Přihlásit se RYBICKY.NET »

ZOO Braník

NápovědaFórum » Obchody » Kamenné 

rostlinna-akvaria.cz
Přejít na předchozí stránku Přejít na další stránku   1  
ZOO Braník
 Reagovat na tento příspěvek 5  - LiborSprysl Re: Uno
Nó.... tak nevím, to se asi nedá srovnávat... ne že bych proti tomuto obchodu něco měl, ale servis je určitě v Braníku na podstatně vyšší úrovni... ovšem je na lidech co si vyberou, zda levně a odchod a nebo dráž a komfort... To jsou kecy o ničem...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - UnoRe: Elis
Akvaristika Karel Hőfer u Průběžný ulice
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ElisRe: Uno
Jakou?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - UnoRe: petromas
Musím bohužel potvrdit tvá slova. Nechal jsem tam nacenit akvo s krytem a 9300,- Se asi po....To je i juwel levnejsi. Znam mnohem lepsi akvaristiku co se tyka krasnych ryb.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - petromas – Velké zklamání
Ahoj musím napsat pár řádků k návštěvě Braníku.Čekal jsem pecku pecek podle reklamu,internet.stránek pořadů v TV ale hned jsem byl zklamán.400 druhů nevěřím.Některá akvárka hrůza.Ceny natažené.No čekal jsem víc

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - LiborSprysl Re: Makky
Na fejsu pan doktor Hofmann zkonstatoval, zda se při účasti na obrazovce nutně musí jednat vždy o pozitivní reklamu... no musel jsem souhlasit.... děs!!!
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Makky
Ona je příšerná. Nenechá nikoho domluvit větu. Stále všem skáče do řeči.
 Reagovat na tento příspěvek 3  - LiborSprysl Re: NHKG
Žije. Ale ten pořad je úplně příííííšernej.... smich hop ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 3  - NHKG Re: Chalybda
Bohldaka ještě žije? coze smich
Škoda, že radši neaktualizují nabídku ryb na netu. Kámoš tam pojede, tak by mi mohl něco přivést.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Chalybda
Tak se tak koukám na sobotní Bohdalku v Hobby naší doby a on tam Pavlík Zika.... ahoj
Vyzkoušejte

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 1  - ondroj
Tak dnes jsem prvně navštívil ZOO Braník, musím říci, že jsme byl velmi mile překvapen ve všech směrech. Hlavně jsem byl velmi mile překvapen čistotou všech AQ což jsem třeba v akvaristice u pana Dlouhého při první návštěvě očekával také ale s touto kvalitou a čistotou se to rozhodně nedá porovnávat. Pro další rybky pojedu určitě sem už jen pro ten výběr ryb, rostlin, i ostatních živočichů, dnes jsem byl jen pro šneky, k mé smůle jsme si já ani prodávající nevšiml že dva ze čtyř šneků mají otlučenou ulitu, přičítám to tomu, že měli dnes přijít a ještě nebyli nejspíše dostatečně zkontrolovaná kvalita.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - RAPRe: Plecos
Já fotím hlavně ryby. Za to, že si všimneš kdejaké větvě, nemohu. :-D
Ikdyž, čekal jsem kritické komentáře ohledně kvality fotek, ale opětovný dotaz ohledně dutého dřeva mě "dostal". smich
 Reagovat na tento příspěvek 4  - Plecos Re: RAP
Hm... tak dutá bude moje hlava smich
Hlavně to za rok zase nefoť, protože se určitě zase zeptám
:-)
 Reagovat na tento příspěvek 1  - RAPRe: RAP
EDIT: S tím dutým kmenem ti odpovídala Danila s Navikem 31.12.2014, pátá strana tohoto vlákna. ;-)
Bambus zkoušel do akva MonterMonty a hnil mu.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - RAPRe: Plecos
Ne, není to bambus. Je to tuším z ovocného stromu 2roky máčené v jezírku. Myslím, loni se k tomu vyjadřovala Danila v tomto vlákně.
Crenicichla sp. "Tapajos Red"
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Plecos Re: RAP
Krása :-)
Jen dotaz - ten úkryt, před kterým sedí panak, to je bambus?
A ty jikry jsou od jakého druhu? Nějaký typ mám, ale to asi bude ono...
 Reagovat na tento příspěvek 4  - RAPRe: RAP
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvku

Fotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvku

Fotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvku Tak ještě pár fotek.

Reagovat na tento příspěvek 9  - RAP
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvku tření Crenicichla atd.

Reagovat na tento příspěvek 8  - RAPRe: RAP

Reagovat na tento příspěvek 9  - RAPRe: RAP
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvku terra

Reagovat na tento příspěvek 7  - RAPRe: RAP
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvku Cichlidy

Reagovat na tento příspěvek 9  - RAP – novinky v ZOO Braník
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvku Pár před časem slíbených fotek, hlavně sumci.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - daren Re: Danila
Hm, ja musim zaklepat, ale zatim celkem dobry. Krevety jsem prihodil cca po 14 dnech, dezertovala jenom jedna (netusim kam :) Ale muze to byt dane tim, ze jsem mel zabehlej fitr, a diky nejake chybce pri nastavovani svetel jsem zacal vic zvolna nez jsem puvodne zamyslel (25% vs 50%).

