Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

ZOO Braník

NápovědaFórum » Obchody » Kamenné 

Přejít na předchozí stránkuPřejít na další stránku   1  
ZOO Braník
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.02.2012 22:00 Muž souky [645] - Rostliny
vy jste stejně šílenci, a s tou postelí to neni dobrej nápad, to se pak doma neukážete co je rok dlouhej.
Nechápu jak to všechno vlastně zvládáte.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.02.2012 21:58 S Muž invalida [3881] Re: katterinecka
Zbytek bych pajdat nechtěl smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.02.2012 21:56 Žena katterinecka [2146] - RostlinyRe: TomV
z berouna je to do prahy coby kamenem dohodil, ne? :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.02.2012 21:50 S Muž invalida [3881] Re: TomV
Zas tam máte zástupce wengera :-D Ale to není o rybách smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.02.2012 21:46 Muž TomV [13] – :)
Ani Liberec, ani Dejvice, ale Beroun!!! :-D
Tady je JEDNA jediná "akvaristika" Superzoo... :-O
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.02.2012 21:44 S Muž invalida [3881]
U nás pod zříceninou stydim love ano
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.02.2012 21:39 Muž Tomas Enderson [697] - TetryRe: Tereza
Ne ne u Trojky se přimlouvám za Liberec. Tady je skoro mrtvo. No ale kde ne. Je pravda, že takovouhle prodejnu ve svém okolí by přivítal kažej.

Martin Honzejk
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.02.2012 21:35 Tereza Re: Tomas Enderson
Tu trojku prosím do Dejvic :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.02.2012 21:35 Žena katterinecka [2146] - RostlinyRe: Tomas Enderson
jj, nový pavilon akvaristiky, netradiční tím že se tam ryby i prodávaj :-) mě by stačila aspoň ještě jedna, a to v Brně :-D Ale to by chtěl každej ve svým městě. Doufám že obchody půjdou a jednou se dočkáme :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.02.2012 21:31 Muž Tomas Enderson [697] - TetryRe: katterinecka
Jak znám Dášu a Zikouše tak to bude nejen ZOO 3, ale jistě bude i 4 a ta bude rovnou v Tróje. smich

Martin Honzejk
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.02.2012 21:27 Žena katterinecka [2146] - RostlinyRe: Danila
a než to stihnete dodělat tak už začnete pomrkávat po ZOO 3 :-D s tímhle tempem
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.02.2012 21:22 RAP Re: Danila
Šílencíííííí! potlesk
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.02.2012 20:46 Žena Danila [4493] - Amerika
Fotka k příspěvku Asi takhle...

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.02.2012 20:38 Žena Danila [4493] - Amerika
Fotka k příspěvku Už to bylo skoro ve stadiu otevření, ale život nám zkomplikovala tato část prodejny - jediný zdroj vody a hlavně jediné místo pro údržbu a mytí všeho...takže se bude muset přistavět kout...klasika.

Z tohoto pohledu je jasný, jak asi ta akvaristika fungovala předtím...

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.02.2012 20:36 Žena Danila [4493] - Amerika
Fotka k příspěvku Modrá je dobrá, ale hlavně: bude to styl Braník - čistá, světlá a hezká miniakvaristika ano Snažíme se vykouzlit na miniaturním prostoru 20m velké věci:-)

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.02.2012 20:35 Žena Danila [4493] - Amerika
Fotka k příspěvku Ještě ve stadiu dodělávek...

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 9   10.02.2012 20:34 Žena Danila [4493] - Amerika
Fotka k příspěvku Dííky:-)

Moc novinek jsme v poslední době nezveřejňovali, protože byla spousta jiné práce...
Například tohle:
ZOO Braník, pobočka CHodov hop hop

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.02.2012 20:29 Muž Deathbull [1928] - Cichlidy
No..tak to bude hodně znatelné zvětšení koukám, gratulace.)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   10.02.2012 20:29 Žena Danila [4493] - Amerika
Fotka k příspěvku Pohled od dveří, nalevo se opět probourá vstup do stávajícího prostoru.
A úplně vzadu bude miniaturní kancelářička s miniaturním patříčkem s miniaturním prostorečkem pro přespání (už mám plný zuby spaní v práci na podlaze) smich

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.02.2012 20:24 Žena Danila [4493] - Amerika
Fotka k příspěvku A tohle je náš nový prostor:-)Okno se muselo částečně ubourat a částečně zvětšit, aby bylo možné instalovat mříž.
jako vedleší efekt to vytvřilo prostor pro akvárium ve výloze:-)

Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.02.2012 20:24 Žena katterinecka [2146] - RostlinyRe: Danila
až bude otevřeno tak si asi zas naplánuju výlet do Prahy :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.02.2012 20:23 Žena Danila [4493] - Amerika
Fotka k příspěvku A už to jede:-) tohle bude nový vchod do ZOO braník hop

