Přihlásit se RYBICKY.NET »

Úbytek vody v jezírku

NápovědaFórum » Jezírka a venkovní nádrže  

Úbytek vody v jezírku
 Reagovat na tento příspěvek 0  - xyzoRe: koikapor
tak zatial som dieru nenasiel ale pozitivna sprava je ze hladina uz dalej neklesa...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - koikapor Re: xyzo
na jazierkovú fóliu sú špeciálne, čo som mal tak var 5 rokov to drží zalepené... no dúfam, že to ešte aspoň 5 vydrží.. ikeď aj nejaké normálne lepidlo by to malo zlepiť, ale to som neskúšal
 Reagovat na tento příspěvek 0  - xyzoRe: vaaclav
dakujem za rady idem hladat teda...a este ak mi viete poradit akym lepidlom to zalepit? su aj nejake alternativne lepidla ci musim kupit nieco specialne??
 Reagovat na tento příspěvek 2  - R vaclav Re: xyzo
Obarvíš vodu třeba jílem a pak poznáš kam to teče musíš jen málo a zkoušet to dokola. :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - koikapor Re: xyzo
počkať pokiaľ to tečie, ak teda nie celá voda a kde to zastane, vo výšky hladiny, bude diera
 Reagovat na tento příspěvek 0  - LiborSprysl Re: xyzo
V první řadě jít po hranách a "švech"... no pak už je to dost na náhodu... ;-) ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - xyzoRe: LiborSprysl
takze voda opat klesla sad je nejaka finta ako lahsie a rychlejsie najst tu dierku??
 Reagovat na tento příspěvek 0  - LiborSprysl Re: xyzo
No já bych teda spíš hledal díru... ;-) ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - xyzoRe: RAP
tych 10 cm som len odhadol mozno to bolo menej neviem kazdopadne som to dopustil takze uvidim
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RAPRe: xyzo
To asi nebude v pořádku. Tlak napuštěné vody nebude tak silný, aby stlačil hlínu natolik, aby se to projevilo poklesem hladiny o 10cm.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - xyzo – ubytok vody
zdravim ahoj chcem sa len uistit ci je par dni po napusteni jazierka v poriadku ze mi klesla hladina vody asi o 10 cm
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Drysdub Re: všichni
Tak to jste mě potěšili všici :) v tohle jsem doufal jen nemám žádný zkušenosti kolik by se tak mohlo odpařit tak jsem se chtěl ujistit, díky. :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Pusta Re: Drysdub
Úbytek vody závisí na teplotě a je přímo úměrný ploše hladiny, 3 cm za 14 slunečných dní je úplně normální ba docela málo zvlášť, když z vodopádu se odpařuje voda o to více.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PájaSPRe: Drysdub
Až se ochladí,tak uvidíš zda úbytek poklesne,odhaduji že je to OK
 Reagovat na tento příspěvek 0  - petulevrtuleRe: Drysdub
Jelikož letos poskočilo počasí spíš na léto, místo jara, úbytek je normální. Zem byla vyprahlá, bylo teplo...Hodně se odpařilo i v našem rybníčku (cca 10 cm) Podle mě je to normální...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - filipsi Re: Drysdub
No z neceho ten dest prset musi :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Drysdub – Úbytek vody
Zdravím všecky,chci se zeptat jaký máte zkušenosti s úbytkem vody v jezírku.Mně při posledních 14 "jarních" dnech kdy neustále svítilo ubyly tak 2 až 3cm vody,což při rozměrech jezírka je +/- kubík vody.Mám docela bujarej potůček + kaskádu,ale i tak mně to přijde docela dost.

+ Přidat reakci

Zpět na obsah sekce Jezírka a venkovní nádrže • Zobrazeno 1349x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/10772-ubytek-vody-v-jezirku