Takze nez/jestli budu mit koberec jak vino, chvili to asi potrva. Ale to byl tak nejak zamer, ubylo mi casu, chtel jsem neco snaze udrzovatelneho. No uvidime, na pestovani ras jsem byl vzdycky exprt :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila Re: vaaclav
vaaclav napsal: Ty už jsi mediální celebrita. :-)

smich Jednoduchej vzorec - půjčím televizi akvaristiku nebo vlastní byt + poslouchám režiséra + dám dohromady holou větu, která dává smysl smich A to je celý....
 Reagovat na tento příspěvek 2  - Danila Re: daren
Při natáčení jsem sázela do klasiky - Flexiobklady, černé 1-2mm + výživové tablety ke kořenům, protože to je můj kůň a nedělá problémy.

Ale mých 240 litrů s ADA tam bude vidět také - mezi námi děvčaty - roste to jak blázen, ale důvěrně tomu říkám chemička - v jednom kuse (cca po 14ti dnech) tomu chyběla část živin, dusíkem počínaje, železem konče, chtělo to vyladit světlo, co2, pak peklo s řasami a zeleným zákalem - je to pěkný, ale první krevety po šesti týdnech to nedaly a první ryby až po skoro třech měsících od založení.Teď to běží pěkně, ale skončila jsem s UV lampou na vnějším filtru,takže techniky je tam dost.Ale je to hodně dané tím, že jsem tam na začátku napálila dvě rampy, každou po 2x39w, což se ukázalo jako moc a od té chvíle se to poněkud s.......
Co je skvělé jsou atomizéry na CO2, na těch jedu už skoro dva roky a nemají chybu (máme v Braníku). Celkově je ADA super, dobře se do ní sází, koberečky jak víno a pohledově luxusní - ale dávám přednost rybám.
Pokud ta televize vyjde alespoň trochu tak, jak si představuju, budou tam čytři typy akvárií - 240 litrovka ADA, 380 litrovka Flexiobklady,400 litrů kořenů a 50ti litrovka deponit mix a Aquaclay (z toho se Ziky zpočátku věšel).Plus standardní 30 litrů nově založený na Flexi.UFF:-)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - grunda Re: daren
cena je nechutná, bral jsem 100 litrů, ale funkce a vzhled je k nezaplacení
 Reagovat na tento příspěvek 0  - daren Re: Danila
A do ceho jste sazela? :)

Pred vanoci jsem jsem s vami bavil v obchode a prenesla jste na me sve nadseni z Amazonie - uz ji mam 2 pytliky v akvariu a jsem take nadsen. Zatim hlavne technickyma parametrama (na dalsi hodnoceni je zatim brzy) - libi se mi barva, textura i se do toho pekne sazelo. Cena se mi tedy uz tolik nelibila, ale coz - nekourim, nepiju.... Rozruch to vzbudilo u zbytku rodiny - tati, ty sypes do akvaria hlinu na kytky? To se muze? :)
 Reagovat na tento příspěvek 1  - R vaclav Re: Danila
Ty už jsi mediální celebrita. :-)
 Reagovat na tento příspěvek 9  - Danila
Česká televize překvapila...
V březnu jsem se ostře ohradila proti části pořadu Telefon, který se točil v lednu a kde ZOO Braník a já dostalo prostor a miniroličku. Část o kterou se jednalo, bylo zakládání akvária - posuďte sami - takhle tedy ne, včetně štěrku na hroby :-).
www.ceskatelevize.cz/…

A v prosinci jsem dostala od ČT překvapivou nabídku - natočíme to lépe- u vás doma,s vámi a s vašimi akvárii. A teď se Zíková předveď:-)
Natáčelo se v pondělí a na výsledek jsem opravdu zvědavá. Termín vysílání ještě neznáme, jak bude, dám vědět.A jak to po sestříhání dopadne.....
coze

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 1  - NHKG Re: RAP
Prosím až tam budeš, zkus aspoň odhadem změřit ty Satanoperca leucosticta. Dost by mě zajímalo, kolik můžou v pořádné nádrži vyrůst. Na netu většinou píšou do 20cm a z vlastní zkušenosti vím, že určitě více.
A fotka do atlasu by taky nebyla špatná. Já mám zatím malé čudly a nemám dořešené osvětlení, tak pořádnou fotku do atlasu neudělám.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - RAP
Už klídek, pokud mi to vyjde, stavím se tam před srazem s fotoaparátem. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 3  - RAP
Tak jsem dnes neplánovaně navštívil ZOO Braník. Škoda, že jsem si nevzal foťák. Vypadá to, že se budou třít Crenicichla sp. "Tapajos Red", nádherné ryby. potlesk To se dá napsat o všech rybách ve výstavní nádrži. Zejména pro milovníky zeměžroutů by to byl super pohled.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - R rak Re: Danila
Fotka k příspěvku

Reagovat na tento příspěvek 7  - Danila
Fotka k příspěvku ZOO Braník přeje všem akvaristům i jiným bytostem krásné, klidné a šťastné Vánoce. Ať vám ryby plavou a akvária dělají jen radost. :-) Děkujeme všem akvaristům i přátelům za přízeň a důvěru v nás vloženou love
Danila, Ziky a ZOO Braník ano

Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila Re: rak
Nevím...

