Přihlásit se RYBICKY.NET »

Maja - chovatelské potřeby - zverimex

NápovědaFórum » Obchody » Kamenné 

Maja - chovatelské potřeby - zverimex
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Lsanes23 – Star
Já jsem v Máje byla mají docela pěkný výběr (Ve šternberku) ale pokud si chceš něco objednat nebo zjistit cenu tak tam musíš přijet v ten den kdy je tam hlavní prodavačka protože ty ostatní o zvířatech nic neví.
:-(
Ale ráda ho navštěvuji protože prodavači se k tobě chovají příjemně jako by tě znali pomalu celý život a je jim docela jedno když tam přijde na návštěvu kočka od sousedů. ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Filip980
já v Maji byl a tam neprodávaj rostliny ani mražená krmiva, Exota je lepší, tam chodím nejméně 1x za týden buď pro krmiva či pro něco jiného
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Yirka Re: Star
Promiň, v České Třebově, jdeš-li od nádraží tak asi 200m před obchodem Maja zabočíš doleva z kopce (na rohu obchod s elektronikou)a asi po 50m najdeš. ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Star Re: Yirka
O ulici před v Ústí? Jinak děkuji moc za komentář palec V našem městě je sice taky takový malý obchůdek, ale výběr už není dostačující...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Yirka Re: Star
Určitě existují horší obchody, ale i lepší. Jeden je hned o ulici před, jmenuje se Exota a je určitě lepší. Do obou jezdím již přes rok tak 1x do měsíce omrknout cvrkot.
 Reagovat na tento příspěvek -1  - pRe: Star
ahoj vtomto zverimexu nakupuji pravidelně už 30 let a mám za sebnou už nějakou tu zkušenost ve zverimexu mně překvapili profesionálním přístupemk věci a levné ceny vždyt za rybí oko chtěli pouhopouhých 15Kč takže rozhdoně tento zvrimex doporučuju
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Star – Maja - chovatelské potřeby - zverimex
Zajímalo by mě jestli má někdo zkušenost s nakupováním v obchodě Maja-chovatelské potřeby v Ústí nad orlicí resp. v České třebová. Pokud ano, jak to tam vypadá, jaký je výběr, ceny, prodavači a co vše lze zakoupit. No snad tento obchod někdo navštívil... hmm

+ Přidat reakci

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 974x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/10659-maja-chovatelske-potreby-zverimex