Fórum » CO2
Fórum » CO2  

Tak třeba budu moct poradit jednou někomu já až to vyzkouším.
 Tak třeba budu moct poradit jednou někomu já až to vyzkouším.

, střihla hadičku,  nasadila škrtítko, dala na to Boyu a hotovo? CO2 mám celý set včetně jehlového i elektromagnetického ventilu.
 , střihla hadičku,  nasadila škrtítko, dala na to Boyu a hotovo? CO2 mám celý set včetně jehlového i elektromagnetického ventilu. Mám CO2 s Ph Controlerem, který mi pouští CO2 do akva přes Flipper. Chtěla bych z té samé bomby pouštět CO2 i do nanoakva. Stačí tedy, když cvaknu hadičku a přes "téčko" rozdvojím proudění CO2? V nano bych ho pouštěla přes Boyu difuzér (klasika s tabletou). Na hadičku bych hodila ještě škrtítko, aby do nano šlo CO2 méně. Vím, že Ph, které měří controler ve větším akva může být jiné (a asi bude) než v malém a dávkování se tak bude řídit situací ve větším akváriu, což bych se snažila ovlivnit tím škrtítkem na hadičce. Je to reálné nebo jsem totál mimo?
 Mám CO2 s Ph Controlerem, který mi pouští CO2 do akva přes Flipper. Chtěla bych z té samé bomby pouštět CO2 i do nanoakva. Stačí tedy, když cvaknu hadičku a přes "téčko" rozdvojím proudění CO2? V nano bych ho pouštěla přes Boyu difuzér (klasika s tabletou). Na hadičku bych hodila ještě škrtítko, aby do nano šlo CO2 méně. Vím, že Ph, které měří controler ve větším akva může být jiné (a asi bude) než v malém a dávkování se tak bude řídit situací ve větším akváriu, což bych se snažila ovlivnit tím škrtítkem na hadičce. Je to reálné nebo jsem totál mimo?   
 mela sem puvodne slabej burcak a pak to proste do obou akvisek zaboha neslo nastavit.. Pomer bych dala do 2 litrovy flasky litr vlazny vody,250 g cukru a tak 1,5 ml susenejch kvasnic
 mela sem puvodne slabej burcak a pak to proste do obou akvisek zaboha neslo nastavit.. Pomer bych dala do 2 litrovy flasky litr vlazny vody,250 g cukru a tak 1,5 ml susenejch kvasnic 

.
 . Bude to lepsie ved sama uvidis.
  Bude to lepsie ved sama uvidis. 

Zpět na obsah sekce CO2 • Zobrazeno 3127x