Přihlásit se RYBICKY.NET »

ZOO Braník

NápovědaFórum » Obchody » Kamenné 

rostlinna-akvaria.cz
Přejít na předchozí stránku Přejít na další stránku   1  
ZOO Braník
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Jiri_99 Re: Danila
Tak to je moc rozkošné zvířátko.potlesk Už abych se zas dostal do Prahy..
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Moucha Re: Danila
juu to se k Vam budu muset zase juknout.... a nechat si umejt brejle a usiska....
uz chapu ze jste vcera nemohli kdyz mate takovy mimco...
 Reagovat na tento příspěvek 7  - tomchamikRe: Ivoš
Ono to je blbě poznat,zvláště když ten menší má vodítko a kšírek a ten velký je na řetězu,ale Danila tvrdí,že jsou to oba miláčci smich
 Reagovat na tento příspěvek 16  - Ivoš Re: Danila
A ten nosál je z těch dvou na fotce který?????
 Reagovat na tento příspěvek 0  - LiborSprysl Re: Danila
Hlavně když ho máte v obchodě, tak máte postaráno neustále o práci. Hlasivek. Protože ty ňuňínkující návštěvnice si říct nedají a budou nosálovi furt strkat prstíky do klece...Já to viděl. Jsme se s Dášou ani v klidu bavit nemohli, jak měla strach, aby tu babu nekousl... smich ahoj Je teda fakt hezký a velmi snadno socializovatelný...Ten nosál. hop
 Reagovat na tento příspěvek 2  - Danila
Fotka k příspěvku Nudíte se? Kupte si místo medvídka mývala radši nosála ano

ZOO Braník se nenudí a pořídilo si domů i do práce nový přírůstek smich

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - Moucha Re: vlk9
ja jsem je uz nekolikrat masiroval, ale prace ktera me zivi mi nedovoluje jezdit do branika jak by potrebovaly....
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Tomas Enderson Re: Tereza
Já myslím, že vodu nemůžou už ani vidět

Jak je znám oba, tak si té vody dopřávají dostatek. Jen je silně přesycena CO 2 a někteří jí považují za hlavní chod v rámci oběda. Jo a Dášo ty energeťáky jsou fakt taky dobrý na nějakou tu mozkovou nebo srdeční příhodu, která ale nekončí svatbou. ano

Martin Honzejk
 Reagovat na tento příspěvek 1  - TerezaRe: Deathbull
Já myslím, že vodu nemůžou už ani vidět :)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 6  - Deathbull
A hlavně hodně pít, v takovém vedru a zápřahu ty vypitý kafe nestačí, chce to tankovat vodu po litrech. Tímhle jsem už vyléčil dva lidi, co si celý život stěžovali na migrény...a bylo to tím že do sebe za den vpravili sotva litr vody.)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - souky Re: Danila
klid na lůžku, ale ne v bráníku
 Reagovat na tento příspěvek 0  - vlk9 Re: Moucha
a kdo se toho masirování ujme?:-D (za předpokladu, že se je podaří uvázat...) Jen tak trošku přispěju s čerstvou zkušeností z práce, kdy kolegovi při přípravě na "banální operaci" zjistili, že v nedávné době prodělal slabší infarkt. Na to Zikovyc bacha, ono to taková sranda není....
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RAPRe: Danila
Ty si prostě nedáš říct. tone
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Moucha Re: vlk9
no jediny je privazat k lehatku a umasirovat do bezvedomi... minimalne jednou tejdne na pul dne.....

malymu diteti naplacas, ale co s dospelym... ;-)

i kdyz musim priznat ze v pondeli mi taky haproval sval srdecni...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - vlk9 Re: Danila
je to marný, je to marný, je to marný tone
 Reagovat na tento příspěvek 0  - TerezaRe: Danila
Tak si koukej dát pohov, nebo to příště srdeční příhoda bude coze
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PaDa Re: Danila
Asi dostaneš měsíčního zaracha a nebudeš smět do akvaristiky!!!
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila
ZOO Braník žije, očistec pokračuje, tentokrát jsem ale přesáhla všechny meze a v pondělí mě záchranka odvezla do nemocnice...Vypadalo to na srdeční příhodu, ale naštěstí jen kolaps ze stresu a vyčerpání.
:-(
V závěru jsem zdravá, ale extrémní zátěž dvou let budování a provozu Braníka se prostě dřív nebo později projevit musela :-)

