Trhy Kolín (Štítary)
Starší reakce
no tak sem dneska byla ve Štítaerch a teda hrubě zklamaná, rybyčky jen ty njezákladnější a ještě v hrozných akvárkách, papoušci špinaví a namačkaní na sobě, a jinak klasické vietnamské zboří.... sem tam nějaká rostlina.... ale teda mě se to vůbec nelíbilo.... i přístup prodávajících je hrozný...
Starší reakce
to jo tx fronty to je masakr, my jezdime vzdycky na tak, abysme byly v 6:00 nejdele tam, jinak to je sileny....a parkujeme dole u mostu...
Jako že o ně asi velký zájem nebude...
Bacha na to, že teď na jaře je parkování o život. Fronty jsou klidně až do Kolína.
JJ,se přihlaš...já se na ně byl kouknout včera v Pce v Globusu,meli tam asi 11mrzáků a dvě KO na dně už pěkně okousaný,no hrozný,a o mrtvolkách v dalších akvárkách škoda mluvit.Já tam výhledově sjedu na tu berzu a kouknu co a jak.
Lado, ono tam moc akvaristu primo kvuli rybam nejezdi, teda alespon soudim dle toho, jak jsem tam parkrat byl...tak ja se pak prihlasim
Díky za radu,to s tím výletem a okouknutím jak to probíhá mě nenapadlo. A s tím hitem je to myšleno tak jako že o ně není zájem?
to dimur: buď v klidu,dneska je další výtěr v počtu cca 60ks jiker,takže než doděláš akva tak pořád budou a dorostou
Ahoj Lado, myslim, ze to funguje jako na vsech trzich, prijdes, zaplatis si misto a je to, ale opravdu si myslim, ze tyhle trhy asi nebudou zrovna to prave pro tve galaxky....skoda, ze nemam hotove nove akva, hned bych si nejake vzal....
Ano a ano jsou odpovědi na otázku jak se dostat. Informace u pořadatelů trhů...odhaduji, že internet kontaktů bude plný...pokud to nemáte daleko, tak si vyražte napřed na výlet...I když si vůbec nejsem jistý, zda zrovna galaxky budou hitem štítarských trhů...
Ahoj, nevím, jak je to v Kolíně s rybičkama, ale minulý týden jsem tam šla koupit akvarijní rostlinu a když jsem jí přinesla domů a hledala o ní bližší informace na netu, tak jsem zjistila, že se jedná o nevhodnou rostlinu do akvária (Ophiopogon japonicus) - už jí mám za oknem v květináči.
Takže na to také pozor!!
Starší reakce
protože ten hned u dveří má oka imr vere zaplísněný a jen to překupuje
0 08.05.2013 14:08 miloš asi ano,ale už nevím,je to asi měsíc.Proč se ptáte?
a od koho ? Ten fousatej naproti dveřím?
0 08.05.2013 10:54 miloš Štítary,celkam dobrý,rybičky "drží".Paví očka za 10kč/ks.
Jo ten s těma neonkama je hned vedle kytek
to je můj kamarád bydlí vedle Pašinky a ryby jsou z jeho pěstírny jen ty neonky snad dovezl od někud ale doma je měl asi půl roku než je začal prodávat
takže věřim že jsou ok
teť jsem koukal že jste z Chvaletic tak se někdy stavte na kafe a pro něakou tu rybu
mám to kousek od baráku
jinak ohledně akvárií a teráií je to mé zaměstnání a koníček nebo spíš kůň
a ohledně skla je to jasné
Vy znate vubec spoustu veci
znám tam jen jednoho prodejce který má ryby ok jinak to jsou všechno překupníci a celkem to je asi 4 prodejci jak kdy
tak poridl sem 25 ks neonek a vsechny v pohode 14 ti dnech, vse v pohode, jinak ve Stitarech neni zadny vyber, ale pan, od ktereho sem kupoval, mel vse ciste, dokonce me je dal pod kyslik, takze za me mohu doporucit /jen si nepamatuji jmeno/. Ostatni prodavajici se mi nepozdavali.
