2 • 10 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Technika » Filtry » Hlučnost Filtrů 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 260x
02.02.08 18:39:33  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekKahan (41381773765) – Hlučnost Filtrů
Senza den všem ! Rád bych si přečetl zkušenosti s hlučností filtrů, zejména EHEIM ECCO A CLASSIC, TETRA 700 A FLUVAL 205 nebo podobné...děkuji všem, kdož přispějí svými zkušenostmi.....
02.02.08 18:42:51  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbunda®
Již to tady bylo mockrát diskutováno. Já jsem koupil Tetru 700 a není slyšet vůbec. Každý bude ale chválit svůj vnější filtr, protože jsou tiché všechny.
02.02.08 18:44:43  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJanica®
ahoj Mám Fluval 305, akvárium mám v ložnici,vůbec mě neruší.
02.02.08 19:01:14  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDonJuanKarlos®
Ono i nejlevnější Atman 200 je tichý palec
02.02.08 20:45:54  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRADOVAN®
Mam Eheim Classic( je najtichší) , Eheim aquaball( ťažko sa mi pri ňom spí, myslel som že bude tichší) a Eheim Liberty( skoro nepočuť).
02.02.08 22:07:02  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMarianV®
Tetea EX700 zavřený ve skříňce pod akvárkem a vůbec neslyším, že je v provozu.
03.02.08 12:14:35  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekwayn®
DonJuanKarlos napsal: Ono i nejlevnější Atman 200 je tichý palec
Ten můj tedy tichý není a vibruje s ním celé akvárium (a to byl jednou reklamovaný pro hlučnost).
03.02.08 12:22:46  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Mrakoplash®
TT EX 700 - nejsem si jistej ze je v provozu :-D (tichounkej)
03.02.08 14:39:13  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMarianV® – Re: Mrakoplash
Fakt je že je v provozu teprve 2 měsíce, ale proti vzuchovýmu kompresorku podloženýmu molitanem co jsem měl k předchozímu akva to je prostě tichý. Ze skříňky prostě žádnej hluk neslyším ;-) .
03.02.08 14:41:00  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmeroň®
DonJuanKarlos napsal: Ono i nejlevnější Atman 200 je tichý

Ten můj tedy tichý není a vibruje s ním celé akvárium (a to byl jednou reklamovaný pro hlučnost).

Atman 200 tedy rozhodně tichý není, já jsem ho taky zkoušel reklamovat, ale v obchodě mi řekli, že mi to nikdo neuzná, ještě to tam zkoušeli přede mnou a řekli mi, že to vůbec není hlučné (no mezi dalšíma 30 akvárkama bylo snad jasné, že to asi slyšt nepůjde rozzureny ). Ale asi záleží jaký kus se nám poštěstí koupit, při té nízké pořizovací ceně se není asi čemu divit co
03.02.08 14:55:48  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekHanacius®
Vlastním Tetra 700 a není slyšet vůbec nic...Jako by ani nebyl zapnutej v zásuvce - prostě absolutně tichej filtr.Ale to neznamena ze by ostatní filtry jako např.: Eheim nebo Fluval meli byt hlucne...Ikdyž s nimi nemam szkušenosti
03.02.08 15:16:25  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPaul Ramon®
Dnes, když jsem zapínal svůj filtr Tetra Ex 600 po odkalování aqua, jsem se vyděsil, jaktože po zasunutí zástrčky neběží a až pak jsem zjistil, že vlastně normálně běží :) Tolik k tomu, jak je hlučný. Samozřejmě, že tiché budou i ostatní (Eheim, Fluval, Sera). Ale to, že filtr Tetra vlastně vůbec neslyším (a to ho nemám ani ve skříňce), můžu potvrdit.
03.02.08 15:22:41  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSid® – Re: Paul Ramon
Připojuji se. TETRA TEC EX je nejen v tomto směru velmi dobré řešení. :-)
03.02.08 15:36:10  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPřéma®
Tetra Tec EX palec palec palec
03.02.08 16:03:03  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekTonys®
hmmm já mám už asi přes rok Elite 50w vnější filtr je sice tichej, ale už jednou mi exsnul rozzureny takjsem byl dost nasran** jelikož nebyl nejlevnější a rekalmace byla nemožná jelikož jsem ho kupoval v sadě s akvárkem...
03.02.08 18:20:25  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveklangosh (388989-7237)
Mám Eheim Classic a Tetratec a mohu říci, že TT je výrazně méně hlučný než Eheim, pokud se v jeho případě dá ještě o nějaké hlučnosti vůbec mluvit :) ...
Roman X-)
03.02.08 19:03:44  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekHanacius®
Jak to tak čtu tak Tetra je asi jeden z netiších filtrů...Vždycky jsem na tyto filtry slyšel jen samou chválu a tak jsem ho asi před měsícem koupil a můžu jeho kvality potvdit...Neshledal jsem na něm žádné nedostatky (nekteří uživatele tu psali o ventilech ale špatnou zkušenost zatím nemám)
04.02.08 20:01:24  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekKahan (41381773765) – Díky všem
Tímto děkuji všem přispívajícím za zkušenosti. ano Hnedle se lépe rozhodnouti. fakt díky !!! potlesk
04.02.08 21:54:21  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPaul Ramon®
Jediná nevýhoda filtrů Tetra TEC je takřka nemožnost koupení náhradních dílů (snad kromě vrtulky), ale i tohle je snad už vyřešeno - někdo zde psal, že náhradní díly jsou už dostupné v Německu. Musíme také doufat, že si toho všimnou i čeští prodejci a rozšíří svou nabídku...
07.02.08 23:22:08  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPETAN (413273677327) – JUWEL REKORD 110
Zdravím, nemáte někdo vnitřní filtr juwel, ten model compact 400 l/h? Jak jste na tom s hlukem? Já to mám asi nějaký vyběhaný. Chvíli je to třeba úplně tichý a pak se to rozdrnčí jako prase a zase to za pár minut na chvíli ztichne. Je to nepříjemné. Koupil jsem to starší i s akvárkem a tak nevím jestli to vůbec může být tišší. Koupil jsem náhradní díl - vrtulku, myslel jsem jestli není nějká omydlená. Bohužel mám asi nějký starší model a ta co se prodává mi tam nepasuje. Je krátká a ještě ji nenarvu na tu keramickou osičku. Za každou radu budu vděčen. Byl bych ochoten koupit i celé to čerpadlo, ale zase se bojím jestli mi bude pasovat do té "krabice" filtru. Je to akvarium rekord 110, ale je starší a azdá se mi že už to s těmi novějšími ač nesou stejné označení není kompatibilní. díky a hodně zdaru PETR
11.02.08 12:54:44  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvektube® – PETAN
No já jsem zkoušel vyměnit v Rio 180 set od Juwelu to čerpadlo (původní 600l/hod) za 400 to se
mi zdálo taky více hlučnější než ta 600. Nakonec jsem vypreparoval původní vnitřní filtr a nahradil ho venkovním Eheim.Tak ,že jsou k mání obě případně origo filter . ano

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Technika Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 04.12.08 02:17:21 • 1.548 s