Hodlám se polepšit a nepracovat víc jak dvanáct hodin denně :-D, Danila

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - Michal1987
Teším sa na nejakú tú fotku toho akvária vo výklade, určite bude stáť za to. :-) ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RAPRe: Danila
Danila napsala:.....Experimentální 300 litrové akvárko ve výloze na slunci pomalu ztrácí neprůhledně zelenohnědomléčnou barvu, už jsou dokonce chvílemi vidět i terčovci smich Ještě pár dní a viditelnost se zvýší na dvacet cm!!!
Když jsem tam byl ve čtvrtek 10.5., tak bylo do akva celkem dobře vidět. Zejména když tam zikyc dal to modré pozadí. I ty nanayky nahodily hezké barvy. :-)
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Danila
Noční report z Braníka:

Živo je tu stále, aby toho nebylo málo, přibývají plazáci a v současné době tu bojujeme o život jedné nádherné baziliščí dámy - týden s pokousaným a uhnívajícím jazykem bez vody a jídla u původní majitelky jí
příliš neprospěl.... tone

Je 0:29 a poslední ze zhruba stopadesáti rostlin se dostalo umístění do nádrže. Kytek je tu v současné chvíli opravdu dost.

Experimentální 300 litrové akvárko ve výloze na slunci pomalu ztrácí neprůhledně zelenohnědomléčnou barvu, už jsou dokonce chvílemi vidět i terčovci smich Ještě pár dní a viditelnost se zvýší na dvacet cm!!!

Živé krmení zatím v Braníku. Zítra pozdě odpoledne počítám po páté hodině bude v Braníku co se týče živého krmení opravdu ŽIVO. :-D

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - JJaanca Re: Danila
Takže živé krmění pouze v Braníku, na Chodově ne?
 Reagovat na tento příspěvek 3  - AG Re: Danila
Tak patentky chutnaly velmi (ne mně ale rybám), taky se mohly užrat. ZOO Braník díky.
 Reagovat na tento příspěvek 3  - Katha85
Stavila jsem se pro filtr (děkuji za rady Zikycovi) a testy - filtr jede jako po másle, díky moc palec
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila Re: Katha
Hengelky příští týden, testy ano,dotazy prosím lépe vzkazem:-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Katha85
Zdravím,

Dášo máte Razbory Hengelovi a testy od Rataje?
 Reagovat na tento příspěvek 8  - Danila
A ještě jeden dárek - tentokrát pro akvaristy:

ZOO Braník do nových prostorů nacpalo i nabídku živého krmení hop Konečně.
Tenhle týden je zatím patentka a nitěnka, koretry budou příští týden.

Ryby u nás se můžou užrat :-P smich
tak i když nejsem v takovým zápřahu jako vy tam, tak o takovým dárku si mohu nechat jen zdát a tiše závidět sad
Vyzkoušejte
Díky:-)

Narozeniny jsem oslavila netradičně:

V pátek v osm večer jsem padla do postele a spala až do nedělního poledne prakticky v kuse. Nejlepší možnej dárek smich

ZOO Braník i ZOO Chodov má v úterý 8. května ZAVŘENO.Děkujeme za pochopení.

Reagovat na tento příspěvek 0  - Tomas Enderson Re: Danila
Tak se taky přidávám k řadám gratulantů. Doufám že jsem poslední kdo to stihl ještě v den narozenin. Tak vše nej a nej. love

