Přihlásit se RYBICKY.NET »

ZOO Braník

NápovědaFórum » Obchody » Kamenné 

rostlinna-akvaria.cz
Přejít na předchozí stránku Přejít na další stránku   1  
ZOO Braník
 Reagovat na tento příspěvek 0  - půlpy Re: invalida
asi jsem byl špatně pochopen,nebo úmyslně ;-) když to bude na net, tak můžeš koukat i z té hospody nebo z domova :-P
 Reagovat na tento příspěvek 4  - S invalida Re: Pepan
No postavit stolky před akva....v uličce by místo bylo smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Pepan Re: invalida
To jako myslíš zavést tu kameru k Trojkám a pozorovat rybky od piva? Jenže to by stejně mimopražští utřeli hubu.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - S invalida – Re: půlpy
Spíš hospodu z výhledem aby to něco neslopůlpy napsal: tak k tomuhle nápadu se přidávám, co tam zavést na Směsku nonstop internetovou kameru potlesk hop ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 3  - půlpy Re: Pepan
tak k tomuhle nápadu se přidávám, co tam zavést na Směsku nonstop internetovou kameru potlesk hop ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 4  - Pepan Re: Danila
To by chtělo průmyslovou kameru s přístupem na internet ať si tu Směsku můžu vychutnat taky. Já se totiž do Prahy hned tak nedostanu. :-(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila
Fotka k příspěvku Rostlinné špeky by tu měly být ve čtvrtek odpoledne:-) Klasiky jsou tu stále.

Máme nový přírůstek do Směsky, konečně jsem se dočkala snu - je tam sestava rypounů petersonových hop Jsou skvělí ano
rybicky.net/atlasryb/rypoun_petersuv

Reagovat na tento příspěvek 1  - Sid Re: Danila
...měly by dorazit i nějaké novinky...
Až dorazí - dáte, prosím, vědět? :-)
 Reagovat na tento příspěvek 4  - Danila
Dneska tu byl sraz rybičky.net smich a sraz akvaristů z burzy v Úvalech. Byl to moc pěknej pracovní nealkoholickej mejdan...Děkujeme za pomoc, special thanks Moucha a Kytka za veškeré dobrodiní a pomoc love
Jinak je tu spousta rostlin a ve čtvrtek čekáme zásilku z Německa, měly by dorazit i nějaké novinky...
 Reagovat na tento příspěvek 4  - snehulda007
No já dorazil do Bráníku asi po jedny hodině a vypadalo to tam jak na srazu u trojek :-) Akorát bar chyběl... :-) Ale hlavně že jsem se příjemně ikdyz krátce zrelaxoval před nákupním maratonem ..Díky za příjemně strávený chvíle a krmení..(pro ryby a kočky)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 7  - RAP
Tak cestou z Úval domů jsme to vzali přes Braník. :-)
Viděl jsem velmi zajímavé rybky a nejednalo se jen o cichlidy. ;-) Sice moje reakce Pavla zklamala(asi to bylo tím, že jsme si stačili akvária prohlédnout dřív, než Zíkovi dorazili :-D), ale opravdu jsem byl potěšen. Zejména nové Cichly se svým počínajícím vybarvení zaujaly. A taky chování želvičky komentované Danilou stálo za dívání. :-D
PS: Jako obvykle jsem nechal foťák doma.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - soc Re: půlpy
Budou na tom lip drzet mechy :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - půlpy Re: PaDa
víš jak na těch vánočních koulích je to zdobení ostrý smich
Edit: myslím to bílé a zlaté zdobení ano
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PaDa Re: Danila
Maj popíchaný dršky
Tak aby si je mohli zklidnit, přihoď ještě něco hladkého, kde si odpočinou - různobarevné vánoční koule. A vánoční výzdoba bude kompletní. smich
 Reagovat na tento příspěvek 9  - Danila
Maj popíchaný dršky :-D :-D smich
 Reagovat na tento příspěvek 6  - PaDa Re: Danila
Nějaká moderna, místo kořenů a vrbových větviček přecházíte na jedlové chvojí?
Co na to elka? :-P
 Reagovat na tento příspěvek 0  - půlpy Re: Danila
naštěstí díky tomu, že jsem sám, tak vánoční výzdoba jde tak trochu mimo mne ;-) ale neočeš tu jedli celou, ať Ti zbyde něco i na přes rok smich
Tak něco, já té jedli vyhrožuju od léta, že jí to uzurpování zahrady zarazím smich
Jeden z mnoha důvodů, proč se těším na Vánoce hop
 Reagovat na tento příspěvek 0  - půlpy Re: Danila
že by Vás navštívili dřevorubci? smich
Fotka k příspěvku Tady práce nekončí nikdy :-) A to jsme byli dneska odhodlaní se tady stavit jen na chvíli :-D

