Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Prodej akvarijních rostlin - Slovensko

NápovědaFórum » Akvarijní rostliny » Nákup a přeprava rostlin 

Prodej akvarijních rostlin - Slovensko
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.10.2009 20:42 Muž fantuomas [35] - Rostliny
ja som z Trenčína a tu máme 4 predajne o ktorých viem a v každej sú rastliny, buď rataj alebo aqua daho..alebo "noname" a minimálne v dvoch z nich pomerne široký výber - záleží aj na nárokoch ;)
- tí čo nemajú také fajn podmienky dobré je skúsiť vyhľadať kamenné obchody aj prostredníctvom internetu, zlatých stránok a pod.. ja som takto bol v Dubnici na malý výlet napríklad )
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.10.2009 18:04 rastlina
v sk mám tiež dobrú skúsenosť s internetovou predajňou www.profiaquarium.sk
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.10.2009 20:00 Emipov
Mne sa velmi osvedcilo objednavat rastlinky tu:
www.profiaquarium.sk/…
Rychle dodanie, dobra komunikacia zo strany obchodnika.
A hlavne - velmi dobry vyber rastlin.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.08.2009 09:45 Muž kortezhugo [983] Re: kreten
...jj to hej ... len mi to pride divne ze tu na Slovensku to nikto nepestuje vo "velkom"
PS:u nas v jednej aqvaristike maju od Rataja "vsetko" - a co nemaju - objednaju... ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.08.2009 07:23 kreten Re: kortezhugo
Nevím proč slzíte, peskujte své prodejce, vyždyť Ratajovci na slovenské prodejny zajíždí běžně - pokud si objednají...:-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.08.2009 21:05 Muž kortezhugo [983] Re: Skanky
Je to dost smutne ze na Slovensku nic a kolko toho maju v Cechach???-este ze sa to da objednat a vecsina
z nich posiela aj na Slovensko....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.08.2009 20:57 Muž Semtex [1197] - LabyrintkyRe: Usine
V Blave je taky v září burza, nebo o týden dřív v Brně tam je slušný výběr.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.08.2009 20:53 Usine Re: Skanky
Jsou i další ale v Česku.
www.agroholding.cz/…
pestirna-jaromer.webgarden.cz
fytosel.cz/…
web.telecom.cz/…
V září začne sezóna burz. Třeba v Praze je 4 x do měsíce. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.08.2009 20:35 Muž prisavnik [51] - RostlinyRe: Skanky
O nicom takom tu na Slovensku neviem, asi preto lebo tu nic neni. Vsetky akvaristiky objednavaju od A-D, alebo od Rataja.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.08.2009 20:33 Muž Skanky [26] – prodej rostlin na slovensku
Zdravim slovenske uzivatele. Muzete mi nekdo poradit podobnou prodejnu na slovensku ako je Rataj anebo AQUA-DAHO. Rad bych znamemu poradil ale nic nejde vygooglit. V prodejne toho moc nekoupi a rad by si neco objednal jen nevime kde.
Diky za odpoved
Vyzkoušejte

+ Přidat reakci

Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 1305x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/11598-prodej-akvarijnich-rostlin-slovensko