Starší reakce

A bude živé?
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Danila
Fotka k příspěvku Vánoční otevírací doba ZOO Braník hop

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 1  - MonterMonty Re: Danila
(OT) smich U Břendy maj celkem solidní páčidla ve slevě ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Danila
Expedice Peru 2015 už letí.. hop
Dneska jsem mluvila s Padou a ptal se mne, zda skutečně nemám jiné informace, než ty, které jsem tady sdílela s širokou akvaristickou veřejností.
(Jestli jako netajím nález pokladu Inků a jiné pecky).
Inu, netajím, Zikouš je jako zdroj informací na zabití a tak jsem o něm celou tu dobu neměla téměř žádné zprávy a o Peru už vůbec ne.
Ale můžu vás ujistit, že je z něj vypáčím, i kdybych měla použít násilí. ano
 Reagovat na tento příspěvek 6  - Danila
Expedice Peru 2015 hlásí - návrat v pátek v noci hop Obávám se, že se na letišti rozpláču radostí, to zase bude ostuda...

Ziky konečně něco chytil hop - ukrutnou střevní... inu nějaký sajrajt, tak jsem zvědavá, jak tu dvanáctihodinovou cestu z Limy do Paříže vydrží a také na to, komu ho po návratu předá.
Poslední informace hovoří o tom, že jsou zpátky v civilizaci a je jim pekelné vedro a tak tráví čas lenošením u bazénu a dnešek výletem na motýlí farmu.
Vzhledem k tomu, že mi ráno na zahradě mrznou uši,tak je mi jich opravdu líííto :-D
Vyzkoušejte

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila
V pondělí 28.09.2015 bude ZOO Braník ZAVŘENO.
Přejeme příjemný víkend.
ano
Nádhera.Nevíš jestli náhodou neboudou nějaké fotky korýšů?
Vem čert nohavici, nevíš po čem Ziky šel(co lovil).
A návrat budou zajišťovat jaká letadla (Beluga nebo Antonov) nebo obě? smich smich smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - půlpy Re: Danila
ten vodopád je boží, chtěl bych ho vidět ze spoda, to musí být supr zàžitek potlesk
 Reagovat na tento příspěvek 4  - Danila
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvku Expedice Peru 2015 hlásí:
Ziky přišel o nohavici od kalhot, o tom, zda mu v ní zůstala noha, informaci nedodal...Tak doufám...Že je celej :-D Cesta na nádherný vodopád Gocta trvala čtyři hodiny tam a čtyři zpět, prý ukrutný pochodový cvičení.
To je asi tak všechno, co vím...Teď jsou na cestách a příští pátek se expedice vrací, tak jsem ukrutně zvědavá.
Dvě fotky z cest.

Reagovat na tento příspěvek 10  - Danila
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvku Expedice Peru 2015 žije a Ziky dokonce poslal fotky potlesk
Informace prakticky žádné, ale závidím mu čím dál víc...

Zatím netuší, že jsem tenhle týden propadla akvaristickému šílení a pořídila si do Braníka kromě nových ryb taky tři variety axolotlů,plné akva čolků, žáby a největší sestavu bett, co jsme kdy měli hop
V tomhle směru si to ( většinou tak kolem půlnoci) užívám jak dítě v cukrárně ;-)

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 3  - zikyc
Všude samej Hoplias, sotva tekoucí potok a je tam.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Plecos Re: Danila
Fuj, jak já zavidím, ale jet bych někam na měsíc stejně nemohl, bo by se mi neměl kdo starat o to, co mám doma :-)
 Reagovat na tento příspěvek 9  - Danila
Fotka k příspěvku Expedice Peru 2015 hlásí:
Včera mi konečně volal Karel Bruckler, aby poskytl více info, takže:

Žaloval na Zikyho, že v džungli v jednom kuse mizí v houští a když ho každých deset metrů hledají, je nalezen se síťkou u nějaké tůňky a zuřivě loví smich
Výprava se potýká s chaosem v organizaci, byly nějaké potíže s jídlem, nějaké trable s přístupem místních: Ha běloch, voškubeme ho dohola....
Vlado Fábry a Karel Zahrádka fotí, Karel Bruckler zapisuje a měří vodu, Zikouš mizí:-)
Ale trochu si to vyžehlil, protože konečně poslal autentickou fotku ( jednu) potlesk

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 81 82

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236305x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/13617-zrizovani-noveho-obchodu-zoo-branik?od=269