ZOO Braník
Takže živé krmění pouze v Braníku, na Chodově ne?
Tak patentky chutnaly velmi (ne mně ale rybám), taky se mohly užrat. ZOO Braník díky.
Hengelky příští týden, testy ano,dotazy prosím lépe vzkazem

0 09.05.2012 11:43 Katha85 Zdravím,
Dášo máte Razbory Hengelovi a testy od Rataje?
8 09.05.2012 11:34
Danila [4493] - Amerika A ještě jeden dárek - tentokrát pro akvaristy:
ZOO Braník do nových prostorů nacpalo i nabídku živého krmení

Konečně.
Tenhle týden je zatím patentka a nitěnka, koretry budou příští týden.
Ryby u nás se můžou užrat

tak i když nejsem v takovým zápřahu jako vy tam, tak o takovým dárku si mohu nechat jen zdát a tiše závidět

0 07.05.2012 21:35
Danila [4493] - Amerika Díky
Narozeniny jsem oslavila netradičně:
V pátek v osm večer jsem padla do postele a spala až do nedělního poledne prakticky v kuse. Nejlepší možnej dárek
ZOO Braník i ZOO Chodov má v úterý 8. května ZAVŘENO.Děkujeme za pochopení.
Tak se taky přidávám k řadám gratulantů. Doufám že jsem poslední kdo to stihl ještě v den narozenin. Tak vše nej a nej.
Martin Honzejk
hlavně se vykurýruj, a vše nej..
Ajaaaaaj takže noční můra shopaholika?

Tak to sem v koncích

doporucuju si rezervovat dostatek casu..... clovek se zakouka, zakeca raz dva a busiky ujizdeji
Já tim dám lenocha línýho

ale pravda pravdoucí, asi si mne ukecala

Starší reakce
Workáči odpočívají při práci - ne já to oběma přeju - to bylo jen takové povzdechnutí. Stejně jak je vidno mám spíš pravdu já

workáči odpočívají při práci.
Tak to závidím..
Mě trvalo pomalu půl dne, než jsem vyměnil dno a předělal sto litrové akvárko..
Na 600l bych si snad vzal dovolenou..

takže stejně zase pracovní

Yirka napsal: Si tě Zikouš asi chce přivázat, abys neodletěla.
(Nic ve zlém)
Aha, to mne nenapadlo, stejně jako nechápu, proč připravuje takovou hranici dříví
V každém případě se těším po dlouhé době na dva dny odpočinku, to už je dávno, co jsme si něco podobného dopřáli.
Dva dny proto, že zítra ráno jedeme dělat kompletní přestavbu 600 litrového akvária včetně výměny dna....což je práce na půl dne minimálně...
Si tě Zikouš asi chce přivázat, abys neodletěla.

(Nic ve zlém)
kazdej si cas od casu potrebuje odpocinout, a ruku na srdce, oni si to opravdu zaslouzi

No to bude bouřlivý "prázdnik pervovo mája"

Takhle do dopadne pouze v tom případě, že při tom soužití přijde chlap o koule. Nám šovinistům se toto naštěstí nestává

Áno áno, tak pány Wericha a Horníčka a další (Saturnin, Já Claudius, Cimrmani) poslouchám denně v práci do sluchátek

Dlouhodobejsim souzitim partneru dochazi k urctemu procesu nazyvanemu "nazorovy srust", tj. proces pri nemz partnerciny nazory postupne prevladnou nad partnerovymi.
Lze tomu celit napriklad rozdelenim uloh, kdy partner se zabyva zasadnimi otazkami, jako jaky je nas pomer k Thaiwanu a partnerka podruznostmi. Jako napriklad, kam pojedeme na dovolenou, co s vydelanymi penezi, co na sebe.....
jak krasne vystihly panove M.Hornicek a J.Werich v predscene "interviev" ve hře Balada z hadru (jedna se o volny prepis, nikoliv presnou citaci)
dobré vědět

To je v poho. Představ si, jak blbě bys vypadal, kdyby Tě uvázala u myčky.
Mě stačilo vodevzdat platební karty...jinak sem v podstatě svobodnej člověk...a u dřezu sem uvázanej jen tak pro legraci

Nemusí, ale poslouchat je bezpečnější.

Hold když člověk vleze do chomoutu tak musí poslouchat.
Martin Honzejk
takže do hospody nemůže, spát nemá pod čím... ten to teda dopracoval

Teď ještě natrénovat scénku na téma: Mě se tam tak nechce...

Tak to ještě nevíš, že to nutkání jít pro krmení je v akutní fázi, jelikož krmení pro ryby není nikdy dost.
Martin Honzejk
Správně,pořádek je pro blbce,inteligent zvládá chaos

Teda když tady čtu tu chválu tak začínám mít pocit,že mi v nejbližší době dojde krmení a budu muset do Braníka

Doma se má bydlet a ne uklízet

To jsem pochopil u mne doma není co vidět. Krom příšernýho bordelu a dvou akvárek.
Martin Honzejk
Teda, né jako k vám domů, Mr. Enderson, ale jako do Bráníka

Hmhmhm.... já se k vám zajdu dneska podívat během pauzy na oběd

Dašo tak po dnešní návštěvě musím říct, že jste fakt cvoci. Takhle překopat a nafouknout prodejnu během pár hodin to je mazec.
Jinak brácha prohlásil, že zatím nevyděl lepší zoologickou a prej kam se na vás hrabe Troja a Dvůr Králové dohromady. Tam člověk nachodí desítky kilometrů a vidí furt to samý, (Sloni,žirafy,antilopi a td..) ale když chce vidět něco zajímavého tak stejně nakonec musí do Bráníka. Na to, že není postižen akvaristikou jako já tak to je co říct.
No tak držím palce, aby jste se oba z toho co nejdřív zregenerovali.
Martin Honzejk
Gratuluji

jste šikulkové

Přidat reakci
1 ...... 81 82
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236295x