Přihlásit se RYBICKY.NET »

Krevetky - Ostrava

NápovědaFórum » Další živočichové » Krevetky 

Krevetky - Ostrava
 Reagovat na tento příspěvek 2  - Dinecek – Krevetky Šabršula
Ahoj, nedávno jsem se tu ptala, kde koupit krevetky. Musím po dnešní milé zkušenosti doporučit pana Šabršulu palec , www.facebook.com/…. Má několik barevných variant Neocaridina davidi a říkal, že chová i crystalky. Našla jsem ho na Facebooku, napsala mu. Pán je strašně ochotný. Pomůže, poradí, výjde vstříc. Krevetky Red Sakura mi dovezl téměř domů. Cena krevetky byla 30,-. Dokonce jsem dostala i samičky s vajíčky. Rozhodně doporučuji!
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ilcabRe: Dinecek
Já jsem kupovala tady eshop.krevetky.cz/…. Poslání poštou, krevetky zdravé, dobrá komunikace.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Dinecek – Krevetky Ostrava
Ahoj, nevíte o někom, kdo by prodával nebo daroval v Ostravě krevetky? U Osmančíka je mají hodně drahé a v jiných zverimexech nekupuji. Myslím spíše nějakého chovatele. Zkusila jsem napsat sem krevetky0.webnode.cz/… ale nikdo se neozval. Sháním Neocaridina Heteropoda Orange.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - TeenkaRe:predator3313
nj,přiznávám,názvy by jsme měly psát správně,ale když jsem je brala od člověka co nám vozí i rybky a ten mi jejich jméno jen řekl a já se doted na krevetky nějak neorientovala,tak by se to dalo pochopit ne?? :) každopádně,krevetky už jsou pryč a má další snaha o zavedení krevetek u nás na prodejně někam zmizela ... :-(
 Reagovat na tento příspěvek 3  - harpunarRe: predator3313
ale nikdo nejsme dokonalý včetně mne. Je fakt,že kdybych takový popisek viděl,budu mít husý kůžy...... Já,ač ostravak ostravski tam vlezl jen jednou,mám to trochu z ruky,takže nemohu hodnotit,ale holky se určitě snaží!Sháněl jsem léčivo eSHa a bohužel ho neměli ani tam,ani jinde.Teenka je akva srdcař a to je důležité ze všeho nejvíce! :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - harpunar – Tedy predátore nechci bejt rejpal,ale
když ve slově rili(což je samosebou správně) na konci i,tak ve tvé větě-orientovala se podle barvi-bych zase já na konec vrazil tvrdé y.......... ;-) ;-) ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 3  - TeenkaRe: predator3313
Podprůměr??Tak to mě celkem mrzí .. ale abych podotkla,v práci jsem nebyla já ale kolegyně a na její obranu,máme na starosti celou prodejnu i zákazníky,takže neustále kontrolovat zda v některém z osmi 120l akvárek s rostlinami a 65 druhy akvarijních rybek neplave jedna mrtvá je naprosto nemožné . . .
 Reagovat na tento příspěvek 0  - predator3313 Re: Teenka
Tak dneska jsem byl v centru, pokoušel jsem se najít ten váš zverák...a pokud je to přímo ten u zastávky a vedle alberta, tak je to teda celkem podprůměr :-)
V akvárkách mix všech možných rybek (v jednom akvarku hejnovky, párovky, živorodky...), mrtvá rybka v nádrži ... a co mě dostalo byl popis krevetek, ve slově Rili jsou obě I nikoli y....takže nakonec asi za 39 nedáváte ani cherry ani crystal ale asi Rili :-) Jiných krevetek jsem si teda aspon nevšiml.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - malyLibor Re: Ciffik + predator3313
Kluci, musíte si uvědomit, že takové ceny jsou běžné. To, že na burzách nebo od chovatelů koupíme levněji je věc jiná. Většina lidí o burzách nic moc neví, chovatele se bojí oslovit a nakupují právě v obchodech. A obchod má úplně jiné náklady. Nájem, elektřina, voda, to jsou obrovské položky, o kterých se nám ani nezdá. Já obdivuji každého, kdo dnes má kamennou akvaristiku.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - predator3313 Re: Teenka
No tak crystal za 40 to je zas dobrá cena na zverák palec
Jak pujdu kolem, určo mrknu
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - TeenkaRe: Ciffik
30.dubna 3 Moravská Ostrava přímo naproti tram.zastávce Důl Jindřich ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 3  - TeenkaRe: predator3313
pardon,crystalku ne cherrynu :-O ceny jsou u nás víceméně smluvní,ale asi dokážete pochopit že nemůžeme mít ceny jako na burze nebo u chovatelů .. ;-) každopádně přijdte mrknout když budete mít cestu kolem
 Reagovat na tento příspěvek 0  - predator3313 Re: Ciffik
já jezdím na čumendu k osmančíkovi :-D před tydnem jsem tam byl koupit nano...
jinak ja jsem daval cherry za 7-8kč :-D za 40 je to je fakt hardcore
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Ciffik Re: Teenka
v práci je kde? nějaký zverimex? jak vám to lidi berou? já jen že za 40 bych sehnal už i crystalku natož red cherrynu - tu seženu i za 10Kč

