Polsko je z Jihlavy celkem z ruky. A jestli je někdo prodáváte nebo někom seriózním víte, kdo je má, tak napište. klidně SZ, jestli to je proti pravidlům fóra.
Díky.
Napadlo mě vyzkoušet nesmrdící bahno v terárku, ale nikde jsem to neviděl
Jsou i lepší možnosti jak Fishtown. Glaser Lezce má a od Glasra umí přivést ryby spousta obchodníků s rybami. Já jezdím do Polska, protože v Ostravě jsem na dobrého obchodníka nenarazil a mám to tam kousek.
Třeba: katalog.vivarium.cz/… (až na ceny je Vivarium super)
005.03.2020 16:19lucasio[28] - Krabi rodu geosesarma – Re: zdzd
Zkus kontaktovat Fishtown@seznam.cz
005.03.2020 15:47zdzd
Nevíte kde sehnat, nikde ho nemají ?
Dodělávám trochu větší terárko a dva by se mi tam vešli
Řekl bych, že na Plzeňsku budeš mít problém sehnat lezce v akvaristice a pochybuju, že v okolí plzně bude nějaký chovatel, co se lezci zabývá... momentálně mají lezce skladem na : www.aquarium.cz/…
Nebál bych se objednávky přes kurýra ČD. jinou možnost mít asi stejně nebudeš....
taky nevím proč se lidé snaží za každou cenu nakombinovat co nejvíc živočichů v terárku.Pokud je chceš s krabama tak si pořid 300 l akvárko.
Někde jsem vyděl fotku akvárka s lezcama a krabama a mangrovníkama
No tak kolik myslíte že bych jich tam mohla dát?pár lezců a pár krabů?A jak jim to nejpohodlněji zařídit?ty základní věci vim,myslim jestli nemáte nějaký vychytávky
Jo jo na to jsem taky koukala,ale nebyla jsem si jistá,proto se ptám jestli s tím někdo má zkušenost,když vezmu v úvahu soužití lezců a krabů,A kolik tak kusů?Akva je š-80 v-50 h-30,díky