Přihlásit se RYBICKY.NET »

Tera-Aqua-Flora Jihlava

NápovědaFórum » Obchody » Burzy 

Tera-Aqua-Flora Jihlava
 Reagovat na tento příspěvek 0  - bobikcz
Tak milí akvaristi, nějaké poznatky z burzy v roce 2018? Rybky, akvaristika?

Teraristiky bylo vždycky plno. :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PavíholkaXXL
Dobrý den, kdopak se chystá na Aqua-Tera-Floru do Jihlavy ? :) Jestli jste už tam někdo byl, tak mi prosím řekněte za kolik se tam zrhuba prodávají skaláry, jestli jsou levnější jak 30,-
 Reagovat na tento příspěvek 0  - mirekJI
Ahoj, jak to vypadá na burze? Jaký je výběr rostlinek a rybiček, případně krevetek?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - DrChila Re: nowy101
no tak nějaký tam měli jako vždy v levo v zádu u toho pódia.
Já se tam bohužel teď nedostanu jsem v práci
 Reagovat na tento příspěvek 0  - nowy101Re: DrChila
jj, myslel jsem prášky v pytlíčkách :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - DrChila Re: nowy101
Jaký si prášky v pytlíčkách a kuličky jílové jsem tam viděl. Pokud myslíš tekuté hnojivo tak to sem tam nikdy neviděl
 Reagovat na tento příspěvek 0  - nowy101 – PMDD
Ahoj,
nevíte jestli se dá na burze v Jihlavě koupit PMDD?
Dík :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - DrChila Re: jurca
ježiš tak to se omlouvám:-D já měl za to že to je až toho listopadu. O těchlech jsem nevěděl ani že tam jsou. Ale lidí tam bude jako vždy mraky:)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - jurcaRe: DrChila
Ja na strankach vidim jasne napsano 28.9.2013 :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - DrChila
Chtěl jsem vám to nafotit udělat z toho článek tady na rybičkách a zapoměl jsem si bohužel foťáka takže máme po ptákách ale bylo to tam hezký. A všem doporučuju se tam zajet podívat. A určitě každej by si něco odvezl.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - DrChila
moc se 31.8. na to těším doufám že tam bude více ryb než tam bylo posledně.. ale moc dobře chápu že to je složité převážet. hůř než pavouky a chameleony který jsou v plastovích či skleněných nádobách.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - DrChila – Aquaburza Jihlava
30.3.2013 se koná aquaburza v Jihlavě.
Více zde: www.tera-aqua-flora.cz/…
Pro návštěvníky od 9:00 do 12:00
Pro prodejce od 8:00 do 13:00
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ZdendaCh – Tera-Aqua-Flora JIHLAVA
Co myslíte, má cenu navštívit ? Dle fota z ofiko stránek to vypadá celkem slušne, dle místních komentářů už nic moc. Krom pokochání bych si rád odvezl Crystalky...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Semtex Re: Alkestis
na tyhle burze jsme byli jen jednou, prodejců ryb asi jen 4, ale to je už je asi 3 roky...

jak to vypadá tam teď, jezdí prodejců víc?

Pokud by někdo chtěl něco přivézt mimo burzu, tak jsem každý den v Třebíči.

