Tera-Aqua-Flora Jihlava
Starší reakce
Dobrý den, kdopak se chystá na Aqua-Tera-Floru do Jihlavy ?
Jestli jste už tam někdo byl, tak mi prosím řekněte za kolik se tam zrhuba prodávají skaláry, jestli jsou levnější jak 30,-
Starší reakce
Ahoj, jak to vypadá na burze? Jaký je výběr rostlinek a rybiček, případně krevetek?
Starší reakce
no tak nějaký tam měli jako vždy v levo v zádu u toho pódia.
Já se tam bohužel teď nedostanu jsem v práci
jj, myslel jsem prášky v pytlíčkách
Jaký si prášky v pytlíčkách a kuličky jílové jsem tam viděl. Pokud myslíš tekuté hnojivo tak to sem tam nikdy neviděl
0 24.04.2014 19:01 nowy101 – PMDD
Ahoj,
nevíte jestli se dá na burze v Jihlavě koupit PMDD?
Dík
Starší reakce
ježiš tak to se omlouvám
já měl za to že to je až toho listopadu. O těchlech jsem nevěděl ani že tam jsou. Ale lidí tam bude jako vždy mraky
Ja na strankach vidim jasne napsano 28.9.2013
Starší reakce
Chtěl jsem vám to nafotit udělat z toho článek tady na rybičkách a zapoměl jsem si bohužel foťáka takže máme po ptákách ale bylo to tam hezký. A všem doporučuju se tam zajet podívat. A určitě každej by si něco odvezl.
Starší reakce
moc se 31.8. na to těším doufám že tam bude více ryb než tam bylo posledně.. ale moc dobře chápu že to je složité převážet. hůř než pavouky a chameleony který jsou v plastovích či skleněných nádobách.
Starší reakce
30.3.2013 se koná aquaburza v Jihlavě.
Více zde:
www.tera-aqua-flora.cz/…
Pro návštěvníky od 9:00 do 12:00
Pro prodejce od 8:00 do 13:00
Starší reakce
Co myslíte, má cenu navštívit ? Dle fota z ofiko stránek to vypadá celkem slušne, dle místních komentářů už nic moc. Krom pokochání bych si rád odvezl Crystalky...
Starší reakce
na tyhle burze jsme byli jen jednou, prodejců ryb asi jen 4, ale to je už je asi 3 roky...
jak to vypadá tam teď, jezdí prodejců víc?
Pokud by někdo chtěl něco přivézt mimo burzu, tak jsem každý den v Třebíči.
Bojovnic, O. woworae, Ž. trpasličí a Písky z Flexiobkladů.
No dovolenou bych si asi kvůli tomu nebral, jinak mrkněte na fota z lednové burzy, byli tam dokonce prodejci z Rakouska, ale na Únorový burze jsem nebyl, tak nevím, ale tipnul bych, že byla slabší.
Ahoj, nevite nekdo kdy ma byt dalsi burza v Jihlave a jestli ma cenu tam jezdit? Mam za to, ze jsem cetla, ze tam byvaji koncem mesice, ale nejsem si moc jista a kdyz uz tady na to vidim aji tu diskuzi...
Starší reakce
souhlas,oproti co jsem byl v lednu tam bylo prodejcú akva ryb podstatně více,u některých i solidní ceny
Starší reakce
Jasně, každý si pod tím mým přirovnáním může představit něco jinýho, ale obecně je tam dobrý přijít hned po ránu, což ovšem dneska platí na všech burzách u nás konaných. Občas se sejde i více prodejců jak ryb, tak kytek, tak ostatních věciček, ale někdy je to bída, no prostě jako v okresním přeboru.
no nevim úplně co si pod tím na poli akvaristiky mám představit
, ale asi to nebude ani dobrý ani špatný
, dik za odpověd
)
Řečeno sportovní terminologií, je to slušnej okresní přebor.
Zdravim, navštěvujete někdo v současnosti burzu v Jihlavě? Docela mě zarazily předchozí reakce, ty jsou však staré tak se chci zeptat jaká je ůroveň Jihlavské buzy nyní, Dík za jakoukoli odpoěd
Starší reakce
byl jsem tam koupil jsem si krevetky a jednu bettu od Semtexa vypadají nadherně diky moc
Stále jedno a to samé. Jen navíc betty a krevetky. My si koupili pistie s nádherně dlouhýma kořenama.
Starší reakce
mě se burza líbila..lidí i prodávajících bylo hodně..Ale akvaristiky málo..to jo..A mechové koule tam měli..a měli jich hodně..
Jednu fotku mám...
Ale takové všedni druhy rybek jako v každé akvaristice..
40 Kč jako vstupné na burzu mi přijde už docela dost peněz, zvláště když je tam pak taková mizivá nabídka...
a co ti 3 prodejci akvaristiky nabízeli??
Já tam jel pro mechové koule.U nás je nikde neseženu.A poštou od někoho nevím..Docela v akvárium drži i při 30 stupních..Ale asi jak jsou prázdniny..Účast i nabídka žalostná..
Koukam že je to všude stejné
Já byl dnes v Plzni a byla to zoufalost asi 4 prodejci a nabídka nulová
Byl jsem tam dnes potřetí..Pravda přijel jsem před 11 hodinou..Ale na to že jsem jel přes 60 km ..Tři prodejci akvaristiky a jeden rostlinek...A lidí hodně hodně málo...A jedno překvapeni..Vstupne se zvedli z 30Kč na 40Kč.Takže si příště rozmyslím tam jet..
Když tam člověk přijde hned po deváté, když to začíná, tak je tam lidí trošku víc, ale to je asi tak všechno
Obojího...to to přesně vystihuje..
jak to myslíš? málo zákazníků, prodávajících, obojího?
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 2477x