Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Facebook

 

NápovědaFórum » Ostatní  

Facebook
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   03.05.2015 18:02 R Žena Jarka [172] Re: zvedavka
O žádnou strategii se nejedná, zveřejňují se pro inspiraci zajímavé prezentace, které nás z nějakého důvodu zaujaly. Zaměříme se více na prezentace nové a uživatele, kteří na náš web chodí pravidelně. ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   03.05.2015 17:55 zvedavka Re: Jarka
Na otázku nedokážu přesně odpovědět. Zajímá mě proč tam jsou propagované starší a neaktualizované nádrže. Neberte to, prosím, jako výtku. Třeba se jedná o nějakou strategii, které nerozumím. Já bych tam nejspíš vkládala nádrže čerstvě zaktualizované, ale co člověk, to názor. Zaujalo mě to tam.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.05.2015 17:39 R Žena Jarka [172] Re: zvedavka
Nejen rybičky, ale i ostatní weby mají na FB svoje stránky. Stránky jsem založila já.
Je pravda, na stránkách jsou více starší nádrže. Nemyslím si, že tyto FB stránky jsou zbytečné. Myslím, že na tento web přivedly spoustu nových uživatelů. Celkový počet označení stránky jako To se mi líbí je momentálně 2 371, což není vůbec špatný výsledek. Když se podíváš, i ostatní konkurenční weby mají FB stránky ( AKVARISTA.cz, AQUAPAGE.cz, AKVARKO.cz a další ). Jak bys pojala Ty obsah FB jako nástroje pro propagaci tohoto webu? Budu ráda za nápady nejen od Tebe.
pivo

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   07.01.2015 22:24 zvedavka
Tak to tedy neodolám. (Ačkoliv se domnívám, že toto vlákno je zde přebytečné.)
Samozřejmě jsem na FB narazila na skupinu Rybičky, která se přímo odvolává na tyto stránky. Netuším, kdo je zakladatelem. Fakt je, že tam jsou zveřejňovány prezentace zdejších nádrží, včetně (a hlavně) tech, které byly aktualizovány třeba před rokem. Prostě staré nádrže. Nepochopila jsem záměr.

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   01.09.2009 09:12 Muž ApacheBa [0] Re: akvarista
Facebook je pekna spionazna sonda do domacnosti ludi, zadarmo, a sami im zverejnite znamych ,priatelov , atd, ved staci zadat do vyhladavaca meno, a hned vam vypise jeho priatelov,jeho pravdepodobnych priatelov :) , ale do profilu sa neznamy clovek nedostane,nevie si pozriet zakladne info o cloveku, a tak sa nedozvie, ci je to "ten spoluziak " po xx rokoch, /zase na druhej strane, ked toho cloveka poznam, naco su mi informacie, kam chodil do skoly/aka nahoda, aj on chodil do tej istej ako ja ??? hmm, super :) coze /kedze viem ze je to moj spoluziak ...
Takymto sposobom sa da pekne evidovat pohyb ludi, kde su,kto koho pozna a ake su tam vezby,
Jozko z Prahy? ten patri do skupiny Petra z Nitry,a maju kontakty na Olgu, ktora je priatelkou Dana z Norska,ktory je podozrivy .... :) alebo ma take a take obchodne aktivity,napr. je obchodnik,,tak cez jeho priatelov mu odporucime nejaku novu technologiu na neviem co, a na rady priatelov predsa da :) to bol len priklad manipulacie s udajmi,ktore im sami davate.
ale da SA AJ POKECAT, NEVRAVIM ZE NIE, ale nato mi sluzi mobil, alebo ine portaly :)
moj nazor X-) ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   01.09.2009 09:08 V Re: akvarista
akvarista napsal:1) najdu tam a jsem v kontkatu se svými dlouholetými kamarády, které sem již dlouho neviděl

Jestli to jsou opravdu kamarádi, tak jste určitě v osobním kontaktu. Nebo alespoň telefonickém. Nebo si píšete (ať už na papíře nebo přes e-mail).

3) profily tam má většina, jak českých, tak světových osobností

A k čemu je mi to dobré? To se po nich musím hned opičit v každé kravině?

