Přihlásit se RYBICKY.NET »

Okružáci vs. sinice

NápovědaFórum » Další živočichové » Plži 

Okružáci vs. sinice
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R romant Re: MěchýřovkaV
Ano, sinici jsem je konzumovat pozoroval, ale na to, že akvárium sinice zbaví beze zbytku, bych rozhodně nespoléhal, stále je to léčba následků.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MěchýřovkaV
oživuji toto téma, má ještě někdo daší zkušenosti, že okružáci žerou řasy včetně sinice? Nebo naopak, že se řas a sinice nedotkli?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Killer Re: Bammaboy
měl sem jednoho ve 12l a chvíli mu krevetky nenechávaly moc žrádla..ale pozdějc se přemnožila řasa a teď jich je tam mrtě..jinak kámoš bez jakýchkoliv šneků má problém se sinicí..takže asi na těch šnecích něco bude
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Bammaboy Re: Snofrev
noo, část dna je jemně pokrytá začínající sinicí a možná trochu řas na skle ale ty pravidelně čistím mag. stěrkou :-O
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Snofrev Re: Bammaboy
podle tohom, kolik bude mít jídla
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Bammaboy
Ahojte, myslíte že když dám do 12l jedného oružáka tak se mi přemnoží? :-O :-(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Sid Re: Jenick
Okružáky standardně využívám jako jedno z opatření v boji proti sinicím! Musím je pochválit! :) Je na ně spoleh - činí se, seč mohou. :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - datura Re: Jenick
o tom jsem nikdy neslyšela. naopak, já jsem v publikaci o akvarijních rostlinách četla, že okružáci se dokonce doporučují pro boj se sinicí:-) nechápu, proč by měli dělat drahoty a do sinice nejít. toxická není a "nutriční hodnotu" má určitě stejnou jako zelené řasy.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Jenick – Okružáci vs. sinice
Tak jsem se na tomto webu dočetl, že plži nepožírají sinice. Je to určitě pravda? Protože já teď v mém akva bojuju s něčím, o čem si myslím, že to sinice JE (zelené slizké povlaky všude a na všem), ale okružáci si na tom s chutí debužírujou. Tak nevím.

+ Přidat reakci

Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 1474x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/10321-okruzaci-vs-sinice