Přidat reakci Zápis příspěvků povolen všem registrovaným uživatelům
www.tropicalfish.cz
To jsem nevěděl, minule jak jsem tam byl tak měli jen Klínoskvrnné. Sice z Hornbachu moc rád rybky nekupuji, ale pokud je budou mít, tak to bude nejjednodušší řešení.
Hengelky mívají v ol. Hornbachu. Neměl by být neřešitelný problém domluvit se s personálem o avízu, až jim dojdou.
Ahoj,
nevím v jaké cenové hladině se ty tvoje ryby pohybují,ale když kupuju drahý ryby já a nemám možnost je nejprve vidět a musím třeba poslat zálohu, tak mám garanci toho, že dojdou živé a v dobrém stavu.Záruku mám na 24 hodin od převzetí.V případě úmrtí dostanu peníze zpět.
U jedné ryby sem měl záruku 30 dní.Stránky o kterých píšeš nevypadají špatně a tak bych se s majitelem domluvil na podmínkách obchodu a také bych si ujasnil postupy v případě úmrtí ryb či jiných nedomluvených skutečností.Vše piš přes maily ať máš případné důkazy.
Pokude budete tyhle rybky pořizovat přes internet a fyzicky je neuvidíte, tak doufejte že budou již dlouhou dobu aklimatizované a rozkrmené, z vlastní zkušenosti vím, že zrovna Briggitky bývají dost mizerné, Hengeli na tom bývají lépe, jsou přeci jen trochu větší...Na krám si je jen tak někdo neveme, protože laika moc nezaujmou a cena taky nebývá nejvábnější...Tudíž nezbyde než jen věřit infomacím od obchodníka...
Na ukázání ceny se člověk musí registrovat.
Nějak mi uniká cena ryb,nikde jsem ji nenašel,Vy ano?
Znám od vidění, něco málo jsem od něj kupoval, ale osobně na krámu nebo na burze. Většinou má jen obvyklou nabídku.Jak je to se specialitama nevím. Jak to máš k nám daleko? P. Kolaja pořádá svoje sobotní burzy a je i na akcích Irisu ( 13.3. Plzeňské akvaristické jaro - Den cichlidářů).
Asi to teď objednávat nebudu, v tomto počasí bych ani Mrazíka nevyhnal.
Ale i tak by mne zajímalo jestli někdo nemá zkušenost s tím prodejcem je o dost levnější než konkurence.
Pak to chapu.Vzacnejsi druhy ryb,ktere cesti chovatele nemnozi je opravdu problem sehnat.Pak je to risk nebo zisk.
To by bylo samozřejmě ze všeho nejlepší. Jenže já sháním rybky Razbora Brigittina. A nikde v akvaristice jsem je už dlooouho neviděl
. Ani chovatele jsem nenašel, jsou to většinou rybky z dovozu. Ještě jsem uvažoval o razborkách hengeli jenže s nimi je to to samé.
Osobni zkusenost s uvedenym obchodem nemam.Ale,nebylo by lepsi si rybky prohlednou bud v akvaristice nebo primo u nejakeho chovatele?O rozdilu ceny se snad ani nemusime bavit + budes mit jistotu,ze ryby jsou zdrave,muzes si je prohlednout a to je k nezaplaceni
.Pisu to proto,protoze sam jsem koupil ryby z netu a pak jsem toho litoval.Ono vyfocena rybka na fotce nerekne nic o jejim zdravotnim stavu.
0 05.01.2010 15:06 entlio [8] – www.tropicalfish.cz
Chci si z tohoto obchodu objednat rybky. Máte s ním někdo zkušenosti ?
Díky za odpovědi.
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 1627x