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.02.2012 19:40 Tereza Re: Danila
Máte můj obdiv, že v tom mrazu ještě zvládáte rozšiřovat! coze Už se těším na novou místnost v Bráníku! hop
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.02.2012 18:41 RAP Re: Danila
Šílencíííííí! smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.02.2012 12:31 Žena Avona [107]
Dan..jsou dny dobré a špatné. Věřím, že vždy musí být nějaká rovnováha, tudíž doufám, že příští dny budou už jen pohodové. Držím moc palce a moc se na vás těšíme. Pa.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.02.2012 12:25 Muž cossie [10] Re: Danila
Co to bylo za chybu, mohu-li se zeptat?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.02.2012 12:20 Muž souky [645] - RostlinyRe: Danila
co se stalo?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.02.2012 10:41 Muž Moucha [1429] - Raci, krabi, krevetkyRe: Zoidik
za zhruba dva roky co mam galaxky jsem odchoval jen par desitek jedincu... takovej pidi chov
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.02.2012 08:25 Muž Zoidik [2193] - Ničemu nerozumím, nic neumímRe: Moucha
Moucha napsal: zastavim se pro par samic a snad znovu rozjedu chov....

Myslíš, že bylo dobré se přiznat k obnovení chovu? Dyť potom kvůli tobě nebude mít Braník zisky z galaxek smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.02.2012 08:18 Muž Moucha [1429] - Raci, krabi, krevetkyRe: Danila
Uprimnou soustrast, drzim palecky.
Stale se nemuzu dostat z ty pitomy virozy, achjo

Nahodou jsem uz zjistil proc se mi dela zelenej sejrajt na hladine, kolisa mi obsah NO3, takze musim prekopat plan udrzby a zacinam radne prihnojovat...

Galaxkam se taky zacina darit, ty samci od tebe jsou uzasny, az polevy mrazy a ta blba chcipavice, zastavim se pro par samic a snad znovu rozjedu chov....
hop

Drzim palce, at vsechny prekazky prekonate...

Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.02.2012 07:57 JuraS Re: Danila
Přeji pevné nervy, něco na odreagování a dobití baterek..těch vlastních..a radost aspoň z něčeho malého pozitivního...ono zase jinde je to i horší..tady jste aspoň sami sobě pánem..nemůže tě nasírat nějakej vedoucí za nesplněné úkoly za které nemůžeš a nejsou ani v tvým ranku..například..zvířata prostě umírají...nic nežije věčně...jistě zabolí...teď mi psala manželka že sedí v účtárně (ve velké nadnárodní firmě) v kabátu a se šálou, a s rukavicemi datluje do počítače..firma asi šetří či co a prostě v tom lighthausu (kde dělá) netopí...v kanceláři mají 9 C..teď mi to napsala...a kde si můžou stěžovat ? leda na lampárně...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.02.2012 07:20 Muž Zoidik [2193] - Ničemu nerozumím, nic neumímRe: Danila
Tak teda upřimnou soustrast a hodně štěstí s dobudováním a přebudování.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.02.2012 07:07 tomchamik Re: Danila
potlesk Jedete....vezměte si ještě jenu místnost a ušetříte i za nájem doma a místo tý postele v krámě,můžete mít další velké akvárko ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.02.2012 01:07 Žena Danila [4493] - Amerika
ZOO Braník žije a novinek je hodně.
Bohužel, ne všechny jsou tak úplně pozitivní.
Asi to nejhorší, co nás postihlo, byla ztráta téměř všech mých s láskou chovaných elkových sumců. Po pěti letech péče, práce a trpělivosti stačila jedna jediná blbá chyba a pět let práce je v hajzlu.
Stalo se to před třemi týdny a doteď jsem nebyla schopna o nich napsat.V každém případě plavou doma v lihu:-) - aspoň nějaké pozitivum.

Následně přišel podraz z nečekaných míst, přežila jsem skřípajíc zuby - následek: 1500,- u zubaře za opravu dvou stoliček a zkušenost, že určitá část populace je skutečně schopná všeho.
Z lepší strany: Chodov je skoro hotovej a bude to krásné místo,akvária už filtrují a bublají,takže zbývá už jen málo a konečně OTEVŘEME hop

V naprosté tichost jsme obsadili druhou část bývalé videopůjčovny v Braníku kde už se taky začalo pracovat,je to očistec, protože podlahy jsou v katastrofálním stavu, ale díky tomu, že se nebude muset tahat voda a elektrika,nebude to taková krize. A konečně se dočkáme většího prostoru na akvária!!!

