Já mám ten GC 50 a nepoužívám ho.Samonasávání -musíš rozkarblovat celý akvo,abys nasál (pokud mám dlouhou hadici,což mám)Klasika-napuštění přez něj,či rozběh s napuštěním vody a pak rozpojením nejde,kvůli zpětnému ventilu nejde.Ten funguje na 100%
Sítko je tam napevno,takže se zasírá a pokud ho odsraníš,nebo spodní díl vynecháš tak se zasírá zpětnej ventil,kolem něhož je průtok i tak dost omezenej.
A je to nešikovný do ruky i na 700l akva co mám,na malý si to ani nedovedu představit,protože ty menší se liší,pokud se nepletu,jen délkou...To nemám ověřený.
Jinak ta regulace funguje,ale pokud zavřeš,tak vzhledem k tomu,že díly mezi sebou dokonale netěsní,přijdeš o vodu a můžeš znova "samonasávat",což se už při nižší hladině nepodaří nabeton ,maximálně se ti zvon díky snažení rozebere na více dílů...a v tuto chvíli alespoň já osobně tento vynález zahazuji,nasazuji klasický zvon bez vychytávek a dokonalostí a dokončím,co je třeba!!
Jo a klip na kýbl nemá a hadice je průhledná,cca 2 metry a měkká-má tendenci se "zlomit" a už tak zůstat...