kuriertomas napsal: Máte niekto skúsenosť s objednaním na Slovensko?
Objednanie a zaslanie do SR zvycajne nie je problem, len trochu trva (na poste sa proste neutrhnu od prace). Problemom je skor platba, ak neakceptuju kreditky alebo ine vymozenosti minuleho storocia
Ja to zvycajne riesim tak, ze nabehnem do slovenskej CSOB a oni za cca. 2-3 eura poslu platbu do ceskej CSOB (tomu obchodnikovi), a ta im nabehne na ucet bud v ten isty, alebo na dalsi den. Ostatne banky v SR chcu za prevod do CR 15-70 eur, takze to nema moc zmysel (dokonca aj cez internet banking...). V CSOB proste zoberu hotovost v EUR, prepocitaju na CZK a nepotrebuju sa s tym babrat pol hodiny... Osobne tu banku nemam rad, ale aspon jeden produkt maju dobry
Alebo este ti to vedia e-shopy poslat cez PPL/DHL na dobierku, to vsak vyjde o nejakych cca. 5 eur drahsie (zavisi to od vysky dobierky). Je to ale to iste ako posta, ti kurieri tam maju holubnik. V centre BA mi zvycajne dorucuju zasielku 3-5 dni (cely ten cas som doma, maju na mna telefon a aj zaparkovat tu nie je problem), a aj to sa neochotne dovalia po niekolkych urgenciach. Nehovoriac o tom, ze nevedia vyhladat zasielku v systeme podla adresy, ale iba podla nejakeho ich cisla. No hruza a des. Ale to je asi na inu diskusiu...