Martin Honzejk
 Reagovat na tento příspěvek 0  - souky Re: Danila
hlavně se vykurýruj, a vše nej..
Děkuju všem přátelům, známym, klientům i ostatním za přání k narozeninám, za podporu a přízeň, kterou jste mé prastaré osobě a ZOO Braník věnovali.Díky.
Hodlám to pořádně zapít smich :-D ano
 Reagovat na tento příspěvek 0  - TheeerinaRe: Moucha
Ajaaaaaj takže noční můra shopaholika? :-D Tak to sem v koncích :-D:-D
S tím už tentokrát počítáme :-D Minule jsem to měla asi na hodinu na etapy - vysvětlila jsem co potřebuju, nebo co mám za problém - všechno předáno, informováno a ještě jsem šla asi už po páté ještě jednou obejít obchod "jdu se podívat jestli ještě něco nepotřebuju" :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Moucha Re: Theeerinka
doporucuju si rezervovat dostatek casu..... clovek se zakouka, zakeca raz dva a busiky ujizdeji
 Reagovat na tento příspěvek 0  - TheeerinkaRe: Katha
Já tim dám lenocha línýho :-| ale pravda pravdoucí, asi si mne ukecala :-D
14.5 v po jsem na večer u Vás jako na koni a pravděpodobně s sebou vezmu kamarádku, je to sice lenoch líná, ale věta "takovou akvaristiku jsi v životě neviděla" jí zaujala smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - LiborSprysl Re: LiborSprysl
Dneska bude v Braníku, možná i na Chodově veselo...tak hodně zdraví...víc člověk nepotřebuje ano potlesk ahoj

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - LiborSprysl Re: Moucha
Workáči odpočívají při práci - ne já to oběma přeju - to bylo jen takové povzdechnutí. Stejně jak je vidno mám spíš pravdu já smich workáči odpočívají při práci.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Jiri_99 Re: Danila
Tak to závidím.. :)
Mě trvalo pomalu půl dne, než jsem vyměnil dno a předělal sto litrové akvárko..
Na 600l bych si snad vzal dovolenou.. smich smich
takže stejně zase pracovní hmm
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila Re: Yirka
Yirka napsal: Si tě Zikouš asi chce přivázat, abys neodletěla. ;-) (Nic ve zlém)

Aha, to mne nenapadlo, stejně jako nechápu, proč připravuje takovou hranici dříví smich :-D

V každém případě se těším po dlouhé době na dva dny odpočinku, to už je dávno, co jsme si něco podobného dopřáli.
Dva dny proto, že zítra ráno jedeme dělat kompletní přestavbu 600 litrového akvária včetně výměny dna....což je práce na půl dne minimálně...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Yirka Re: Danila
Si tě Zikouš asi chce přivázat, abys neodletěla. ;-) (Nic ve zlém)
 Reagovat na tento příspěvek 4  - Moucha Re: LiborSprysl
kazdej si cas od casu potrebuje odpocinout, a ruku na srdce, oni si to opravdu zaslouzi
 Reagovat na tento příspěvek 0  - LiborSprysl Re: Danila
potlesk No to bude bouřlivý "prázdnik pervovo mája" smich
VE DNECH 30.4. A 1.5.2012 BUDE MÍT ZOO BRANÍK I AKVARISTIKA CHODOV ZAVŘENO. X-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Deathbull Re: Moucha
Takhle do dopadne pouze v tom případě, že při tom soužití přijde chlap o koule. Nám šovinistům se toto naštěstí nestává:)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - lapRe: Moucha
Áno áno, tak pány Wericha a Horníčka a další (Saturnin, Já Claudius, Cimrmani) poslouchám denně v práci do sluchátek :-)
 Reagovat na tento příspěvek 6  - Moucha Re: souky
Dlouhodobejsim souzitim partneru dochazi k urctemu procesu nazyvanemu "nazorovy srust", tj. proces pri nemz partnerciny nazory postupne prevladnou nad partnerovymi.

Lze tomu celit napriklad rozdelenim uloh, kdy partner se zabyva zasadnimi otazkami, jako jaky je nas pomer k Thaiwanu a partnerka podruznostmi. Jako napriklad, kam pojedeme na dovolenou, co s vydelanymi penezi, co na sebe.....

jak krasne vystihly panove M.Hornicek a J.Werich v predscene "interviev" ve hře Balada z hadru (jedna se o volny prepis, nikoliv presnou citaci)

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 81 82

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236305x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/13617-zrizovani-noveho-obchodu-zoo-branik?od=1569