Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Dekorace z miga.cz

 

NápovědaFórum » Dekorace a dno » Dekorace 

Dekorace z miga.cz
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.07.2009 16:32 Žena Galja [0] Re: vena
pagoda – tvrdá, kremeňu podobná sedimentová kremičitá hornina, ktorá sa tvorila usadzovaním v starovekých hlbokých moriach. Kremičité schránky mikroskopických morských organizmov sa ukladali na seba vo vrstvách a tým vznikli skaly s viditeľnou vrstevnatos?ou a ostrými okrajmi jednotlivých vrstiev. Preto sa využívali v staroveku na výrobu nástrojov z kameňa, podobne, ako pazúrik. (z www.akvamalawi.com/…) - kámen na fotce (a ve skutečnosti - jsem ta nepovedená "drahá polovička", která má dost svých kamenů z přírody, ale ten z migy jí prostě zaujal a řekla si, že za 40 kaček v rámci několika stovkové objednávky by to mohla být hezká dekorace) je vrstevnatý tak maximálně z 5 %! tone
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.07.2009 15:09 Muž vena [52] Re: zrada
Jak jsem psal očekávali jsme něco jiného, to co je uvedeno na obrázku podle mě v přírodě nenajdeš, já v tom vidím zásah člověka. Prostě ten obrazek maj tak trochu naprd. Na levnaakvaristika.cz má dvě fotky a hned je jasno.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.07.2009 14:35 JuraS
Různé šutry se dají použít i z přírody..denně jezdím šalinou v praze po nové trati. koleje jsou obsypány velmi hezkými šutry...možná si tam něco i vyberu...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.07.2009 14:32 zrada Re: vena
Pagoda-rock je přírodní kámen. Má, na rozdíl od plastových skalek, různé tvary. Používá se především do malých tzv. "naturaquarií". Kupovat takovou věc v eshopu je nešťastné. Nejlepší je vybírat z pořádné hromady.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.07.2009 10:12 Muž vhisky [45] Re: vena
já jen nabídl alternativní řešení, taky se mi nelíbí, že ti poslali úplně něco jinýho a jsem rád že jsi upozornil na co si dát pozor, ale jinak je ten online obchod dobrej s cenama palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.07.2009 10:03 Muž vena [52] Re: vhisky
Podobnou reakci jsem čekal ;-) a myslíš, že jsem to drahé polovičce nenabízel? Ale tohle téma jsem zakládal z jiného důvodu. Rozdíl mezi ilustračním obrázkem a realitou je podle mě dost velký.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.07.2009 09:51 Muž vhisky [45] Re: vena
ahoj,
kdybys moc chctěl sklaku v tom tvaru co mají na obrázku, tak se stačí projít do přírody pro břidlici nebo nějaký placatý kameny a slepit akvarijním silikonem :-) vyšlo by to finančně možná líp a zdravotní vycházka k řece nebo do lesa taky neuškodí :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.07.2009 05:17 Muž Skanky [26] Re: vena
Podle mně to co je na obrazku firmi je už něco co je z toho kamene vytvořené. Tobě poslali pouze skálu.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.07.2009 23:58 Muž Barney [61] Re: vena
Kdysi jsem si od migy taky chtěl tyto šutry objednat, ještě že jsem to neudělal, teď vím, že by to byla blbost. Díky za upozornení, uschovám si odkaz na levnou akvaristiku, to je něco jiného. palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.07.2009 23:43 Muž vena [52] Re: boruberry
Jo to jsem schopen pochopit, že ten kámen nemůže být přesně takovej jako je na obrázku, ale ja v tom podobnost ani přibližnou nevidím, jednotlivé vrstvy jsou dle uvedeného vyobrazení na ležato, tohle je má na stojato ... prostě v tom nic opravdu zajímavého nevidím a hlavně tam postrádám informaci o ilustračních obrázcích. Podobný produkt sem našel i tady www.levnaakvaristika.cz/… , představa je hned o něčem jiném. Prostě jsem čekal něco jiného, co se bude blížit vyobrazenému, nějakou slepeninu podobného tvaru ... Poučení pro příště, za blbost se platí a tohle je ještě laciné, navíc jsem to nevybíral já, ale drahá polovička mě takový věci moc neberou, poslední dobou se věnuju odchovu a místa v nádržích není nazbyt ;-) jen jsem chtěl upozornit, aby si taky někdo nenaběh.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.07.2009 23:27 Muž boruberry [159] - Raci, krabi, krevetkyRe: vena
Mno oni ti ale poslali Pagoda Rock velikost S. To co mají na obrázku oni je jen ten nejhezčí a nejlákavější kámen, ale všechny kameny nemůžou být stejné, tak ten váš už vypadá jinak.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.07.2009 23:13 Muž vena [52] – Dekorace z miga.cz
Fotka k příspěvku Přeji pěkný den,
chci se podělit o lehce negativní zkušenost. Přítelkyně si vybrala na uvedeném eshopu tuto dekoraci shop.miga.cz/… . Zajímavý tvar atd.
Dnes jsem si vyzvedl balík a po otevření jsem vybalil viz. obrázek. Očekával jsem něco drobet jiného... Do migi jsem napsal email, ale vzhledem k ceně "výrobku" a ceně poštovného to nebudu dál řešit a tento drahej šutr umístíme do akvária. Možná jsem jen někde přehlédl informaci o ilustračních obrázcích v eshopu .... Máte někdo taky takovou zkušenost?
 

+ Přidat reakci


Zpět na obsah sekce Dekorace a dno • Zobrazeno 1394x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/11526-dekorace-z-migacz