0 • 5 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Nemoci » Léčení a léčiva » Mohu krmit během léčby? 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 110x
04.02.08 14:52:55  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJanica® – Mohu krmit během léčby?
ahoj Chtěla bych se zeptat jestli mohu krmit ryby během lécby na plíseň.Léčba trvá 3 dny. Vím, že to ryby vydrží nežrat ale aqva není ještě zcela zaběhnuté. Jede ob 13.1.2008. Děkuji za odpověď.
Janica.
04.02.08 15:26:17  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - chicko® – Re: Janica
nekrm je, toť moje rada, ony to opravdu vydrží palec
04.02.08 18:15:46  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPaDa® – Re: Janica
Čím léčíš? Není v podstatě žádný důvod je přestat krmit, prostě pokračovat jako dřív, kvalitní krmení a hlavně nepřekrmovat.
04.02.08 18:36:04  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekKolco®
Moji terčáci jednou museli vydržet bez krmení 3 týdny.To už je ale asi trápení,leč tenkrát to jinak nešlo.Měli propadlá břicha,ale ani jeden tenkrát neuhynul.K Tvému problému - pokud ryby žebrají o žrádlo není důvod jim opatrně nedávat.Pokud nemají o krmení zájem, nezkoušet to.Ty nejlépe své ryby znáš - rozhodnutí je na Tobě.Mnoho zdaru při léčbě. ahoj
04.02.08 19:17:41  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJanica® – Re: PaDa
Léčím MYCOPUREM od SERY, udělá to takovej zelenej zákál. Na radu obchodníka budu krmit střídmě.
04.02.08 22:09:23 / 04.02.08 22:09:44  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekrolandmynar®
Rybky při léčení tu vodu dýchají, polykají, koupou se v ní :-D Proč nekrmit při léčení? Pokud jede filtr tak je to jedno.
04.02.08 22:12:29  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - chicko®
Hlavně, jak ti poradil odborník, nepřekrmit a radši krm míň, léčba nepovzbuzuje chut k jídlu ;-)
04.02.08 22:19:14  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - johan®
u některý léčiv je napsáno "během lédžby nekrmit", pak bych to dodržoval, jinak to je natobě. já bych nekrmil.
05.02.08 09:12:03  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmotýlek (963177311179)
teď jsem zrovna řešil problém - u Ramirezek sameček měl na temeni hlavy nějakou plíseň (?) ... léčil jsem zvýšením teploty na 33°C a podával jsem nitěnky, které jsem nechal vždy pár minut v roztoku s Preventinem ... během tří dnů je sameček "jak rybička" ... ale jinak normálně platí při léčení raději nekrmit !!!
05.02.08 20:12:25  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekNobody® – Re: rolandmynar
Zrovna ten filtr by neměl při léčbě jet naplno(jedině vzduchovací kamínek)! ;-)
Většina léčiv zabijí ty velmi potřebné baktérie,a pak se do vody dostává to,co určitě nepotřebujete. :-)
05.02.08 21:10:30  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDzira®
vetsinou na prikladanych letacich byva napsano, ze se ma krmna davka omezit, takze bych se tim ridil a daval bych jim malo, nebo vubec. pro zabehnuti akva 3 dny nekrmeni nebudou zadny drama a hlavne kdyz ted do vody lejes leciva, ktery ti udelaji vetsi neplechu nezli nejaky zanedbani krmeni ;-) Jinak hodne stesti pri leceni a at se z toho ryby dostanou ahoj

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Nemoci Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 05:07:07 • 0.861 s