Krevetky - délka života
Tak info přímo od chovatele... 2-3 mesice až ma cca 1-1,5cm zaleží na teplote
Pohlavní dospělost u neocaridiny bude odhadem tak tři měsíce od narození.
Jo aha do pohlavní dospělosti!?
Tak to netuším, ale pravděpodobně to netrvá dlouho, neboť se ty Krevetky pořád množí...
Dotaz zněl jinak..."za jak dlouho vyroste krevetka do pohlavní dospělosti.'
Přesně.
Sedlo jsem zpozoroval před několika dny a teď už mám další "vajíčkovou" Red cherry.
Až uvidíš na zádech žluté sedlo, tak do týdne máš vajíčka a začnou se chlapy honit po akváru. Pak tak max 3 týdny a mělo by to být.
Zdravím všechny,
Hledal jsem různě, ale nikde jsem nenašel, za jak dlouho vyroste krevetka do pohlavní dospělosti.
Z burzy jsem si přivezl maličké neocaridina bloody mary, tak by mě zajímalo, kdy se dočkám, že se začnou množit.
Starší reakce
Mám v AQ asi 80 Red Cherry. (tři samice a dva samce dost starých) a ostatní asi tři generace.
Zajímalo by mně jestli se dá něják poznat že krevetka už je moc stará a brzo umře.
Protože mám jednu z těch nejstarších krevetek a ta už dlouho nenosila vajíčka a změníla barvu (do tmavě fialové-a dost lesklé)
stalo se to někomu nebo takovým krevetkám něco zchází.
Starší reakce
1 21.06.2009 19:59 gošice [217] - Raci, krabi, krevetky Starší reakce
Přibližně 2 roky.Záleží,jak se kdo o ní stará atd..
0 08.06.2009 21:30 mango1909 – Ako dlho žijú krevetky
Ahhojte. Chcela by som vedieť, ako dlho vydržia žiť krevetky. Mame krevetky necele 4mesiace. Doteraz bolo všetko ok, dokonca sme mali male krevetky. No a teraz pozeram a jedna krevetka z tych starsich je mrtva...
A este by ma zaujimalo, či mam vybrat tu mrtvu krevetku, alebo ju nechat tam. Ci krevetky ostatne ju zjedia alebo ako...
Starší reakce
moje japoniky mám taky přes 1.5roku a sou fit
cherry dělám cca stejnou dobu a z prvnich chovných snad nic neni už,ale rok (a vice)určitě vydrži,záleži na podminkách,někde jsem to i četl,ale zkus pohledat..
Zdravím, existují nějaké informace jakého věku se dožívají krevetky chované v akváriích? Mám jednu "japonku" už asi 2,5 roku a stále je čilá jako mladice a to přežila dvě léčby krupičky, stěhování OV-Pha (pokles teploty na 14°C!!! atd.
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 2193x