Bojovnic, O. woworae, Ž. trpasličí a Písky z Flexiobkladů.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Příba Re: Alkestis
No dovolenou bych si asi kvůli tomu nebral, jinak mrkněte na fota z lednové burzy, byli tam dokonce prodejci z Rakouska, ale na Únorový burze jsem nebyl, tak nevím, ale tipnul bych, že byla slabší.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Příba Re: Alkestis
mrkni sem tera-aqua-flora.webnode.cz
jinak pokud přijedou prodejci z Ostravy, tak určitě stojí zato burzu navštívit
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Alkestis – Burza
Ahoj, nevite nekdo kdy ma byt dalsi burza v Jihlave a jestli ma cenu tam jezdit? Mam za to, ze jsem cetla, ze tam byvaji koncem mesice, ale nejsem si moc jista a kdyz uz tady na to vidim aji tu diskuzi...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - mahy Re: Příba
souhlas,oproti co jsem byl v lednu tam bylo prodejcú akva ryb podstatně více,u některých i solidní ceny potlesk
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Příba
Příjemně mě překvapila burza v Jihlavě-akvaristika se tam začíná rozjíždět.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R romant Re: vojcecek
Jasně, každý si pod tím mým přirovnáním může představit něco jinýho, ale obecně je tam dobrý přijít hned po ránu, což ovšem dneska platí na všech burzách u nás konaných. Občas se sejde i více prodejců jak ryb, tak kytek, tak ostatních věciček, ale někdy je to bída, no prostě jako v okresním přeboru. smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - vojcecek Re: romant
no nevim úplně co si pod tím na poli akvaristiky mám představit smich , ale asi to nebude ani dobrý ani špatný :) , dik za odpověd :))
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R romant Re: vojcecek
Řečeno sportovní terminologií, je to slušnej okresní přebor. :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - vojcecek – Burza Jihlava
Zdravim, navštěvujete někdo v současnosti burzu v Jihlavě? Docela mě zarazily předchozí reakce, ty jsou však staré tak se chci zeptat jaká je ůroveň Jihlavské buzy nyní, Dík za jakoukoli odpoěd ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Lukysek Re: Semtex
byl jsem tam koupil jsem si krevetky a jednu bettu od Semtexa vypadají nadherně diky moc
 Reagovat na tento příspěvek 0  - bluedream Re: Semtex
Stále jedno a to samé. Jen navíc betty a krevetky. My si koupili pistie s nádherně dlouhýma kořenama.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Semtex
Byl jste teď někdo se podívat, bylo něco zajímavéjo, hodně lidí. Nebo se nic nezměnilo.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - vladislav Re: nickolka
Fotka k příspěvku V tom máš pravdu.Mechové koule tam měli... ;-) ;-)

Reagovat na tento příspěvek 0  - nickolkaRe: vladislav
mě se burza líbila..lidí i prodávajících bylo hodně..Ale akvaristiky málo..to jo..A mechové koule tam měli..a měli jich hodně.. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - vladislav Re: Semtex
Fotka k příspěvku Jednu fotku mám... ;-) Ale takové všedni druhy rybek jako v každé akvaristice.. :-)

Reagovat na tento příspěvek 0  - PaDa Re: vladislav
40 Kč jako vstupné na burzu mi přijde už docela dost peněz, zvláště když je tam pak taková mizivá nabídka... hmm
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Semtex Re: vladislav
a co ti 3 prodejci akvaristiky nabízeli??
 Reagovat na tento příspěvek 0  - vladislav Re: Bob666
Já tam jel pro mechové koule.U nás je nikde neseženu.A poštou od někoho nevím..Docela v akvárium drži i při 30 stupních..Ale asi jak jsou prázdniny..Účast i nabídka žalostná.. :-(
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Bob66 Re: vladislav
Koukam že je to všude stejné :-( Já byl dnes v Plzni a byla to zoufalost asi 4 prodejci a nabídka nulová hmm ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 1  - vladislav Re: bluedream
Byl jsem tam dnes potřetí..Pravda přijel jsem před 11 hodinou..Ale na to že jsem jel přes 60 km ..Tři prodejci akvaristiky a jeden rostlinek...A lidí hodně hodně málo...A jedno překvapeni..Vstupne se zvedli z 30Kč na 40Kč.Takže si příště rozmyslím tam jet.. :-(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - bluedream Re: vladislav
Když tam člověk přijde hned po deváté, když to začíná, tak je tam lidí trošku víc, ale to je asi tak všechno hmm
 Reagovat na tento příspěvek 0  - vladislav Re: Semtex
Obojího...to to přesně vystihuje.. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Semtex Re: vladislav
jak to myslíš? málo zákazníků, prodávajících, obojího?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - vladislav
Fotka k příspěvku Byl jsem tam,ale bylo to asi naposledy...nikde ,nikdo.. :-O

+ Přidat reakci

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 2479x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/10458-teraaquaflora-jihlava