Humří vajíčka
já to mám doma zhruba 4dny a musím říct že terči by toho sežraly celý plato mohu jen doporučit
plus mám ještě dobré zkušenosti z discus life jak losos tak hovězí maso,u mě se to ani rozptýlit nestačí sežerou to hned na hladině že to ani nerozmrzne
rybicky.net/nadrz/3000/158.jpg Doufám,že ano nakoupil jsem toho asi 4 platíčka..je fakt ,že o tom dělají jako protržený..
Když to může potěr, může to pochopitelně i dospělá rybka. Ona si to nějak najde ať již přímíchané či samotné. A ryby dna máš určitě též.
Koupil jsem to na burze...ale bohužel potěr nemám...moje chyba..dalo by se to aplikovat i dospělejším rybám??Okamžitě se to dost rozptýlí po vhození do akvaria..takže je s tím dost problěm s akváriem se dnem....Nedalo by se to nějak přimíchat jednoduše do jiného krmení???Díky za radu...
Jestliže se nepletu, je to krmivo pro potěr - citace:
Humří jikry/vajíčka
Protejnová bomby pro všechny druhy ryb dorůstajících větších velikostí.
Toto je naše nejdražší mražené krmivo. Jsou to jikry z „Rock Lobsters" importovaných z Thajska. Velice dobrá výživa pro většinu rybího potěru, malé mořské rybky, sasanky a jiné bezobratlé. Díky značnému obsahu proteinů, chovatelé terčovců zaznamenávají nejrychlejší růst mladých jedinců právě užíváním tohoto krmení. Je to nepostradatelná složka našeho krmného programu a směsí.
Koupil jsem toto krmení Humří vajíčka ...nemáte s tím někdo zkušeností???Popřípadě jakým způsobem jím krmíte...Rozmrazil jsem to ,ale po aplikaci do akvária se to dost hned rozptýlilo což ve společenském akváriu nemělo moc patřičný efekt....Děkuji za každou odpověd...
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Krmení • Zobrazeno 989x