ZOO Braník
Tak to je moc rozkošné zvířátko.

Už abych se zas dostal do Prahy..
juu to se k Vam budu muset zase juknout.... a nechat si umejt brejle a usiska....
uz chapu ze jste vcera nemohli kdyz mate takovy mimco...
Ono to je blbě poznat,zvláště když ten menší má vodítko a kšírek a ten velký je na řetězu,ale Danila tvrdí,že jsou to oba miláčci

A ten nosál je z těch dvou na fotce který?????
Hlavně když ho máte v obchodě, tak máte postaráno neustále o práci. Hlasivek. Protože ty ňuňínkující návštěvnice si říct nedají a budou nosálovi furt strkat prstíky do klece...Já to viděl. Jsme se s Dášou ani v klidu bavit nemohli, jak měla strach, aby tu babu nekousl...

Je teda fakt hezký a velmi snadno socializovatelný...Ten nosál.

Starší reakce
ja jsem je uz nekolikrat masiroval, ale prace ktera me zivi mi nedovoluje jezdit do branika jak by potrebovaly....
Já myslím, že vodu nemůžou už ani vidět
Jak je znám oba, tak si té vody dopřávají dostatek. Jen je silně přesycena CO
2 a někteří jí považují za hlavní chod v rámci oběda. Jo a Dášo ty energeťáky jsou fakt taky dobrý na nějakou tu mozkovou nebo srdeční příhodu, která ale nekončí svatbou.
Martin Honzejk
Já myslím, že vodu nemůžou už ani vidět

A hlavně hodně pít, v takovém vedru a zápřahu ty vypitý kafe nestačí, chce to tankovat vodu po litrech. Tímhle jsem už vyléčil dva lidi, co si celý život stěžovali na migrény...a bylo to tím že do sebe za den vpravili sotva litr vody.)
klid na lůžku, ale ne v bráníku
a kdo se toho masirování ujme?

(za předpokladu, že se je podaří uvázat...) Jen tak trošku přispěju s čerstvou zkušeností z práce, kdy kolegovi při přípravě na "banální operaci" zjistili, že v nedávné době prodělal slabší infarkt. Na to Zikovyc bacha, ono to taková sranda není....
Ty si prostě nedáš říct.

no jediny je privazat k lehatku a umasirovat do bezvedomi... minimalne jednou tejdne na pul dne.....
malymu diteti naplacas, ale co s dospelym...
i kdyz musim priznat ze v pondeli mi taky haproval sval srdecni...
je to marný, je to marný, je to marný

Tak si koukej dát pohov, nebo to příště srdeční příhoda bude

Asi dostaneš měsíčního zaracha a nebudeš smět do akvaristiky!!!
Starší reakce
Teším sa na nejakú tú fotku toho akvária vo výklade, určite bude stáť za to.

Danila napsala:.....Experimentální 300 litrové akvárko ve výloze na slunci pomalu ztrácí neprůhledně zelenohnědomléčnou barvu, už jsou dokonce chvílemi vidět i terčovci
Ještě pár dní a viditelnost se zvýší na dvacet cm!!!
Když jsem tam byl ve čtvrtek 10.5., tak bylo do akva celkem dobře vidět. Zejména když tam zikyc dal to modré pozadí. I ty nanayky nahodily hezké barvy.

1
[4493] - Amerika 16.05.12 00:33 Danila Noční report z Braníka:
Živo je tu stále, aby toho nebylo málo, přibývají plazáci a v současné době tu bojujeme o život jedné nádherné baziliščí dámy - týden s pokousaným a uhnívajícím jazykem bez vody a jídla u původní majitelky jí
příliš neprospěl....
Je 0:29 a poslední ze zhruba stopadesáti rostlin se dostalo umístění do nádrže. Kytek je tu v současné chvíli opravdu dost.
Experimentální 300 litrové akvárko ve výloze na slunci pomalu ztrácí neprůhledně zelenohnědomléčnou barvu, už jsou dokonce chvílemi vidět i terčovci

Ještě pár dní a viditelnost se zvýší na dvacet cm!!!
Starší reakce
Takže živé krmění pouze v Braníku, na Chodově ne?
Tak patentky chutnaly velmi (ne mně ale rybám), taky se mohly užrat. ZOO Braník díky.
Stavila jsem se pro filtr (děkuji za rady Zikycovi) a testy - filtr jede jako po másle, díky moc

