Přihlásit se RYBICKY.NET »

Nákup terčovců

NápovědaFórum » Akvarijní ryby » Nákup ryb 

rostlinna-akvaria.cz
Přejít na předchozí stránku Přejít na další stránku   1  
Nákup terčovců
 Reagovat na tento příspěvek 3  - R romant Re: Fuchs
Pejša je extraliga. ano
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Fuchs Re: fiskaren
Poslal jsem ti soukromou zprávu. Vy někdo toho pana Pejšlu znáte?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Fuchs Re: liborass
Tyto stránky znám, rád bych kdyby tu byl někdo z osobní zkušeností. Jsou to krásné ryby a také si radši připlatím.
 Reagovat na tento příspěvek 2  - fiskaren Re: Fuchs
Když vydržíš ještě ze dva měsíce, tak tě možu vzít sebou k Pejšovi do Milevska. Když pojedu ze Zlína, tak přes Brno tak jako tak pojedu a nějaká zajížďka by mi nevadila :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - liborass Re: fiskaren
souhlasím s tebou, jistě je lepší si koupit terčovce a nejen ty přímo od chovatele, psal jsem, že s tím pánem zkušenost nemám, ale myslel jsem, že je to chovatel...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - fiskaren Re: liborass
Myslím že tento pán (tercovci-brno.cz) konkrétně je pouze překupník a ryby neodchovavává. Ale zase ryby od něj jsem měl a byly docela pěkné :-D přeci jen terčovec není ryba na rok tak se vyplatí zainvestovat a koupit kvalitní pěkné a hlavně zdravé ryby. Zkusil bych třeba kontaktovat některého z místních chovatelů. Viz odkaz výš na Priesta, nebo pěkné ryby má i pán z Vyškova, což je Brnu přeci jen o něco blíž, ale kontakt v hlavě nemám.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - liborass Re: Fuchs
s terčovci zkušenosti nemám,ale zkus třeba www.tercovci-brno.cz
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Fuchs
Zdravím nemáteněkdo dobré zkušenosti s chovateli v Brně a okolí..nějaký typ by se mi hodil děkuji
 Reagovat na tento příspěvek 0  - laKatosRe: fiskaren
jj uzke to je dost, ale tercovce jsem kdysy choval a chci se k nim vratit. Tesím se na ne jak male decko..... budu se jim to uzke akvarium vynahradit jinak.....peci a starostlivosti.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - fiskaren Re: laKatos
Nebude to moc úzké to akva pro terčovce? Přeci jen je to nějakých 30cm když odečteš tloušťky skel což je prd. A když vemu v potaz, že dospělé kusy mohou mít 15 až 20 cm. Zajímal by mě názor na toto někoho zkušenějšího. Ale je pravda že to kompenzuješ délkou a výškou, ta je úplně super :-D
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - laKatosRe: liborass
vynikajici typ.... prozatim nejlepsi :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - liborass Re: laKatos
a co třeba tady rybicky.net/nadrze/15587
 Reagovat na tento příspěvek 0  - laKatosRe: Erredar
jj to bude on. ptal jsem se ho odkud je a on mi odpovidal ... rozumnel jsem ostrava nebo orlova...... mel na spech s prodejem tak jsem jej nechtel dale zdrzovat.
prosim o kontakt na toho z zermanic. (radeji si priplatim za pekne kusy) tak snad to bude krok dobrym smerem
pripadne dalsi dobre typy chovatelu v okoli rad uvitam.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ErredarRe: laKatos
Od staršího pána jsem bral 2 tyrkysi pro otce a jsou krásní,zdraví a čilí. Kontakt na něj nemám jen vím že je z orlové.Můžu ti dát kontakt do zprávy na chovatele Žermanic který má super ceny akorát má momentalně malé kousky,taky byl na burze trošku odsunuty a prodával i cichlidy.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - laKatos – ostravska burze - nakup tercovcu
zanedlouho se chystam na nakup ryb a rozhlizim se. O vikendu jsem byl i na ostravske burze na rozkoukanou.
Po zajet akvaria bych chtel hejno teter zhavych nebo teter amapanskych par pancernicku, nejakeho ancistruse a hlavne nekolik placek. tzn cca 5 kusu.
Na burze jsem videl dva prodejce kteri me zaujali. Ten prvni byl starsi pan.. nabizel myslim tyrkys blue a leopardy (mensi velkosti). mel dve akvarka s vyluhem.
Pak tam byl mladsi a nabizel odrostlejsi kusy tercovcu.
Nevite o koho se jednalo. popr. kontakt na ne nemate.
diky

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 1  - NHKG Re: Hanzek
Terčovci sice nejsou "number one", ale pokud s nimi nemáš zkušenosti, tak 240 litrů je prostě málo. Vyber si jiné ryby.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - HanzekRe: patamatix
Uvítal bych každou radu , jak udržet vodu v akváriu průzračnou. Mám tam hnědý písek s cestičkou vytvořenou bílým pískem s kameny černé břidlice. Vše kompletně vyvařené, kameny vydrbané kartáčkem a voda mi žloutne :/
 Reagovat na tento příspěvek 0  - patamatix Re: Hanzek
120*50*50= 300 l odečti dno,dekoraci atd a jsi na 250 l čistého objemu. U terčovce se udává minimálně 400l . Terčovec je "number one" mezi rybami,takže pokud jsi začátečník,tak začni s něčím jednodušším. Škoda každého života.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - HanzekRe: romant
Ještě chci 4 kousky nebo alespon 2. Nejde mi sem vložit fotka. Akvarium mám 120/50/50 a je to prázdné :/
 Reagovat na tento příspěvek 3  - R romant Re: Hanzek
Tak už nic nescháněj. ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - HanzekRe: romant
Bohužel se mi větší nevešlo. Mám 300 litrové
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R romant Re: Hanzek
Jak je to akvo velký?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Hanzek – Terčovci
Zdravím vás.
Sháním další přírůstky Terčovců. Chtěl bych nějaké zajímavé zbarvení. Pořídil jsem nové akvárium a v tom je 6 kousků co mám prostě málo :)
Dejte mi prosím nějaké kontakty na chovatele a nebo popřípadě poslat fotky na email Hanzekk@seznam.cz
Díkes!

