Prodej akvarijních rostlin - Slovensko
ja som z Trenčína a tu máme 4 predajne o ktorých viem a v každej sú rastliny, buď rataj alebo aqua daho..alebo "noname" a minimálne v dvoch z nich pomerne široký výber - záleží aj na nárokoch ;)
- tí čo nemajú také fajn podmienky dobré je skúsiť vyhľadať kamenné obchody aj prostredníctvom internetu, zlatých stránok a pod.. ja som takto bol v Dubnici na malý výlet napríklad )
0 12.10.2009 18:04 rastlina 0 10.10.2009 20:00 Emipov Mne sa velmi osvedcilo objednavat rastlinky tu:
www.profiaquarium.sk/…
Rychle dodanie, dobra komunikacia zo strany obchodnika.
A hlavne - velmi dobry vyber rastlin.
Starší reakce
...jj to hej ... len mi to pride divne ze tu na Slovensku to nikto nepestuje vo "velkom"
PS:u nas v jednej aqvaristike maju od Rataja "vsetko" - a co nemaju - objednaju...
Nevím proč slzíte, peskujte své prodejce, vyždyť Ratajovci na slovenské prodejny zajíždí běžně - pokud si objednají...
Je to dost smutne ze na Slovensku nic a kolko toho maju v Cechach???-este ze sa to da objednat a vecsina
z nich posiela aj na Slovensko....
V Blave je taky v září burza, nebo o týden dřív v Brně tam je slušný výběr.
O nicom takom tu na Slovensku neviem, asi preto lebo tu nic neni. Vsetky akvaristiky objednavaju od A-D, alebo od Rataja.
Zdravim slovenske uzivatele. Muzete mi nekdo poradit podobnou prodejnu na slovensku ako je Rataj anebo AQUA-DAHO. Rad bych znamemu poradil ale nic nejde vygooglit. V prodejne toho moc nekoupi a rad by si neco objednal jen nevime kde.
Diky za odpoved
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 1305x