A taky konečně dojde na maličkou pracovnu a samozřejmě nouzovou postel pro případy jako je dnešní - čtvrt na dvě ráno a Zikouš a Danila jsou klasicky v práci
smich

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.02.2012 17:42 Terka Re: cossie
Dobrý podvečer. Tak tetry i sumci už plavou a hned je to veselejší na pohled. Dokonce se mi podařilo jednoho panáčka zvěčnit, dřív než nasadil maskáčovou barvu a nenávratně zalezl mezi kameny a kořeny. tone :-D Ale jsou to potvory nevychovaný. Nechtělo se jim z kýble do akvárka, toho menšího jsem naháněla celou věčnost než se uráčil :-D

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   26.01.2012 21:26 Muž cossie [10] – první zkušenost se ZOO Braník
ZOO Braník - byl jsem tam dnes poprvé. Musím říct, že velice příjemný personál v pěkném prostředí. Tuna akvárií, malých i velkých s velikým množstvím všedních i nevšedních rybek.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.01.2012 21:20 Muž Zoidik [2193] - Ničemu nerozumím, nic neumímRe: Yirka
Tak to já nevím :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.01.2012 16:40 Muž Yirka [9260] Re: Zoidik
Na to tam má Zikouše, ne? :-D :-D :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.01.2012 10:48 Tereza Re: Danila
Sveřepíííí šakaliiii zavileee vyli na bílý měsíc...a Danila s nima!
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.01.2012 10:47 Muž Zoidik [2193] - Ničemu nerozumím, nic neumímRe: petulinakk
Já mám z minulosti jeden dokonce doma schovaný.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   24.01.2012 10:46 Žena petulinakk [2017] Re: Zoidik
Včera jsem byla v tescu a na boxovací pytle maj právě 30% slevu! :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.01.2012 10:18 Muž Zoidik [2193] - Ničemu nerozumím, nic neumímRe: Peťura
boxovací pytel, nebo fackovací panák taky není někdy vskutku na škodu...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.01.2012 10:07 Peťura
Drž se,hlavně klid,počítej si nebo je nejlepší si někde v ústraní pořádně peprnejma slovama zanadávat,hned se člověku uleví.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   23.01.2012 23:39 Žena Danila [4493] - Amerika
A aby toho nebylo málo, náš megabojler se rozhodl, že nás drobet vyškolí a odpoledne začal protékat kolem ventilu...instalatér tvdí, že se nic nemůže stát, ale pro jistotu jsem na noc vypnula vodu - tudíž jsem před chvílí trénovala půlnoční šplh pod strop v rámci napouštění odkalenejch sumců smich
Život veselej smich

V rámci slibů mohu jen konstatovat, že zásilka špekovejch kytek z Německa se opět odkládá.... Prý to zase přišlo ve formě kompostu....
Jdu si zavýt na úplněk... :-|
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   23.01.2012 23:23 Žena Danila [4493] - Amerika
Krásnej pes:-)

Je úplněk a já bych vyla jak šakal, na co sáhnu či pohlédnu stojí za ....

Naprosto mě drtí, že něco slíbím a dodavatel nedodá, nenapíše, nedoveze, nevyrobí...
Následně jsem za: lumpa, kecala, slibotechnu,nespolehlivce a další hovězí bytosti rozzureny

A houby platný, že za to de facto nemůžu...
Dobrečeno, celkově si zase stěžovat nemůžu, 99% lidí, co sem k nám chodí je naprosto báječných a ten zbytek přinejmenším snesitelnej, což je ve sféře obchodu přinejmenším zázrak.

Prodejna na Chodově už byla ve stádiu napouštění akvárií...ovšem objevil se háček - tedy hák jak prase:-)

Ukázalo se, že shnilé kusy jakési hmoty pod původními akvárii tam nebyly náhodou - po napuštění akvárek jsem zjistili, že původní stojany se po zatížení předkloní směrem dopředu a dolů....Jak je to možný nevím, stabilní jsou.
Takže se všechno zase v klidu vypustí a bude se podkládat smich

Chystám se k odchodu z práce...a koukám, že v jednom akvárku lítají sumci k hladině a zpět....jdu odkalovat...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.01.2012 21:02 Žena Kristýna [72] - Raci, krabi, krevetky
Fotka k příspěvku Míček se líbil :-)

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 5   13.01.2012 19:45 Žena Danila [4493] - Amerika
Fotka k příspěvku Včerejší akce ve stylu: Hlavně, že se nepráší smich

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   13.01.2012 14:08 S Muž invalida [3881]
To je za 5 ale asi to bylo myšleno jinak...živej pes je dobrej pes ať je to pes a nebo čuba ano
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 12   13.01.2012 07:15 tomchamik Re: Danila
tak vidíš,vše se v dobré obrátilo,,vždy´t pes je taky jenon člověk potlesk
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.01.2012 05:59 S Muž invalida [3881]
Děkuju za život psa....potěší to. palec

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 81 82

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236295x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/13617-zrizovani-noveho-obchodu-zoo-branik?od=1891