ZOO Braník
no ja potrebuju nejakyho co by toleroval rozmezi 20-30°C, vetsinu roku je teplota v akva mezi 22-26°C
Dan ta je tak krásná, já v tom shonu ani neměla čas ji obdivovat..
Jinak páreček ráčků dostal ještě v autě jméno Bonnie a Clide a dokonce kluci nadšeně vyhledali a netu jejich chov a načetli to. Musela jsem je zarazit, když vyráželi ven pro žížaly a vymluvit jim i pomeranč (prý vyčetli ovoce)
Clyde se snaží chytat malé endlerky, ale ty ho ani neregistrují. Vždycky chňapne, když už ony jsou o 5 cm vedle.

Ty bláho. Ta cena za ježka je tedy brutální, ale jsou i dražší zvířátka

. No nic, zůstanu u myší zebrovaných ... včera jsem v terárku našla dva mrňousky

ted huz jen zjisti jakyho si budu moct poridit do svyho "malyho" akvarka....a jestli snese prechodne i 30°C
0
[4493] - Amerika 21.10.10 16:20 Danila Ježci ušatí byli na objednávku, realizovali jsme pro ně velké terárium a už bydlí u nových majitelů.
V současné době nejsou prakticky k sehnání, protože Egypt změnil veterinární předpisy a jejich dovoz prakticky znemožnil.....
Díky tomu se cena za jednoho vyšplhala na cca 1.900,- Kč.
Jinak šneků je tady fakt hodně, jedni hezčí, než druzí, Ziky je už narval do nabídky na stránkách, je to pecka
na akva.sk se dají také stáhnout
Dejte si do vyhledavače Paludomus sp. a měl by se vám ukázat. Mně se ukázal.
Diky za tip! Bohuzel 16tku nemam ulozenou a
e-akvarium.cz/… vypada, ze je mimo provoz :(
Zkusim pozdeji.
Slovenské Akvárium číslo 16 vám docela jistě pomůže

Diky! Vypada to, ze rostliny nechava na pokoji. Az me opusti okruzak, asi jednoho poridim. Ty cervene tecky co ma jsou jako by svitily. Vazne krasny.
Koukám, že se to tady s těma všemožnýma šnekama pěkně rozjíždí
Jinak ty Viviparus viviparus dávájí slovu "pomalý" novou dimenzi - dvě hodiny jim trvalo vylézt po skle k hladině (30 cm) - a to i vypadalo, že se celkem zapotily
Skoro soused Jirka
stetinka napsala: Vláček má vadnej pytlík?
Nikdo neni dokonaly

Ale vliv na funkci to nema. Jesteze se mi do toho neroztekl i ten cerny silikon, co jsem take koupil.
@Dan a Zikous: Na rybicky to taky vliv nemelo, uz se mi tu hrabosi ve dne. Habrosaci jsou super, nevim, proc jsem je do ted opomijel.
Jinak teda o tech nadhernych snecich co mate (Paludomus sp. II) jsem toho jeste moc nenasel

Hold zase nejaka vychytavka

juuuu takovej sestrih chci takyyyyyy tomu rikam jezecek....
Ten ježek by mě taky zajímal

Krááásní ježečci

Až budeš mít chvilku a náladu dej sem taky fotku s terčovci co máte...Diky moc..

No jo není pokaždý posvícení. Mimochodem máte pěkný ježourky

Brý večír. Tak to vypadá, že pro ty dva brevisáčky asi nepůjdu v sobotu, ale už zítra

Po šestým stále vidu ani slechu (asi vysublimoval) a pátýho jsem při přidávání ulit z jedný omylem vysypala a obávám se že se asi nevzpamatuje (i když jeden nikdy neví). Ulit mi moc nezbylo asi tak 6 ale donesu aspoň ty, případně se můžu pokouknout po zahradě, jestli tam něco nenajdu

A abych neměla jen samý špatný zprávy, tak ty čtyři co se chytli jsou pěkně drzí, zvědaví a vůbec jim nevadí focení.

Když už jsme u těch reklamací:
Ty testovací červi se mi v batohu dostali z krabičky a nalezli do věcí, odkud jsem je musel doma vybírat. Ale našel jsem všechny

... tak já v týdnu dorazím napytlíčkovat to po těch 100g, jak jsme se domluvili

Super

Vláček má vadnej pytlík?