Hengelky příští týden, testy ano,dotazy prosím lépe vzkazem

Zdravím,
Dášo máte Razbory Hengelovi a testy od Rataje?
8
[4493] - Amerika 09.05.12 11:34 Danila A ještě jeden dárek - tentokrát pro akvaristy:
ZOO Braník do nových prostorů nacpalo i nabídku živého krmení

Konečně.
Tenhle týden je zatím patentka a nitěnka, koretry budou příští týden.
Ryby u nás se můžou užrat

tak i když nejsem v takovým zápřahu jako vy tam, tak o takovým dárku si mohu nechat jen zdát a tiše závidět

0
[4493] - Amerika 07.05.12 21:35 Danila Díky
Narozeniny jsem oslavila netradičně:
V pátek v osm večer jsem padla do postele a spala až do nedělního poledne prakticky v kuse. Nejlepší možnej dárek
ZOO Braník i ZOO Chodov má v úterý 8. května ZAVŘENO.Děkujeme za pochopení.
Tak se taky přidávám k řadám gratulantů. Doufám že jsem poslední kdo to stihl ještě v den narozenin. Tak vše nej a nej.
Martin Honzejk
hlavně se vykurýruj, a vše nej..
Ajaaaaaj takže noční můra shopaholika?

Tak to sem v koncích

S tím už tentokrát počítáme

Minule jsem to měla asi na hodinu na etapy - vysvětlila jsem co potřebuju, nebo co mám za problém - všechno předáno, informováno a ještě jsem šla asi už po páté ještě jednou obejít obchod "jdu se podívat jestli ještě něco nepotřebuju"

doporucuju si rezervovat dostatek casu..... clovek se zakouka, zakeca raz dva a busiky ujizdeji
Já tim dám lenocha línýho

ale pravda pravdoucí, asi si mne ukecala

14.5 v po jsem na večer u Vás jako na koni a pravděpodobně s sebou vezmu kamarádku, je to sice lenoch líná, ale věta "takovou akvaristiku jsi v životě neviděla" jí zaujala

Starší reakce
Workáči odpočívají při práci - ne já to oběma přeju - to bylo jen takové povzdechnutí. Stejně jak je vidno mám spíš pravdu já

workáči odpočívají při práci.
Tak to závidím..
Mě trvalo pomalu půl dne, než jsem vyměnil dno a předělal sto litrové akvárko..
Na 600l bych si snad vzal dovolenou..

takže stejně zase pracovní

Yirka napsal: Si tě Zikouš asi chce přivázat, abys neodletěla.
(Nic ve zlém)
Aha, to mne nenapadlo, stejně jako nechápu, proč připravuje takovou hranici dříví
V každém případě se těším po dlouhé době na dva dny odpočinku, to už je dávno, co jsme si něco podobného dopřáli.
Dva dny proto, že zítra ráno jedeme dělat kompletní přestavbu 600 litrového akvária včetně výměny dna....což je práce na půl dne minimálně...
Si tě Zikouš asi chce přivázat, abys neodletěla.

(Nic ve zlém)
kazdej si cas od casu potrebuje odpocinout, a ruku na srdce, oni si to opravdu zaslouzi

No to bude bouřlivý "prázdnik pervovo mája"

Takhle do dopadne pouze v tom případě, že při tom soužití přijde chlap o koule. Nám šovinistům se toto naštěstí nestává

Áno áno, tak pány Wericha a Horníčka a další (Saturnin, Já Claudius, Cimrmani) poslouchám denně v práci do sluchátek

Dlouhodobejsim souzitim partneru dochazi k urctemu procesu nazyvanemu "nazorovy srust", tj. proces pri nemz partnerciny nazory postupne prevladnou nad partnerovymi.
Lze tomu celit napriklad rozdelenim uloh, kdy partner se zabyva zasadnimi otazkami, jako jaky je nas pomer k Thaiwanu a partnerka podruznostmi. Jako napriklad, kam pojedeme na dovolenou, co s vydelanymi penezi, co na sebe.....
jak krasne vystihly panove M.Hornicek a J.Werich v predscene "interviev" ve hře Balada z hadru (jedna se o volny prepis, nikoliv presnou citaci)
Přidat reakci
1 ...... 81 82
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236305x