Jakou páskou oblepit hrany akvária?
Nebo v kazdem Hornbachu, OBI a pod.
V každé elektro prodejně
Kde takovou pásku koupit, prosím?
Je to tak jak píše Imii, jen bych doplnil že ta lesklá nejen špatně drží ale také dost praská a trhá se jak papír
Vím to docela přesně protože sdělám v práci každý den minimálně dvě
No tuhle novou jsem zatím netestoval, ale starší lesklá (hladká) drží na mém mini akváriu pořád. No brzo tou novou snad budu oblepovat 128 litrové akvárium, tak uvidím jaké to bude a kdyžtak tu pak poreferuju
.
Mě ta matná líp drží když se natáhne ... když natáhnu lesklou a nalepím tak se pak odlepuje.
No nevím proč musí být matná? Já jsem si před pár dny koupil černou lesklou (spíše hodně hladkou, zas tak extra se neleskne - černá moc neodráží) izolační pásku rozměr 1,5 cm x 1000 cm za 9,-
. A líbí se mi. Asi záleží na vkusu každého.
Já mám na podložce a na horní hraně zažehlenou černou nábytkovou hranu se strukturou dřeva. Dosti dobré, jen se pak kraje musí ještě přichytnou přes roh tak 1 cm páskou. Hladina i podložka jsou v pohodě schované a s černým silikonem na bočních hranách to působí takovým kompaktním dojmem.
Já použila takovou tu černou, lehce pružící izolační pásku (musí to být ta matná ne lesklá).
Já tak mám oblepené akva kvůli zamaskování hladiny vody a jen tak, protože mám strach že rupne (lepila jsem ho sama).
Já použil černou plastovou samolepicí tapetu se strukturou dřeva. Jednoduše nastřihat proužky a nalepit.
Dobrý den Jakou páskou mám oblepit hrany akvária, aby nebylo vidět to lepidlo kde už je zašlé a nepěkné. Děkuji za odpovědi.
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Dekorace a dno • Zobrazeno 1031x