Mražené patentky z Hornbachu
Přesně tak, nehledě na to, že určitě během přepravy, nakládky a vykládky není určitě teplota -18C, takže bych se minimálně řídil datumem spotřeby
Starší reakce
No já osobně jsem s tím krmil mladé terčovce, po nějakém čase dostali žábrohlísty, ale nemohu vinu hodit na krmivo stoprocentně, protože jsem měl 10 terčů v 80litrech vody a musel jsem je tam mít měsíc a půl než jsem jim zařídil 475l akvárium. V mých patentkách z Hornbachu žádné žížaly sice neplavaly, ale sem tam se objevila průhledná patentka takže 1. jakkost to asi nebude....důležité bude asi to jestli jsou řádně propláchnuté a dezinfikované aby to v akváriu nezpůsobilo nějakou katasrofu...pokud s tím krmíš s rozumem neměl by být problém, avšak raději ty patentky nech vždy rozmrazit a propláchni je vodou aby sis do akvárka nedával zbytečně krev která kazí vodu a podporuje tvorbu bakterií a řas...
Starší reakce
Na trhu je momentálně nejlepší mražené krmivo od firmy Aquamaster.
Sám používám od firmy Huml což je určitě jak jsem měl možnost porovnat v kvalitě nadprůměr.
www.aquamaster.cz/…
www.huml-krmeni.cz No právě, toho se bojím nejvíc. V žádném jiném mraženém krmení od jiných výrobců jsem se nesetkala s takovým množstvím cizích živočichů. V podstatě v Hornbachu nakupuji, protože ho mám nejblíž. Ale nerada bych rybičkám ublížila. Jaké nejkvalitnější můžete doporučit?
ja ich tiež používam a v pohode
Pokiaˇl sú to len zvieratká a Tvojím rybkám chutia vobec by som to neriešil.Aspoň je ich strava roznorodejšia.
Ono se ani tak nejedná o to kde mraženou potravu koupíš, ale kdo ji vyrábí a dodává. Mezi jednotlivými výrobci jsou až neuvěřitelné rozdíly.
Taky sem našel v takové kostce něco podobného žížale .. a anténovec se o to postaral
krmím s nima několik měsíců zatím bez ztrát na rybích životech / můj styl krmení, vezmu kostku a hodím ji do akva / za pár minut už tam není
Nemáte prosím někdo zkušenosti s kvalitou konkrétního krmení - mraženými patentkami z Hornbachu? Krmím s nimi již nějakou dobu, ale nacházím v nich ke svému zděšení, kromě patentek, různá další zvířátka. Dnes např. šesti centimetrovou žížalu. Nerada bych si díky nekvalitnímu krmení zavlekla nějakou nemoc do akvárka. Díky za všechny názory.
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Krmení • Zobrazeno 2381x