Tetované rybky
0 08.10.2021 08:53 Alice – Tohle fakt ne
Tak tohle je za mě absolutně barbarská praktika a snad už se vymyká i posledním náznakům humánnosti. Vždyť nemůžeme nevinné zvíře, které nemůže samo o sobě rozhodovat potetovat. A to já jsem milovnice tetování, ale pouze toho dobrovolného. Musím říct, že jsem si vyzkoušela jak tetování, tak odstranění a za mě tetování je prostě větší bolest, hlavně v takových oblastech, jako jsou třeba žebra a jiné kosti. Tohle týrání zvířat by se prostě nemělo dít, achjo.
Starší reakce
Starší reakce
Můžem se tady dohadovat co je a co není správné.Stejně těm rybám nepomůžem.Čína je daleko a pak nás mají stejně na háku.Jenom doufám že to nikoho nenapadne u nás.
Ony jsou to všechno stejně geneticky uprvané ryby...
No moc bych to neřešil. Do EU by měl být zákaz dovozu těchto ryb a víc to neřešit. Lov na živou rybku je daleko větší týrání a je to zákonem povolené i v ČR!! Mořský rybolov do sítí je jeden obrovský masakr. Ryby jsou kuchány i za živa. Proti mořským rybářům je i Hitler budha. Proti tomu nějaté tetování je dětská hra. Takže nekupovat ale nějak zvlášť bych to neřešil.
třeba na proti tomu je nějaká petice.je to konec konců lepší než jenom nadávat..
Na takové lidi
A hobby.idnes.cz se taky musí zastydět
co to davájí za ptákoviny na net
Když můžou asiati žrát psi,kočky a vůbec všechno co se hýbe,tak potetovaná,obarvená nebo zmrzačená rybička bez ocasu je pro ně jen takové zpestření jejich zprasených choutek.Myslím,že jim vůbec nepřijde,že to není normální.Představte si třeba číňana,jak v kuchyni podřezává psa a ještě skoro živýho ho ztahuje z kůže a přitom se zálibně kouká na svoje krásný rybky bez ocasu.Sou to prasata,tak to bylo,je a bude.Nejradši bych je
Jak říká Jura. Kdyby nebyla poptávka, nebude nabídka, ale i naopak: kdyby to nikdo nedělal, nebude nabídka, nikdo to nebude znát a nebude ani poptávka. Tady se debatuje o tom že je hnus nejen ta tvorba, ale je hnus i to kupovat, nechápu jak to někdo může podporovat a koupit to. V Číně je možné vše.
Tie odkazi - strasne - neviem si to ani predstavit ako daake hovado vstrekuje rybam farbu pod kozu...-nech si to vstrekne do oci kkt abi ich mal krasne modre...
Asi se mnou nebudete souhlasit, ale jde o nabídku a poptávku..kdyby nebyla poptávka tak by nikdo takové věci nedělal..a na rovinu..ono když nastřelí srnci do ucha značku a nebo kaprovi do ocasu, označkují velrybu, okroužkují ptáky tak nejde o týrání ? nejde o týrání když si ně v praze do panelákového bytu zavře malamuta ? a než mě začcete palcovat dolů..jsem rybář co rybu od vody nevzal aspoň 10 let a na vánoce jíme filé...ne že bych se bál zabít a nebo nejdl ryby..je to o životním postoji..
Když si nevážej lidskýho života jak by si mohli vážit zvířecího.
0 27.08.2009 19:20 petulevrtule –
Re: vak8 Já si nemůžu pomoct, ale tohle mohlo napadnout jedině nějakýho úchylnýho debila
Já se na takový věci nemůžu koukat, jakmile něco takovýho vidím, tak sem naštvaná a ještě se mi chce brečet, protože mi je těch zvířat líto...bych tomu pitomečkovi udělala to samý a vystavila ho nahého někam do prosklený vitríny, aby na něj mohli koukat kolemjdoucí...
Ježiši... chápala bych to (ale nesouhlasila), kdyby byly všechny ryby na světe stejně šedivé, ale proč je tetovat, když to jsou jedni z nejbarevnějších živočichů proboha
navíc být tou rybou co má na sobě "I love you" tak se hanbou propadnu
To je teda hnus, a zase Číňani.
...ten co to vymislel si to mal na celo vypalit tim laserom...kkt...
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 3129x