ZOO Braník
Vy si žijete

To vypadá na módní přehlídku U 3trojek

5
[4493] - Amerika 06.04.12 11:35 Danila 
Akce triko
Kdo chce triko, napište mi na mail mailto:zoo.branik@seznam.cz.
Velikost, co mají na sobě kluci je L, já nosím XL
Bílé,černé nebo bleděmodré???
Jinak Zikouš dneska pokládá lino v kanceláři ve vedlejší části Braníka,příští týden se dodělá zbytek podlahy a budeme zařizovat

Těším se jak malý dítě...
4
[1842] - Cichlidy 06.04.12 00:15 Romy To je fajn,,,tak se opatruj...a jedno tričko pro mě

0
[4493] - Amerika 05.04.12 20:24 Danila 
A Zikouš se opět projevil - akvárium do výlohy má asi dvakrát větší rozměry,než mi původně ukazoval.....
Málem mě omyli, ale trest přišel vzápětí, protože zjistil, že ho do výlohy nedostane
Takže musel vybourat to, co tam před pár týdny pracně přizdil
Výsledek je zde, zatím nenapuštěnej...
já bych si určo jedno vzal

jen nevim, kdy bych si dostal do praglu

takže pokud by to šlo přes poštu hlásim se jako vážný zájemce

ja se strasne tesim na to branikovsky mecharium, kuli tomu si snad udelam vylet do prahy

Sakra...na rozšíření jsem se minule nečíhnul...safraportská skleroza, snad mi to vyjde v sobotu a chytnu vás tam než zavřete

Já chcíí takýýý

Po kolika je prodáváš?

Starší reakce
prestoze jsme zakoupili jen sepiovku a jeden ratajovej test na vodu, musim pred pani i celym obchodem smeknout. kdyz to nekoho bavi a vi co dela, pozna to jak laik, tak odbornik. skoda ze takto kvalitnich a orientovanych obchodu je tak malo.
diky za rady a konzultaci, az nebudu v pze busem, rad u vas utratim vic penez ;)
Filip + Alca
Starší reakce
Taky jedno beru, velikost je Bullxl, díky.)
dobrý,,,reklamu na autě už mám,odkaz na stránkách taky...že bych ještě obnovil šatník??

,,prosím i jiné barvy,v černé je mi v létě horko,velikosti upřesním

Nooo nevím zda bych chtěla být předvádějící, ale jako první uživatel "aukce" se rozhodně hlásím
Náhodou byla by to legrace uspořádat na srazu módní přehlídku spojenou s veřejnou dražbou...

To víš že jo ..a v podmínkách bude vystřízlivět

Ale šmajdavej lupenkář ve spodním prádle

Třeba je někdo na rarity

Třeba by to stálo za pokus - dobročinná akce, výtěžek jde na konto Čtverečku
Kdy a kde?

OT
já bych to vodmodelil sám
Kam na ty výrazy chodíš?

Tak to máte mínus, já bych to vodmodelil sám a levně

No koukám, že Brání jede ve velkém už mají svojí kolekci modelů pro letošní sezónu. Kdy bude módní přehlídka? Doufám, že se na molu objevíte oba ty i Pavel.
Martin Honzejk
Dobrý model...

Nezvyklé spodní osvětlení...

Pavlova nová anténka...

Necpi se, sám mám málo!

Co se chystá pro mne?

Pavel jí až poslední

Starší reakce
Držím palce, ať se ten neřád ve vás co nejdříve lekne, vašeho pracovního nasazení a opustí vaše tělo.
Martin Honzejk
tak nedělám si iluze, že

, ale vyzkoušet se má vše

no doufám, že se ti s annulatama bude dařit, u mě ani Ň
3
[95] - Rostliny 22.03.12 20:02 omnihash tak včerejší návštěva mi značně pomohla - obsluha byla schopná identifikovat ryby, který jsem si koupil v domění že jde o jinej druh. Doma sem nad tím furt dumal, ale jak sem viděl dospělý kousky, tak mi bylo hnedka jasný, kde je chyba.
Jinak oceňuju vzhled akvárek, opravdu bylo na co se koukat. Hlavně na tetry krvavý s nádhernou barvou, skoro mě to donutilo vysázet si ve vnitrobloku jezírko a začít si taky připravovat živý krmivo,hnedka jak vysvětliím sousedům, že malej močálek s komáříma larvama je přeně to pravý ořechový, co má přijít na dvůr,jdu do toho.
ZIKYC mi ochotně radil s knihama a krmivem, aniž bych si cokoliv kupoval... rozhodně můžu jenom doporučit návštěvu.
Jinak jsem se chtěl zeptat, jak jste na tom se sháněním ryb na zakázku, v nějakým článku jsem o tom našel uzmínky, ale zapoměl jsem se poptat. Jde mi o méně obvyklé variety ancistrus sp., albíny a červený druhy rodinná rada neschválila a RIO PARAQUAY mě upřímně moc nenadchla.
Spíš to vypadá na Chipsy, něco od Sery, jestli dorazim zítra do práce,
tak je prověřim.
mohu se zeptat o jaké tablety jde?
U nás doma je to podobný.
V pondělí jsem koupil v Braníků 10 galaxek a musim říct,že jsou nádherný !!
Honěj se v Blyxe to je zábava,nebo se přetahujou s krevetkama o tablety
Moje řeč

, ale manžel to nějak nechce pochopit.

Až budu někdy v Praze musím se podívat do obou krámků

. myslím si že to bude lepší jak procházka po pražském mostě

Přidat reakci
1 ...... 81 82
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236305x