Krevetky - cena
A co takhle zkusit nějakou burzu nebo třeba zdejší vlákno
rybicky.net/forum/10448-kde-koupit-krevetky
To že informace nevypadne z compu na první kliknutí ještě neznamená, že tam není. Občas to chce vyvinout trochu více aktivity a úsilí a nevzdávat to po pár vteřinách
Šak to je pekné že ich poznáte...ale ja ich nepoznám
...a na našom bazoši nič moc....keby som vedel aspon na koho sa obrátit
Moc to nechapu.. znam par chovatelu krevet na slovensku, posilaji, je s nimi normalni domluva, na akce jezdi (nejen na slovenske), i pres hranice... Nechapu kde je chyba, ze nemuzete sehnat krevety a to jeste na zapadni strane slovenska, kde se to snoubi i s ceskymi chovateli, kteri vozi zasilky na slovenske posty aby to u slovenskych zakazniku bylo rychleji...
V Ziline za tyden - tam jich bude pohromade tolik, ze to ceskoslovensko nevidelo
Zdravím...je tu niekto zo Slovenska kto má na predaj krevetky ? u nás na západnom slovensku sa nedajú skoro ani kúpiť
Starší reakce
- mluvil jsem o cene krevetek s majitelem velke akvaristiky v Brne
- tak se mi "postezoval", ze mu to chovatele nechteji davat za lepsi cenu, ze mu to prodavaji za normal cenu jak pro vsechny ostatni
- btw Red Cherry tehda strilel za 33,-
¨
- ono je take treba zminit, co za tech 7,- casto muzete dostat...
- kdysi jsem na AQburze v Lisni videl RedCherry po 7,-, ale ruku na srdce...ty krevetky byly dobre tak do "porcelanoveho AQ"
Tak to v Plzni je mají v obchodu o pětikorunu pod cenou, asi to budou zmetci
Tak,tak u nás taky za 30Kč
- od 5,- kc to davaji hobbysti, normal cena od chovatele je 15,-
- a na to si akvaristika narazi klasika 100% marzi..
Starší reakce
Jsem z Lovosic, už jsem koukala, že je nějaký chovatel v Teplicích, co má právě krevetky za 8Kč.
Já první cherryny kupoval za 15 kaček na výstavě v Lysé nad Labem. Zkus si tady vyhledat akvaristy z tvýho okolí a poprosit,je jestli by ti jich pár ne(pro)dali....Odkud jsi?
Je to tak, ve zverimexech jsou krevetky stále exkluzivní zboží, a ve většině tech co znám je nemají vůbec, a když ano tak za takové ceny
Když jsem si cherry pořizoval, zajel jsem si pro ně k chovateli...i když jsem ujel 50km stejně mě vyšli levněji než v obchodě
V obchodech se prodávaj okolo 30ti kaček,obchodník na ně dává marži.Akvaristi je prodávaj od pěti kaček.
Je to moc,ale je to celkem běžná cena v obchodech...viděl jsem i za 55Kč
Určitě je kup u chovatele..já je dávám třeba za 5 Kč
Starší reakce
záleží jak kde. V obchodě ji běžně vídám za 35 a víc Kč. Dá se však sehnat i levněji - za 10-15 Kč (např. od nějakého chovatele, velkopěstírny, nebo na burze).
0 28.03.2011 16:34 lukasss – koupe
ahojky, chtěl bych se zeptat kolik tak asi cca stojí jedna krevetka red cherry?
Starší reakce
Na akva burze v brne si koupil tak maximalne grade B. Jinak 180 za S je vcelku normalni.
Nevím jak se to rozděluje,ale mají tak 1 cm a prý je lepší kupovat malé,ze se líp adaptují
Jaký smysl má argumentace německým obchodem? Tam jsou i Japonicy za 8 pětek...
V sobotu v Brně na burze jsem je koupil za 40 Kč
0 20.12.2010 14:25 JagerMaister je normálne pýtať ze priemerné crystal blacky 6 eur
= 180sk ?
Starší reakce
není na netu jsem je viděl za 50 a u nás maj za 45Kč
0 16.05.2007 19:20 honky je normální že u nás prodávali krevetky japonica za 30 kč? není to drahé?
Starší reakce
ja jsem koupila v kramu red cherry za 38 Kc, glass shrimp za 45 Kc
jeste u nas meli CJ taky nejak kolem ctyriceti padesati
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 2444x