Přihlásit se RYBICKY.NET »

Oprava akvária - Brno

NápovědaFórum » Technika » Akvária 

Akvaristik.eu

Oprava akvária - Brno
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Hanele – Pomoc!!!
Zdravím, taky mám problém s akváriem, prasklo mi boční sklo, potřebovala bych někoho, kdo by mi to spravil...nevíte o někom???
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MiHl Re: kincmar
hm... tak to je dost zvláštní tvar... z fotky to moc poznat nejde, ale zkosená je jen jedna strana, takže to sklo, které je třeba přelepit, je kolmo k zemi?
Pokud je to sklo kolmo, tak bych ti to sklo klidně přelepil.
Podmínkou je ale:
1)seženeš si nové sklo
2)původní sklo odřízneš a to zbylé akvárium očistíš od zbytku silikonu (což je ta nejotravnější práce)

co ty na to? Kdyžtak mi pošli vzkaz přes profil.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - kincmarRe: MiHl
Fotka k příspěvku Akvárium není klasický kvádr, jedna strana je zkosená, takže akvárium nejde otočit.Přední sklo je hodně poškrábáné, takže by bylo potřeba vyměnit..Sám bych to asi nenalepil

Reagovat na tento příspěvek 0  - MiHl Re: kincmar
co přesně potřebuješ, máš fotku toho akvária?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - kincmarRe: Diego
Opravdu nikdo neví?Ve sklorexu mi řekli, že to dělají pouze akvarii vyrobených u nich, ale dali mi kontakt na nějákého pána co už to nedělá..
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Diego Re: kincmar
To je další problém....lenost lidí. :-( Ale snad nějakého sklenáře najdete.To když já vysvětlovat konstrukci skleněného vnějšího filtrusklenářovi,tak se taky hezky netvářil. :)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - kincmarRe: Diego
O tom nepochybuju..ale zatím každýmu se to nechce dělat
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Diego Re: kincmar
Určitě to zvládne skoro každý sklenář....
 Reagovat na tento příspěvek 0  - kincmar – Oprava akvária - Brno
Zdravím, neví někdo kdo v Brně opravuje akvária?Potřeboval bych znovu nalepit jedno sklo.Mam nepravidelný tvar akvária, takže ho nemůžu otočit:( Sám si na nalepení netroufnu

+ Přidat reakci

Zpět na obsah sekce Technika • Zobrazeno 2000x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/11052-oprava-akvaria--brno