Starší reakce
Starší reakce
Starší reakce
Starší reakce
0 01.01.2011 17:32 martkaba –
Radush Tak to jsi měla štěstí,že ten maltézáček není kříženec, jestli je bez PP ? A ty za 10 000 Kč by PP za tu cenu snad měli. My tam byli asi před půl rokem, jedni chovatelé nám prodali slepice a jedna z nich byla kohout a 10 skalár postupně do měsíce vychcípalo,nebylo to vinou našeho akvárka, staré skaláry co jsme měli pořád žijou.
Starší reakce
0 04.09.2009 17:40 Doporujčuji – Doporučuji
Nákup v Štítarech můžu doporučit...je pravda,že jsem si tam koupila morčátko a jelikož bylo malé,tak asi za 14 dní zemřelo,ale jinak všechno ostatní mam pořád.Pokud tam něco kupujete
,tak se koukejte od koho,protože to malé morčátko jsem si kupovala asi od nějakých 12-letých holek.Jinak tam prodává spousta chovatelů a je fain,že každou roční dobu tam něco najdete.
Jinak tuto neděli tam jedu tak uvidim..
P.S.:Pokud si chcete koupit na trhu nějakou ušlechtilou rybičku tak s tim nepočítejte...jsou tam takový rybky pro rekreační chovatelství...ahojky
Starší reakce
0 15.03.2008 16:52 xmen – trh
jsou tam 2 lidi,prázdná hala lidi raději kupují slepice
0 15.03.2008 12:18 hinterfisch Ahoj ve štítarech jsem byl několikrát a bohužel jsem si tam koupil i ryby. Jedny byly mi brzy onemocněli a u druhých jsem po roce zjistil že jsou to kříženci a ne ten druh co jsem chtěl. Jinak jsou tam 3 prodejci , ale podle meho odhodu spíše překupníci než chovatele a jeden stánek s technikou.NEDOPORUČUJI
já bych řekl že cesta ryb do krámu bývá často daleko delší,zdravé rybě přelovení do sáčku neublíží navíc dobrý chovatel s rybami zachází lépe než xy slečna v krámě.samozřejmě jsou vyjímky,sám jsem si z burzy přinesl krupičku
Starší reakce
Nejde o to jestli jsou ryby levnějěí,ale jestli jsou v pořadku.Ryby z těhle trhů jsou dost stresované,protože se pořád přelovují(doma do sáčků,na trhu do akva a zase do sáčku)Jak známo stresovaná ryba spíš chytne nějakou nemoc.
0 20.04.2007 11:15 Zorox – Kolín Štítary
Ahoj
Štítary u Kolína mohu doporučit. Výběr ptactva i akvarijních ryb bývá pestrý. Prodávají tam většinou chovatelé přímo a od těch je lepší kupovat než ze zverimexu. Navíc dají dobré rady jak se o dané zvíře či druh starat a máš větší jistotu, že se jedná o zdravý chov (samozřejmě mohou být i vyjímky) Zdravím
Starší reakce
pokud tam ryby jsou, tak je prodávají přímo chovatelé a jsou levnější než ve zveráku a možná tam bude i nějaký prodejce akva. techniky a ceny jsou taky nižší než v obchodě
0 20.07.2006 21:47 Thom@s – Koupě ryb na trhu (Kolín-Štítary)
Ahoj. Prosím o radu. V Kolíně se každou neděli pořádá setkání chovatelů a trh okrásného ptactva. Slyšel jsem, že je tam i trh s rybičkama. Prý je tam plná polovina haly. Nevíte jestli je to pravda? Prodávají tam i akvaristické potřeby? A co si myslíte o kvalitě ryb? Koupili byste si je tam? Díky za vaše názory...
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 6274x