Krevetky - délka života
Mě takhle ztmavla a přestala být aktivní jedna samička, když už byla stará a na umření. Pak už to s ní šlo rychle z kopce, za dva dny byla pryč. Ale té bylo tak rok a půl. Ona měla takové hodně neobvyklé zbarvení, jinak bych si jí a jejího odchodu asi ani nevšimla.
Kolik je tam téhle krevetce?
0 07.03.2016 21:21 Tessie Prosím pomoc.. jedna moje samice Cherry změnila barvu na fialovou.. skoro vůbec nejí a pohne se jen málokdy.. co s ní je? :(
Starší reakce
Mám v AQ asi 80 Red Cherry. (tři samice a dva samce dost starých) a ostatní asi tři generace.
Zajímalo by mně jestli se dá něják poznat že krevetka už je moc stará a brzo umře.
Protože mám jednu z těch nejstarších krevetek a ta už dlouho nenosila vajíčka a změníla barvu (do tmavě fialové-a dost lesklé)
stalo se to někomu nebo takovým krevetkám něco zchází.
Starší reakce
Díky za odpověď. Dneska jsem našla svlečku - nejdřív jsem si myslela, že je to uhynulá krevetka, ale pak jsem si přepočítala krevetky a byly všechny a jedna cherrynka zalezlá pod listem. Svlečku jsem nechala,ale pak jsem zrovna přemýšlela co bych dělala s krevetči mršinou, protože moje krevetky prošly dost velkým šokem (náhlá evakuace a stěhování)a tak by klidně k úhynu mohlo dojít.
Taky by mne zajímalo, zda, pokud uhyne krevetka, ji mám vylovit? Knížka o krevetkách o tomto mlčí, osobně bych ji vyndala, protože si myslím, že každá mršina kazí vodu, ale třeba svlečku bych taky vytáhla, kdybych si nepřečetla, že tam má zůstat.
Starší reakce
Přibližně 2 roky.Záleží,jak se kdo o ní stará atd..

0 08.06.2009 21:30 mango1909 – Ako dlho žijú krevetky
Ahhojte. Chcela by som vedieť, ako dlho vydržia žiť krevetky. Mame krevetky necele 4mesiace. Doteraz bolo všetko ok, dokonca sme mali male krevetky. No a teraz pozeram a jedna krevetka z tych starsich je mrtva...
A este by ma zaujimalo, či mam vybrat tu mrtvu krevetku, alebo ju nechat tam. Ci krevetky ostatne ju zjedia alebo ako...
Starší reakce
moje japoniky mám taky přes 1.5roku a sou fit

cherry dělám cca stejnou dobu a z prvnich chovných snad nic neni už,ale rok (a vice)určitě vydrži,záleži na podminkách,někde jsem to i četl,ale zkus pohledat..

Zdravím, existují nějaké informace jakého věku se dožívají krevetky chované v akváriích? Mám jednu "japonku" už asi 2,5 roku a stále je čilá jako mladice a to přežila dvě léčby krupičky, stěhování OV-Pha (pokles teploty na 14°C!!! atd.
Zpět na obsah sekce Další živočichové • Přidat příspěvek • Zobrazeno 1860x