Fotka k příspěvku ZOO Braník, neděle 23:13 hodin.....

Reagovat na tento příspěvek 3  - Kytka Re: Romy
Romy napsal: P.S.On ten skleněný obal na topení je také zbytečný,bez něj to lépe topí... smich
A rovnou to dělá pečený ryby :-P
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R vaclav Re: Danila
Koukám že jsi povýšila. Blahopřeji. :-)
 Reagovat na tento příspěvek 9  - Romy – Re: Danila
Danila napsala: Tak jsme včera v noci dokončili úpravu elektricko - vodního masakru u jednoho z našich klientů....superbezpečný vnější filtr ponořený ve vodě :-D nominovaný na Zlatou malinu v oblasti instalace akvarijní techniky

Tý vole...,lidská blbost je fakt neomezená... hmm :-D

P.S.On ten skleněný obal na topení je také zbytečný,bez něj to lépe topí... smich
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RAPRe: nerf
Krásné ramky. palec
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Moucha Re: Danila
to uz je jiny kafe....
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kytka Re: Danila
Třeba zkoušel testovat novinku - obojetný filtr - je vnější i vnitřní zároveň smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila Re: Ičin
Fotka k příspěvku Ičin napsal: Docela by mě zajímal myšlenkovej pochod nekoho, kdo umístí vnější filtr dovnitř smich

Na takovéhle extravagance jsme asi moc konzervativní a dáváme přednost tradičnímu řešení smich Mimochodem ty záchodové trubky a kabely od elektriky ve vodě taky nebyly nic moc smich

Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila Re: LiborSprysl
Ty umíš zkazit každý potěšení....ale je to samozřejmě pravda..
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Ičin
Docela by mě zajímal myšlenkovej pochod nekoho, kdo umístí vnější filtr dovnitř smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - LiborSprysl Re: Danila
No Dáši...jestli to není tím, že už potřebovaly ty ryby konečně změnit vzduch smich ...přece jen cichlidy se skoro vždycky vytřou v nové vodě... smich
Vyzkoušejte
Fotka k příspěvku Tak jsme včera v noci dokončili úpravu elektricko - vodního masakru u jednoho z našich klientů....superbezpečný vnější filtr ponořený ve vodě :-D nominovaný na Zlatou malinu v oblasti instalace akvarijní techniky :-D

Reagovat na tento příspěvek 3  - Danila Re: nerf
nerf napsal: V pondělí zakoupený páreček ramirezek u vás v Bráníku začal hned druhý den čistit dno v pravém předním rohu akvária a dnes už tam hlídají nakladené jikry :-) dovoluji si přidati foto... Krásné ryby. To za ty dva chlebíčky stálo! X-)
Tak to mě těší, že se jim u Vás tak líbí. To se poznaj vzorně vychovaný ryby z Braníka smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila Re: Benjamín
Zdravím Yenyo, dlouho jsme vás na rybičkách neviděli ;-) Je to z Ruska,ale akvarijní družstvo Pripjat Černobyl to tedy rozhodně není smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - BenjamínRe: Danila
Danila napsala: Naši rejnoci se nacpali živým, až se jim vydouvají hřbety:-) Normální ryba má pupík, rejnok hrb smich
To živé krmení máte z Ukrajiny, nebo je to jenom náhodně zabaleno v UA novinách? A z jaké to sem chodí oblasti, asi víte proč se ptám. Aby to nebylo akvarijní družstvo Pripjat - Акваріум команди Прип'ять ano
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Deathbull Re: nerf
Taky je mám z Braníka, zase to s nima zkouším :) Vytírají se, ale budu muset odvézt přebytečné ryby a vyhradit jim akva, protože si to vzájemně žerou s pandurama a začíná to být škoda...to mi zase bude bublat v bytě, na to se netěším ale tak je to radost.)
 Reagovat na tento příspěvek 3  - sux – Chlebíčky!!!
To až si k Vám za 14 dní pojedu pro ryby, vím co přivezu :o)