Se svolením Vláčka sem překopíruju jeho reklamaci... tady je...
Zikousi, ty jsi mi pekne zavaril. Pri vystoupeni z tramvaje jsem mel divny pocit v oblasti rozkroku, rozhodne to nebyl pocit "sucha a bezpeci". Pohledem jsem zjistil, ze vypadam jako bych se pochc... Bylo to tim, ze jsem pri sezeni v tramvaji mel batoh v kline a sacek s rybickami nejak protekl. Jeste musim zjistit, co e spatne, jestli jen pri nahnuti nebo jesti je nekde dirka.
Nastesti vody je jeste dost a rybicky v pohode. Do prace jsem se tedy plouzil skrytymi ulickami v neprirozene poloze zakryvajic si batohem patricna mista...
Omlouváme se, byla to vadná várka, rozpadaj se ve švu...už je reklamujeme u výrobce...
Děkujeme za zasmání.

a to akvárium na uvítnou je prostě úžasný

Naštěstí pro mou peněženku, jsem dnes odcházel s prázdnou - neboť na koleji foukat rybkám do kyblíku se mi nechce. Příště se již tak nestane. Během několika dní mi dorazí objednané rybky - nikde je nemohu sehnat, a tady? - není problém. Také jemný černý písek ve velkém množství, za rozumný peníz, zde není problém (v mém případě se jedná cca o 50kg, a to s přehledem zbyde i na ostatní

).
hodnocení:

Starší reakce
vy jste fakt divní

ale vovovovo tom to je

tak lovu zdar

Hezkýýý, blahopřejeme a jsme rádi, že se rybkám daří.
Zikymu se taky daří

.... krásné akvárium s rostlinami a microrasborami galaxy (danio margaritatus) dnes vypadá poněkud jinak..... vypuštěně a praskle
První prasklý akvárko v ZOO Braník
Aspoň je důvod k tomu, ho od základů předělat...

Tak hlásím, že corydoras hastatus, co jsem si minule odvezla, se mají čile k světu. Dokonce se vytřeli, protože jsem v krevetárku mezi white pearl našla mimo malých krevetek i pidirybky

.

Křeččí miminka v Braníku

.
Omlouvám se za kvalitu fotky.

Poslušně hlásím, že blue neoni čekají na odbavení a ještě se u vás zítra nebo po zítří stavím srovnat účty, protože jak jsem je vybalovala, tak jsem jich napočítala o dva víc, tak abyste na mě nebyli škodní.

Přikládám foto z nového bydlení.
Situace, kdy si na mě v obchodě někdo vylévá nervy z práce je celkem běžná a k profesi patří to zvládnout v klidu

.
Po deseti letech na veterině, ( s vynervovanými klienty, kteří se báli o svoje nemocné miláčky a někdy byli extrémně nepříjemní) je tohle brnkačka

Zatím se ještě nenašel nikdo, kdo by mě vytočil natolik, abych s ním "zametla".
V osobním vzkazu pana ...S ovšem nic takového nebylo

a kromě komentáře tady, jsem na něj nereagovala.
Dan, to je mi moc líto. Už jsi mi říkala, že jsou Ok a on to byl jen klid před bouří... Držte se!
no mě jako odvyklého kuřáka (po nějakých 25 letech hulení i 60 cigaret denně-občas) mi cigarety v okolí nevadí ale když se za mě posadí v šalině opravdu silný kuřák a nebo na mě nějaký takový z blízka promluví je mi na zvracení..to ale asi nejsem ojedinělý....určitě ne..
JuraS napsal: myslel jsem si, že osobní vzkaz je od slova osobní...je li ti zatěžko obsloužit zákazníka který smrdí cigaretami, nebo je na vozíčku, případně je nas..raný z práce a ty to jako by náhodou odneseš pak je mi tě líto...a doopravdy ti obchod nehaním...jestli jsi to fakt nepochopila pak smůla...tvoje...
Jelikož je Dáša kuřačka, tak jí asi zákazník-kuřák nevadí, vozíčkáře by také neodmítla. Ale jestliže si na ní začne "někdo" vylévat své mindráky z práce, tak se nedivím, pokud s ním zamete. A z mého hlediska je takový člověk velký nevychovanec!!!! A zaslouží si to.
Řekl bych, že kdo sem nezavítal včera poprvé, zveřejnění SZ, kterou vám ten člověk poslal, ani nepotřebuje...

Jo a jestli se tím co jsi navrhla pozná CHLAP pak hmmmm...co si mám myslet...
Přidat reakci
1 ...... 81 82
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236305x