Krevetky - Ostrava
Ahoj, nedávno jsem se tu ptala, kde koupit krevetky. Musím po dnešní milé zkušenosti doporučit pana Šabršulu
,
www.facebook.com/…. Má několik barevných variant Neocaridina davidi a říkal, že chová i crystalky. Našla jsem ho na Facebooku, napsala mu. Pán je strašně ochotný. Pomůže, poradí, výjde vstříc. Krevetky Red Sakura mi dovezl téměř domů. Cena krevetky byla 30,-. Dokonce jsem dostala i samičky s vajíčky. Rozhodně doporučuji!
Starší reakce
Ahoj, nevíte o někom, kdo by prodával nebo daroval v Ostravě krevetky? U Osmančíka je mají hodně drahé a v jiných zverimexech nekupuji. Myslím spíše nějakého chovatele. Zkusila jsem napsat sem
krevetky0.webnode.cz/… ale nikdo se neozval. Sháním Neocaridina Heteropoda Orange.
Starší reakce
nj,přiznávám,názvy by jsme měly psát správně,ale když jsem je brala od člověka co nám vozí i rybky a ten mi jejich jméno jen řekl a já se doted na krevetky nějak neorientovala,tak by se to dalo pochopit ne??
každopádně,krevetky už jsou pryč a má další snaha o zavedení krevetek u nás na prodejně někam zmizela ...
ale nikdo nejsme dokonalý včetně mne. Je fakt,že kdybych takový popisek viděl,budu mít husý kůžy...... Já,ač ostravak ostravski tam vlezl jen jednou,mám to trochu z ruky,takže nemohu hodnotit,ale holky se určitě snaží!Sháněl jsem léčivo eSHa a bohužel ho neměli ani tam,ani jinde.Teenka je akva srdcař a to je důležité ze všeho nejvíce!
0 17.11.2013 18:24 harpunar – Tedy predátore nechci bejt rejpal,ale
Podprůměr??Tak to mě celkem mrzí .. ale abych podotkla,v práci jsem nebyla já ale kolegyně a na její obranu,máme na starosti celou prodejnu i zákazníky,takže neustále kontrolovat zda v některém z osmi 120l akvárek s rostlinami a 65 druhy akvarijních rybek neplave jedna mrtvá je naprosto nemožné . . .
Starší reakce
Tak dneska jsem byl v centru, pokoušel jsem se najít ten váš zverák...a pokud je to přímo ten u zastávky a vedle alberta, tak je to teda celkem podprůměr
V akvárkách mix všech možných rybek (v jednom akvarku hejnovky, párovky, živorodky...), mrtvá rybka v nádrži ... a co mě dostalo byl popis krevetek, ve slově Rili jsou obě I nikoli y....takže nakonec asi za 39 nedáváte ani cherry ani crystal ale asi Rili
Jiných krevetek jsem si teda aspon nevšiml.
Kluci, musíte si uvědomit, že takové ceny jsou běžné. To, že na burzách nebo od chovatelů koupíme levněji je věc jiná. Většina lidí o burzách nic moc neví, chovatele se bojí oslovit a nakupují právě v obchodech. A obchod má úplně jiné náklady. Nájem, elektřina, voda, to jsou obrovské položky, o kterých se nám ani nezdá. Já obdivuji každého, kdo dnes má kamennou akvaristiku.
No tak crystal za 40 to je zas dobrá cena na zverák
Jak pujdu kolem, určo mrknu
30.dubna 3 Moravská Ostrava přímo naproti tram.zastávce Důl Jindřich
pardon,crystalku ne cherrynu
ceny jsou u nás víceméně smluvní,ale asi dokážete pochopit že nemůžeme mít ceny jako na burze nebo u chovatelů ..
každopádně přijdte mrknout když budete mít cestu kolem
já jezdím na čumendu k osmančíkovi
před tydnem jsem tam byl koupit nano...
jinak ja jsem daval cherry za 7-8kč
za 40 je to je fakt hardcore
v práci je kde? nějaký zverimex? jak vám to lidi berou? já jen že za 40 bych sehnal už i crystalku natož red cherrynu - tu seženu i za 10Kč
nicméně rád se stavím alespoň na čumendu, momentálně v Ostravě nevím o kvalitní kamenné akvaristice...
v práci máme krevetky red cherry za 39Kč a máme slíbené i red crystal,pokud se bude dařit,zkusíme i další druhy ...
Starší reakce
ve zveraku nekupuj, za ty ceny....
ja tam prave jen studuju, a nechce se mi jezdit na burzu uz v sobotu jen kvuli krevetkam, tak sem si rikal jestli nekdo nema, nebo nevite kde se tam daji koupi, ja tam znamjen 3 zverimexi a tam je nemaji a u nas je to uplne passe
Red cherry najdeš všude: akvaristiky, burzy, lidé(na rybičkách dej ostatní, red cherry a dole máš vypsané lidi, kteří je prodávají). Zkusil bych burzu. Dá se domluvit s mnoho chovatetli.
0 05.10.2013 14:43 zbinda Zdravim, nema nekdo na prodej rech cherry nebo white pearl za rozumnou cenu? popr nevite kde je maji nekde pobliz poruby nebo vyskovic, diky
Starší reakce
Do Hornbachu jsem včera byla mrknout, ty krevety tam teď nemají a jinak zbytek okousané mrtvé rybky v nádržích a šlo vidět, že některé uhynulé kusy neumřely včera...humus
Tyhle krevetky jsem koupila v Hornbachu ve Svinově, jedna stála, myslím, 90Kč. Jsou parádní, mám je dohromady s Cherrynama...Je to ale už dýl, teď nevím, zda je mají..
Bývají často v Hornbachu ve Svinově
Ja jsem na ni jeste nenarazil. Tech krevetek v obchodech moc nebyva.
Vite nekdo, kde se momentalne da koupit? Ostrava a okoli.
Starší reakce
nebo v Pet centrech je mají celkem pravidelně. nechápu, kde je problém,tohle je celkem běžná kreveta, když obejdeš pár obchodů, není možné, abys na ni nenarazil...
Nějaké filtrující krevetky byly na Aquaburze.
na stranke miga.cz ju maju pekne zlacnenu za 99 kc
tak si ju tam najdi a krevetky hodinove transporty znasaju celkom dobre z vlastnej skusenosti to viem
Starší reakce
Globus se staví za Porubou u cesty na Opavu.
K tématu: Zkuste se podívat v Třebovicích do zverimexu v Tesku. Pokud ani tam nemají tak jedině koupit přes internet, ale dopravné to pěkně prodraží a nevím jak krevetky snášejí mnohahodinový transport ...
A kde je v Ostravě Globus. Bývalá Ostravice?
Cau. Jak uz jsem psal v jiném tématu. V Ostrave v Globusu bude brzy novy zverimex a tato krevetka je v běžné nabídce této firmy.
Zdravím, rád bych se zeptal, zda někdo z Vás neví nebo náhodou neprodává krevetku Atyopsis moluccensis, měl jsem 2 ale bohužel už mám jen jednu a je mi jí líto, proto bych jí chtěl koupit nějakou kamarádku, vím, že všechny kusy jsou z improtu, proto nečekám, že je zde někdo kdo by je choval, stačí mi jakýkoli obchod, kde je mají, ty 2 jsem měl z hornbachu ale tam je už dlouhodobě nemají. Předem děkuji za všechny postřehy
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 2347x