Dobrý den, chtěla bych se zeptat- Vás zkušenějších, co by to mohlo být za vajíčka? Jsou 3 moznosti, buď okruzak, tetra cernopruha či pancéřníček..děkuji moc 

Čo to je? Nejaké vajíčka, komu patria? Je to nad hladinou vody. Už to vzniklo druhý krát. tie prve (posledná fotka) sú už trochu vysušené. Znovu vznikli také isté. Má to rovnaký tvar aj veľkosť. Mám to zlikvidovať?
Na první pohled to působí jako miniaturní bílá vajíčka v jakémsi průhledném slizu.. hodně rychle se to množí a postupně mi to pokrylo většinu rostlin myslím že jim to škodí stíněním, brzy dám detailnější foto.. Rozlézá se to i na skle. A opravdu, když se toho dotknu, celé se to smrskne a bleskově zmenší objem (asi nějací mikrofiltrátoři). Netuším jak se toho zbavit (kvůli rostlinám) ale rád bych předtím věděl co je to zač.

Zdravím, v porostech jávského mechu, na obnažených kořenech rostlin atd se mi velice hojně začaly objevovat zvláštní chomáčky vajíček které rostliny úplně obalují, nikdy jsem je dosud neviděl a velmi by mě zajímalo jakého plže vajíčka budou. Podezřívám levatku ostrou viz foto. Dokázal by někdo poradit? (07.08.2013 v tomto vlákně podával dotaz na stejná vajíčka i KarlosS ale bohužel ale nebyl zodpovězen druh, má tam ale lepší foto než já) Díky za případné tipy.

Ahoj,
Ahoj, koupil jsem rostlinu a tohle je na listu. Je to nějaký kokon. Co by to mohlo být?
Dobry den, poradili bydte mi prosim s kulickami na dne mrho akvaria? Osazenstvo jsou krevetky, endlerky, par neritin a 4 krunyrovci (L213 a zlaty zavojnaty). Dekuji
Ahoj,
Hezký večer všem, dnes jsem si koupila Anubias a ve vatě u kořenů našla tohle. Jsem začátečník, takže vůbec netuším co to může být, snad nějaká vajíčka? Když ne, budu ráda za přesměrování do správného fóra.
Ahojte,chtěla bych se zeptat,zda nahodou nevíte co to je za vajíčka? Mám asi tři dny šneky - Neritina zebra,muže to být od nich.? Děkuji 
Jsem tady nováček. Omlouvám se jestli píšu na špatne téma když tak mě prosím přesměrujte. Potřeboval bych vědět co je to za jikry vajíčka ??? V aqva mám modré neonky, pancerniky zelené, otiky tretry krvavé a surmovky, Děkuji za info
Nevíme co je to za vajíčka? V akváriu mám neonky, nějaký tetry, mečovky, pancéřníčky, ancistrusy a pár okružáků.Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 8596x