nicméně rád se stavím alespoň na čumendu, momentálně v Ostravě nevím o kvalitní kamenné akvaristice...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - TeenkaRe: zbinda
v práci máme krevetky red cherry za 39Kč a máme slíbené i red crystal,pokud se bude dařit,zkusíme i další druhy ... ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - predator3313 Re: zbinda
ve zveraku nekupuj, za ty ceny....
 Reagovat na tento příspěvek 0  - zbindaRe: Aforte
ja tam prave jen studuju, a nechce se mi jezdit na burzu uz v sobotu jen kvuli krevetkam, tak sem si rikal jestli nekdo nema, nebo nevite kde se tam daji koupi, ja tam znamjen 3 zverimexi a tam je nemaji a u nas je to uplne passe
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Aforte Re: zbinda
Red cherry najdeš všude: akvaristiky, burzy, lidé(na rybičkách dej ostatní, red cherry a dole máš vypsané lidi, kteří je prodávají). Zkusil bych burzu. Dá se domluvit s mnoho chovatetli.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - zbinda
Zdravim, nema nekdo na prodej rech cherry nebo white pearl za rozumnou cenu? popr nevite kde je maji nekde pobliz poruby nebo vyskovic, diky
 Reagovat na tento příspěvek 0  - nihaso Re: nihaso
Do Hornbachu jsem včera byla mrknout, ty krevety tam teď nemají a jinak zbytek okousané mrtvé rybky v nádržích a šlo vidět, že některé uhynulé kusy neumřely včera...humus tone
 Reagovat na tento příspěvek 0  - nihaso Re: MichalK
Tyhle krevetky jsem koupila v Hornbachu ve Svinově, jedna stála, myslím, 90Kč. Jsou parádní, mám je dohromady s Cherrynama...Je to ale už dýl, teď nevím, zda je mají.. :-O ano
 Reagovat na tento příspěvek 0  - nihaso Re: NHKG
V Třebovicích v Tescu nikdy žádné krevety neměli, maximálně sušené ahoj palec :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - darka Re: grizly
Bývají často v Hornbachu ve Svinově :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - grizly Re: datura
Ja jsem na ni jeste nenarazil. Tech krevetek v obchodech moc nebyva.
Vite nekdo, kde se momentalne da koupit? Ostrava a okoli.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - datura Re: MichalK
nebo v Pet centrech je mají celkem pravidelně. nechápu, kde je problém,tohle je celkem běžná kreveta, když obejdeš pár obchodů, není možné, abys na ni nenarazil...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - SAARe: MichalK
Nějaké filtrující krevetky byly na Aquaburze.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - miskicRe: MichalK
na stranke miga.cz ju maju pekne zlacnenu za 99 kc X-) tak si ju tam najdi a krevetky hodinove transporty znasaju celkom dobre z vlastnej skusenosti to viem
 Reagovat na tento příspěvek 0  - NHKG Re: agent007
Globus se staví za Porubou u cesty na Opavu.

K tématu: Zkuste se podívat v Třebovicích do zverimexu v Tesku. Pokud ani tam nemají tak jedině koupit přes internet, ale dopravné to pěkně prodraží a nevím jak krevetky snášejí mnohahodinový transport ...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - agent007 Re: boruberry
A kde je v Ostravě Globus. Bývalá Ostravice?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - boruberry Re: MichalK
Cau. Jak uz jsem psal v jiném tématu. V Ostrave v Globusu bude brzy novy zverimex a tato krevetka je v běžné nabídce této firmy.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MichalK – Krevetka Atyopsis moluccensis v Ostravě
Zdravím, rád bych se zeptal, zda někdo z Vás neví nebo náhodou neprodává krevetku Atyopsis moluccensis, měl jsem 2 ale bohužel už mám jen jednu a je mi jí líto, proto bych jí chtěl koupit nějakou kamarádku, vím, že všechny kusy jsou z improtu, proto nečekám, že je zde někdo kdo by je choval, stačí mi jakýkoli obchod, kde je mají, ty 2 jsem měl z hornbachu ale tam je už dlouhodobě nemají. Předem děkuji za všechny postřehy

+ Přidat reakci

Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 2351x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/11081