem si živě představila, jak někoho táhne na vodítku křeček do Bráníka

takovej tchoř by zase lákal páníčky od krámu

Nastříkejte pachové. To by bylo zajímavější, jak by zvířátka táhla páníčky ke krámu.

A je to dobře..to by nakonec si mohl každej nastříkat kam by chtěl cokoliv...
a ptala ses?
pamatuju se, jak tenkrát letěl Jetty, tak to bylo na každým chodníku po celý Praze
To by zcela jistě chtěl. Fakt. Legální to totiž není, protože chodník je majetkem města.

To není blbý

Jen aby nějakej páprda z úřadu pak nechtěl zaplatit reklamní plochu

Ještě mě napadlo, co nastříkat na chodník nějaké zvířecí stopy? Třeba od hlavní silnice

Pěkná reklama

Už se těším, až k Vám budu moci jezdit autem

)
Ono by šlo také o to, jaký by to byl granát. V každém případě je dobře, že všechno dobře dopadlo

stačí aby se něco stalo s kanalizací před domem, s vodou (tak jako cosi opravují u nás toto celé léto) a pár sbíječek a uvidíš ty otřesy...nebo bych stačil i já s vuvuzelkou..ta má grády a jak krásně všechno okolo mě v kanceláři rezonuje...předpokládám, že mají akvária pružně podložena aby se mohli případným otřesům jen vysmát....
btw..kolik granátů jsi viděl bouchnout ?
no pokud by to odpalil v podkrovi a statika domu by to vydrzela tak by to snad akvarka vydrzela
Je to v Blesku na straně 4 dole... Prej neměl žádnej handgranátek..

to jsou dneska poměry

Ale na internetu o tom článek je

Stačilo do googlu zadat potřebná slova a vyjelo mi třeba tohle -
tn.nova.cz/… prej klikari... mi bus ujel tesne pred nosem a tak jsem si dal nocni prochazku kladenskym sidlistem a prilehlymi lesy.... cekal jsem kdy me nekdo prepadne....
jen mne prekvapuje ze o to zasahu krvelacna sebranka (novinari) mlcej jak hrob
0
[4493] - Amerika 23.09.10 12:51 Danila
0
[4493] - Amerika 23.09.10 12:51 Danila Danila napsala: V Braníku je veselo, před obchodem máme šest policejních aut, zásahovku se samopaly a ve vestách, plus tři auta se záchrankou, velkej policejní tranzit a policejní vyjednavač se právě přiřítil
Na akvaristickej mejdan je to slušná sestava, ale prej si rybičky vybírat nebudou
Vy srandisti

, když mi dodatečně došlo, co by to asi udělalo s akvárky - nevím, jakou má odpálenej granát razanci a kolik jich tam bylo- tak jsem se trochu orosila

To Moucha: jo, bylo to krátce na to, cos odešel, klikaři...
to muselo bejt chvilku potom co jsem odesel ne??
A co, že zrovna u vás? Vždyť nejste ve zrovna prominentní čtvrti. Je pravda, že se o vás mluví až v Krkonoších. Jak jsem dneska byl náhodou svědkem.
Martin Honzejk
Máte štěstí, že je to ještě letos. V lednu by ho to nechali odpálit, protože by kvůli těm pár korunám, co jim zbyde z platu nechtěli riskovat a nebo by nemohli přijet, protože by neměli na benzín

A co, že zrovna u vás? Vždyť nejste ve zrovna prominentní čtvrti. Je pravda, že se o vás mluví až v Krkonoších. Jak jsem dneska byl náhodou svědkem.
Martin Honzejk
Žeby ochrana před konkurencí?
Tak to vypadá na sebevraha kterej se chce utopit ve výstavním akvárku.
Martin Honzejk
Ja som vam vravel, aby ste tie importy nepasovali, ale normalne preclili!
To jste se rozhodli lovit rybky ve výstavním akva?

V Braníku je veselo, před obchodem máme šest policejních aut, zásahovku se samopaly a ve vestách, plus tři auta se záchrankou, velkej policejní tranzit a policejní vyjednavač se právě přiřítil
Na akvaristickej mejdan je to slušná sestava, ale prej si rybičky vybírat nebudou

jdu pro zarucak a potrebuju doresit biomolitan.... abych mohl zacit zajizdet novy akvarko....
Já zapomněla na kamarády pro Fauníka!
Halančíky jsem tam ale neviděla

Sem zase odjela s plným autem! Prosím, zakažte mi tam už jezdit, bo děti nebudou mít ani na pastelky

V Praze je dobrých chovatelů hnedle několik. Stačí jen projet inzeráty na discus.cz a ...
stetinka napsala: No, právě, natrefit na zdravé ryby...
Taky to není tak hrozné, chce to trochu hledat a ptát se.

O důvod víc jet tam znovu

Když jsem tam byl já tak ještě žádné neměli...

Pokud ryby nakoupíš u kvalitního chovatele tak máš jistotu že jsou ryby zdravé a ještě dostaneš spoustu cenných rad

No, právě, natrefit na zdravé ryby.... když nenatrefíš je to jako bys měl jít študovat na doktora
Lépe to napsat nejde

Chov terčů není třeba zbytečně přeceňovat, ale zároveň ho nelze podcenit. Chce to jen dobré životní podmínky a natrefit zdravé ryby.

Tak to je vidět že berou do obchodu jen kvalitu

Mno konečně terčíci

co takhle se pochlubit nějakým foutem?

Bojím se toho zdraví, ostatní dokážu, ale to zdraví je problém. Pětadvacet hektolitrů? To je brnkačka, venku máme 21 kubíků

Není čeho se bát

Tak minimálně bazén jako mají v Braníku a nebude to mít chybu

Já se disců bojím, je to takovej můj strašák. I když chápu, že když chytíš zdravej chov a pak vidíš, jak voděj mladý.....no dobře, jeden "bazén" časem bude i pro placičky

co ten Hjerssenův?Je malej a hezkej. Mně placky taky moc nelákaj, ale skaláry a třeba sekernatky jsou supr, i když mé srdíčko je furt u makrakant. To je můj sen, dvoumetrový akva a třeba 15 kousků těhle ryb. Maj úžasnou povahu. Jen ten travní kobereček asi neocení, ale to bude další akva, nízký a se spoustou kytek a pár teter, další bych dala paludárko, úžasně krásné, kořeny a rostlinky a dole pár gupek. Jo jedno by taky mohlo bejt s výstavníma gupkama, a pak pár na odchov blue electric,...a no, už jsem zase pod tím mostem
Dan, zítra dopolko jsem u tebe! Doufám

Přidat reakci
1 ...... 81 82
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236305x