Uděláme nějakej "bártrovej" obchůdek :-D
 Reagovat na tento příspěvek 5  - lap – Ramirezky Karel a Gábina
Fotka k příspěvku V pondělí zakoupený páreček ramirezek u vás v Bráníku začal hned druhý den čistit dno v pravém předním rohu akvária a dnes už tam hlídají nakladené jikry :-) dovoluji si přidati foto... Krásné ryby. To za ty dva chlebíčky stálo! X-)

Reagovat na tento příspěvek 0  - RAPRe: Ičin
Ičin napsal: Lehčí jsou, ale stejně tlačí pod vodu, dokud nedojde k vyvážení :)
U lodí se tomu říká výtlak. :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - vlk9 Re: Kytka
to neprojde, přeci jen to mám ze Strakonic lehce dál..., přes Prágl pojedu až asi 27. prosince, tak snad budu mít štěstí
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kytka Re: vlk9
To záleží na úhlu pohledu! Vem to jako zdůvodnění na doma, že tam nutně musíš jet co nejdřív znovu :-D
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - vlk9 Re: Danila
no to mi jděte k šípku, ted jsem se k vám dvakrát vyjímečně dostal a byly "jen" patentky, artemka a grindal a ted, když se k vám nedostanu máte vše? mám já to ale pech :-(
 Reagovat na tento příspěvek 12  - Kytka Re: Danila
Rejnok s pupíkem by ti totiž drhnul o dno smich
 Reagovat na tento příspěvek 3  - Danila
Fotka k příspěvku Naši rejnoci se nacpali živým, až se jim vydouvají hřbety:-) Normální ryba má pupík, rejnok hrb smich

Reagovat na tento příspěvek 1  - Danila
Fotka k příspěvku ZOO braník hlásí: Po čtrnáctidenním výpadku dodávek živé koretry jsme se konečně dočkali hop
Takže čerstvá koretra, patentka, artemie, cyklop a jiné živé chuťovky jsou v Braníku ;-)

Reagovat na tento příspěvek 0  - Dreamdiver Re: Danila
:)) nic se neděje, polský shope. Jen Ježíšek už někde objednal...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila Re: Dreamdiver
Polskej shop se omlouvá, nějak mi ten vzkaz utekl, ale už jsem se polepšila, naval 5 tisíc smich love
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Dreamdiver Re: Danila
Danila napsala: Ještě Ty tone Si děláš srandu, ale minulý týden mi tady jeden člověk před plným obchodem sdělil, že tu prodáváme vynesený starý tetry vyřazený z chovu coze

Tak blízko k tomu začít na něho hystericky ječet a vyfackovat ho z obchodu už jsem dlouho neměla smich
Jednou se vzchopím a napíšu o tom pěkný článek...
Třeba na téma, kdy mi sem přišel jeden člověk reklamovat filtr, zakoupený v e-shopu v Polsku smich Jako jestli by to nešlo nějak vyřešit, že se s ním v tom shopu nechtějí bavit a on to potřebuje vyřešit rychle....

Hele, kdybys aspoň odepisovala někomu, kdo chtěl u vás utratit 5tis, ty Polskej shope! :)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 3  - RAPRe: nerf
nerf napsal: Děkuji za pěkné ryby, snad se ramirezky brzo aklimatizují :-) jinak manželka je chápavá a chlebíčky mám donést nový zejtra :-)))
Tak to klobouk dolů, před vámi a hlavně manželkou. Ikdyž pro ryby obětuji hodně, tohle bych si nelajznul.
 Reagovat na tento příspěvek 3  - lapRe: Danila
V poho :-) jsem rád, že Vám chutnaly. Ryby doneseny v cajku, ramirezky byly první večer trochu vyjukaný, tak snad si zvyknou :-)

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 81 82

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236305x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/13617-zrizovani-noveho-obchodu-zoo-branik?od=1119