0 • 7 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Krmení » Krmení potěru čichavce peletového --žábronožka solná 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 593x
25.03.08 17:53:26  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkočička25® – Krmení potěru čichavce peletového --žábronožka solná
Ahoj krmím potěr 1 týden starý čerstvě vylíhlou žábronožkou solnou může jim to uškodit už je tak krmím od jejich narození pls poradet sad
25.03.08 17:58:11  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekfantasta®
Nauplie žábronožky musí být čerstvě vylíhlé, řádně propláchlé a co nejmenší. Čichavci mají poměrně malý potěr tak aby se zezadusili větším soustem. V prvních dnech je lepší krmit trepkou. Ale dá se i tou drobnou žábronožkou.
27.09.08 22:42:11  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek1cabel2® – žabronožka solna
Ahoj dotaz kde seženu žabronožku solnou patentky nechtěj zatim davam MICRO PET DAIANA BABY pro potěr čichavcu diky za odpověd. hmm
27.09.08 23:43:42  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekAlena.sv® – Re: 1cabel2
28.09.08 09:26:15  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekImii®
Já je od druhého dne krmím Sera Micronem a žije to vše. V akvaristice mi řekli, že je možné potěr odchovat zcela na umělé stravě. (máma nechce žábronožky doma no )
28.09.08 09:33:44  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLangMaster® – Imii
A to jako proč nechce artemie doma? Kouká moc na horory ne?
28.09.08 09:35:47  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekImii® – Re: LangMaster
Prej nechce mít doma žádnou havěť tone
28.09.08 09:38:59  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLangMaster® – Imii
JJ jako bych si to představil je mě to jasné ale mužeš ji říci že ta artemie žije v čistčí vodě než pijete hlavně sůl ve vodě ničí některé škodlivé zárodky.
28.09.08 10:20:09  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbucliik®
vypadá to jako malinký oranžový tečky ve vodě, žádný chapadla a ocasy, ani by si nevšimla. Když jsem měla potěr rájovců tak jsem ze začátku krmila vaječným žloutkem, ale když jsem přešla na artemii-to byly boje, miminka byly jako malí dravečci a rostli potom o hodně rychleji a jak měly krásně oranžový bříška.
mamka by to určitě ani nepoznala :)
28.09.08 10:28:54  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - oldkiwinka® – Re: Imii
U mě raději ani mamka nechce vědět, co mám v pokoji:-D (Mikry, octomilky, občas ty artemie). Bublifuky tam bublou furt, tak nepostřehne, že bublá něco i artémkám. Jinak myslím, že když je budeš krmit jen micronem, tak porostou o dost pomaleji a "nekvalitněji", než-li při krmení nálevníkami a artemií...
28.09.08 12:13:32  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJoecz®
... jasně, na micronu odchováš pár zakrslíků ...
opravdu nejlepší je labyrintky krmit první dny nálevníkem (trepka, protogen) a pak přejít na artemku a komu to bublání a bordel kolem líhnutí artemky vadí (třeba mě :-) ) tak může krmit i odkořápkovanou artemií, která se nemusí líhnout a je výživnější
28.09.08 12:50:25  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekImii® – Re: Joecz
Tu odkořápkovanou seženu kde ?
28.09.08 12:54:54  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbucliik®
http://www.akvarista.cz/web/shop/item-easyfish-artemie-odskorapkovana-70g
přes internet určitě, ale asi by bylo lepší zeptat se v obchodě, kvůli poštovnýmu :-)
28.09.08 13:23:07  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekImii® – Re: bucliik
Ve sklorexu mi ukazovali nějakou takovou plechovku, ale říkali že to musím mít v tom roztoku a probublávat atd. tak máma řekla že ne a pan prodavač, že to teda mame zkusit na umělé potravě, že to je to stejný jenom usušený.
28.09.08 13:39:29  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbucliik®
to je pravda, já nemám ani tucha co v micronu je, na internetu jsem to nenašla-kukni tam na složení, ale samotná artemka to asi nebude
myslím, že jsem tu odskořápkovanou sháněla taky ve sklorexu a že ji neměli, nooo ale už je to taky přes rok :)
28.09.08 15:14:17 / 28.09.08 15:15:32  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekImii® – Re: bucliik
Sera Micron
Analýza kvality:surový protein 50,2%; surové tuky 8,1%; surová vláknina 4,2%; surový popel 11,9%
Víc tam toho k tomu není, ale píšou že je to vhodné krmivo i pro ty artemie.
28.09.08 15:56:35  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJoecz®
no nevím, já jsem to taky zkoušel a nechtěli to ani trochu
28.09.08 16:00:38  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJoecz®
bucliik napsala: http://www.akvarista.cz/web/shop/item-easyfish-artemie-odskorapkovana-70g

přesně tuhle používám, jen vetší balení,
myslím, že na nějaké burze ji seženeš levněji

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Krmení Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 04:26:11 • 1.021 s