Aquafestival Česká Lípa
Nepleteš,ono to vypadá ,že něco podobného ani nebude a pokud tak jedině v Praze v botanické.
Večer jsem nad tím přemýšlel a pak jsem si vzpoměl, že kdysi něco okolo výstavy v České Lípě bylo. Nejaký humbuk, snad ve velkém chcípaly ryby, prodejci byli nespokojení nebo něco takového ..... ale nevím, možná to pletu s jinou akcí ....
V každém případě je to škoda, v okolí Liberce nic podobného není.
Ne a asi už nebude,prý byl celý fundus prodán do Německa
Netušíte někdo zda se chystá výstava i letos ??? V kalendáři zatím nic není
Díky Sollik
Starší reakce
Dík, odkážu ho sem
Vypadá to, že fakt má ty L411...
Pokud ti nevadí ,že jsou v sáčku..
520 za kus...
pokoušel jsem se fotit, ale nějak to bylo všechno špatný
, a ceny si nepamatuju
Zdravím, mohl by jste hodit na web fotky těch L411? Kolega si svého času koupil nějaké hypany u Papíka (Ltřistaněco, už nevím kolik) a myslí si, že to jsou L411...
I když on má dospělé ryby a Vy asi mladé...
Jo jaké byly ceny?
ani se nedivím že z tebe měl němec radost
, u terčovců byla cena někdy dost vysoká
terčovců a krmení je tam dost
Tak to je fajn.. Dopoledne tam dorazím..Jsem hlavně zvědaví na terčovce a L-sumce..A nějaké to krmení
Ne ne, je tam toho víc než dost
Prodejci jsou opravdu dooost zásobovaní
Tak to je blbý
byli jsme tam od 10 do 12
s někým jsme si tam povídali, že mě zná z fora, ale moc lidí tu neznám
No tebe ne i když jsme tě Jammesem a DonJuanKarlosem hledali
0 05.09.2009 15:23 petulevrtule Tak kohopak jsme to dnes na Aqua festivalu potkali???
S kým jsem měla tu čest?
tak se mi snad konečně podařilo přidat k akci nějaké fotky.nečekejte žádnou kvalitu,fotograf ze mě nebude ale jako informativní to snad stačí.výstavu jsem nefotil,bych nezvládl.snažil jsem se fotit prodejce.u mě spokojenost,ryb a hlavně terčáků na prodej plno.mě osobně zaujali elkoví sumci.odchovy L66,L333,L411,L134 a pár dalších přivezli němci a několik L46 nabízeli rakouští akvaristé.taky pro mě neznámé druhy bet
JJ to plně chápu
, též jsme dnes odcházela velice spokojená a obtěžkána
Nene, to jde vzdy objednat po netu, zajet do melnika ....
Jde jen o to pokoukani, a poteseni z toho rychlejsiho rozhodnuti "tohle musim mit" a mazleni s pytliky a krabickami cestou domu (a premysleni co s tim pak).
To se zprostredkovat a zaridit bez me pritomnosti neda.
Pokud bys něco vyloženě sháněl, mohu se ti po tom poptati
Jsem českolipská, mám to za humny
Tak to me mrzi, ze se tam dostanu az v nedeli, a to jeste jen mozna. Snad jeste neco pro penezenku a pokoukani bude.
RK se asi taky terminove nepovede, achjo :(
tak to se asi potkáme
0 03.09.2009 20:09 petulevrtule
0 03.09.2009 19:58 petulevrtule Já už sem tam byla
A mám dokonce fotky
Něco sem zachvíli hodím...Bohužel, musím říct, že jsem docela zaskočené úhynem jak skalár, tak diskuzů, které jsem tam viděla
tady v České Lípě je špatná voda, sami s tím máme problémy...
Jj, mluvil jsem se známým. Dneska ještě dorazili akvaristé z Německa.
V sobotu dopoledne bych tam měl s Jammesem bejt.
všem pro které byla letní pauza dlouhá bych rád připoměl že dnes začal v Č.Lípě aquafestival,výstavní i prodejní akce která podle mě množstvím vystavovaných ryb a prodejců ryb i techniky převyšuje lonský ročník.koná se v kulturním domě crystal od 9-18hod. až do neděle.
Starší reakce
Z mojho pohladu je to pekna vystava tercovcou a skalarou. Pre ostatnych zaujemcou tam nic k videniu nieje. Medzi vystavenymi rybami je niekolko nadhernych ryb, ktore doviezli polaci. Bol som na vystave v sobotu a cekal som na prednasku pana Bydzovskeho, ten vsak neprisel.
Trocha ma sklamalo ze niktore tercovce podla mojho nazoru na vystavu nepatrili, ale to nieje vina usporiadatela, ale nedostatok sebakritiky majitela.
0 31.08.2008 19:49 kadernik Ahoj kluci, dlouho jsem nereagoval protože troch nestíhám. Výstava to byla opravdu moc pěkná a to hlavně po organizační stránce. Laicky se mohu vyjádřit ke skalárům že se na ně hezky koukalo, ale žádná BOMBA se nekonala snad kromě Irenčiných puntíkatých. Terčovci se vesměs povedly, opravdu co ukázaly poláci byla bomba, ale opravdu se mi nechce věřit že to byla jen příroda a kvalitní genetika!Miro tam ukázal jak by asi měla vypadat kvalitní červená ryba která od rána do večera nekonzumuje jenom mrkev a i přesto má barvu nad kterou srdíčko poskočí.Po asi půl hodině s panem Pfemetrem jsem pochopil že jsou lidi kteří umí pochválit práci druhých a ne jenom kritizovat, Mimochodem i jemu a to takovích výstav sjezdil stovky se celá akce moc líbila.Už dnes se opravdu těším co kluci předvedou za rok.
Potkal jsem tam Mira,Delise a Kadernika ale na tebe chlape snad nenarazim nebo co
tak snad priste.
Konečně pořádný fotky Petře,díky.Bohužel se tam nedostanu,kolega se v práci zranil,byl jsem odvolán z dovolený,tak mě čekají dva až tři měsíce durch.Alespoň díky takovýmto fotkám,se tam virtuálně dostanu.Ještě jednou dík.Roman.
0 31.08.2008 18:53 Dahak [425] - Cichlidy Já se tam vyřádil asi před půl rokem
. Fajn jsem pokecal s majitelem.
Chtěl bych všem na výstavě popřát hodně úspěchů, navštívil jsem výstavu dnes a jsou tam Krásné kousky, také jsem se chtěl zúčastnit,ale letos mi to nevyšlo tak příště také nějaký kousek vystavím.
V hale je prodej rybek - pandy za 20, ampulárky po 8, ale i lepší skaláry, ancíci a pod. a prodej potřeb s mírnou slevou. V sále, kde je výstava, jsou další prodejci, m.j. i rostliny. Pravda, burza to není v pravém slova smyslu.
Dahak dá sa ale určite nie za ceny ako na burzách.
Na burze ne, ale výstava(oddělená) 90/45 Kč.
Plati se nejake vstupne (jeste jsem na burze teto velikosti nebyl), pripadne jake.
dekuji
Ano daj se koupit jak ryby tak krmiva a rostlinky atd.
Da se tam i neco koupit ? ryby/krmiva atd.
Přidat reakci
[1] 2
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 2062x