4) i když sem zastáncem ICQ

Četl jsi někdy podmínky používání ICQ?

Osobně nejsem žádným velkým zastáncem facebooku, ale dají se tam najít i pozitiva, záleží co člověk hledá a očekává.

Klady se dají najít na všem. Ale tady je nějak marně hledám. Nezavrhuji komunity soustředěné kolem tematických webů (viz tenhle), ale tohle...?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 7   01.09.2009 09:05 JuraS Re: akvarista
na netu jsem od jeho českých začátků, před tím jsem byl na bbs..místo icq raději irc..a profesně jset it přes bezpečnost..vím co všechno se dá z intenetu vytáhnout..víte napříkal kde fyzicky leží hlavní server icq a kde server skype...kde pak asi bude ležet ten facebooku...tečka...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   01.09.2009 08:55 Nikola Re: akvarista
Jenom upozorním na jednu věc - fotky a informace nejsou veřejně přístupné - jsou přístupné pouze pro lidi které máte v "přátelích" - a proč tam nedávat fotky z dovolené? Já jezdím na dovolenou s partou přátel - je pro mě (a můj pomalý internet) jednodušší to prostě dát na facebook než to každému posílat zvlášť. To samé platí u různých akcí kde je třeba 40 lidí. To by opravdu bylo náročné každému posílat fotky zvlášť.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 5   01.09.2009 08:48 akvarista Re: JuraS
Facebook není jen to, co si myslíš. Já teda vim spíš o těch lidech, kteří tam nepíší nic o svých osobních věcech a patřim právě mezi ty lidi, co jsou tam přihlášeni naprosto z jiných důvodů. 1) najdu tam a jsem v kontkatu se svými dlouholetými kamarády, které sem již dlouho neviděl, 2) jsem přihlášen do skupin s mým koníčkem, kde je diskuze opravdu výborná, 3) myslim, že každý by si chtěl popovídat s nějakou významnou osobností - ano, tam je ta možnost - profily tam má většina, jak českých, tak světových osobností, 4) výborné telekomunikační propojení (i když sem zastáncem ICQ nebo QUIPu, možnost je si podobným způsobem volně psát i na facebooku) atd. ... Jinak, tak, jak se díváš momentálně na facebook jsem se taky díval, ale vtáhla mě tam (možná bohužel, možná bohudík) masová většina. Sám nepatřím mezi lidi, co si dělají přiblblé testy, zvěřenňují o sobě, své rodině a známých co nejvíce informací či např. špiónují. A když není člověk hloupí a přijde mu trapné, tam dávat fotky z dovolených, rodiny a vypisovat osobní věci, tak ať to prostě nedělá. Osobně nejsem žádným velkým zastáncem facebooku, ale dají se tam najít i pozitiva, záleží co člověk hledá a očekává. Jinak, co se týká tvých (asi) dcer, tak naprosto chápu tvé reakce - na druhou stranu na samotném internetu jsou přístupy k opravdu mnohem horším informacím, stejně stupidním kvízům apod. - to by musel být člověk i odpůrcem internetu. Shrnu to asi následovně: Facebook není zas tak zvrhlí, jako někteří jeho uživatelé (ankety a kvízy nejsou výplody autorů facebooku, ale samotných uživatelů). Ale respektuji Váš názor.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 11   01.09.2009 08:29 JuraS Re: akvarista
osobně facebook příliš nechápu..nechápu proč někteří jedinci doslova veřejně "onanují"..nechápu k čemu je dobré o sobě a o své rodině psát soukromé věci..moje holky jakožto puberťačky tam jsou a jedna ta mladší tam vyplňovala nějaké ankety a odpovídala na otázky týkající se mě..facebook je nádherný příklad jak špionážní služby získají důvěrné informace naprosto zadarmo a bez finančně náročného podplácení...
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   01.09.2009 08:17 akvarista – facebook
Dobrý den, předem se omlouvám za tento příspěvek, ale chtěl jsem jen poprosit akvaristy, kteří mají svůj profil na Facebooku, že se mohou přihlásit do nově založené skupiny "Akvarista CZ". www.facebook.com/…

+ Přidat reakci


Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 1968x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/11827-facebook