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - rriki Re: zdenek
V 5 cm jsem si je dovezl z Indonesie
 Reagovat na tento příspěvek 0  - zdenekRe: rriki
Jsou krásné, kde jsi je sehnal?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - rriki Re: romant
Fotka k příspěvku Ty jsou z indonesie a ještě mám podobný a o nezájem si nemůžu stěžovat

Reagovat na tento příspěvek 0  - lapiRe: romant
jj nowicky, ale on je už neděla z duvodu že není zajem. Jsme v kontaktu hmm
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R romant Re: rriki
Jak od Nowickýho. palec
 Reagovat na tento příspěvek 2  - rriki Re: lapi
Fotka k příspěvku

Reagovat na tento příspěvek 0  - lapi
Zdravím, chci se zeptat jestli nevite kdo odchovava Heckl croos(hecvkl+tyrkys), mel bych zajem). diky
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Sputnik – disk vs
Zdravím,najdu chovatele disků na Vsetínsku a okolí? X-)

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - RAPRe: Motýl
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 2  - MotýlRe: Ičin
Pokud se chceš přiblížit vzoru na fotce, tak se podívej po hnědých Cameta. Penksa na L sumci měl hnědé Paraconi, mají v ploutvích víc tyrkysové kresby a ploutve červené. Ty větší ryby, které tam měl, se mě líbily víc. Ale jsou to odchyty. Záleží na velikosti ryby, Cametu pořídíš za cca 1500,-

Podívej se na www.amazon-exotic-import.de
Když si rozklikneš stránku najedeš na galerii - cichlidy a odroluješ dolů až na terčovce, tak si můžeš poslintat. Když klikneš na nějaký obrázek, většinou se ukáže víc fotek. :-)

a nebo
www.freshwatertropicalfishonline.com/…
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RAPRe: rriki
A co San-Merahy, to jsou taky hnědáci. Nebo se mýlím?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - acik Re: Ičin
Nebo zkus kontaktovat Sida,můžeš koupit NIKOvy placky,byl by určitě rád kdyby jeho ryby byly v dobrych rukou :( jen nejsou hnědý
 Reagovat na tento příspěvek 0  - doktorDa Re: Ičin
To nevim. Pamatuji si ze nejaky hnedaky mel cca pred 6 mesici # to nejak obmnenuje. A nebo zkusit domluvu co bude objednavat. Zkusim s nim hodit rec. Znam ho dobre.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Ičin Re: doktorDa
Toho znám beru od něho občas žrádlo. Ten má akorát Heckeli
Na další mrknu, třeba někoho najdu. Ledečko je pro mě trochu z ruky. Nehledám žádné super kousky do chovu. Jen něco na dívání
 Reagovat na tento příspěvek 0  - rriki Re: Ičin
A na hnědáky prachy.Odchytový je mnohem dražší nežli Heckel.Odchovy zkus V.Marka
 Reagovat na tento příspěvek 0  - doktorDa Re: Ičin
Zkus mrknout na www.lsumci.cz Je to brňák, ale nevím co má teď v nabídce sklade. Navíc jsou to teda skoro všechno odchyty. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - acik Re: Ičin
rriki mi o někom psal,že dělá hnědý,ale už tu zprávu nemám
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Ičin
Přátelé, nevíte o někom, kdo má poblíž Brna klasické hnědáky(nějaké jako na fotce)? Po dlouhém přemýšlení jsem se rozhodl, že si pořídím svoje první placky a když se tak dívám na všechny ty omalovánky, tak se mě prostě nejvíc líbí ten nejobyčejnější (na Heckela nemám koule :) )
Díky za případné info
pixfeeds.com/…

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - finnnpRe: romant
Správně.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R romant Re: finnnp
Že by někdo od Nowického, nebo on sám?
Edit: www.superdiscus.pl
 Reagovat na tento příspěvek 0  - finnnpRe: acik
Mám zájem o Brown a kdyby se mě nezamlovali tak Royal Blau.Teď jsem procházel Pejšovo fotogalerii.Ryby má hezké.Moc hezké.Já mam,ale zájem o něco co přikládám.Našel jsem to na netu.Kdyby měl ještě výrazný pátý pruh.Tak bych dal cokoliv.No cokoliv né,ale dost.

zootyt.ru/…

Každý druhý den jezdím do Katowic.Tam je frajer a ten má také moc hezké ryby.Má i Heckly.Ty by jsem moc chtěl,ale na ty jsi netroufnu.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - acik Re: finnnp
muzu ti napsat ceny terčovcu které mam od nej ja... o cestu uz v tomhle pripade nejde :)
To máš pravdu.Za 10 000 také ferarri nekoupíš.Já jen,aby mne nevypadli oči z důlku.
Nepodstatný věci, jdeš přeci po kvalitě. ;-)
Už jsem o Pejšovi uvažoval.Mám to k němu asi 200 km.Záleží také kolik bude chtít.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - acik Re: romant
Pejša je machr :)
To by mohl bejt Tvůj člověk. www.pejsadiscus.cz

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 6

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 11077x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/10540?od=33