0 • 12 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

úvodrybyrostlinyostatnínemociradyodkazyinzerátyakcefórumchatnádržeobchodyvýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Ostatní » Juwel akvária - proč nedávat podložku? 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci• Zobrazeno 2x
17.12.07 10:40:42  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSaraned® – Juwel akvária - proč nedávat podložku?
Nikde jsem to nenašla, ale jestli už se to někde řešilo tak se předem omlouvám. Koupili jsme si akvárium Juwel Record 60, je to 54 litrový komplet. Četla jsem návod a tam je výslovně zakázáno dávat pod akvárium jakékoliv podložky (kecám, ne výslovně, ale obrázkem). Ještě než jsme to zjistili tak jsme už jednu přesně na tento rozměr (60x30) koupili. Takže ho tam nesmíme dát? Nevíte někdo proč by to tam nemělo být, jestli to tam fakt vadí, nebo tím jen chtěli říct, že to není nutné tam dávat? Je teda fakt, že to akvárko má takový svůj spodní kryt, ale rozhodně to nemá nic jako podložku... poraďte prosím :-)
17.12.07 10:47:31  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPetr1®
A proč tam chceš dávat podložku?
17.12.07 10:49:32  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSidonius® – Re: Saraned
jestli to tam fakt vadí, nebo tím jen chtěli říct, že to není nutné tam dávat? Je teda fakt, že to akvárko má takový svůj spodní kryt...
Za b) je správně. :-) Ten spodní kryt nahrazuje podložku. Ale když už jste ji koupila, je na vás, jestli ji použijete. :-)
17.12.07 10:50:56  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvektube®
Já jsem koupil taky set Juwell Rio 180 a to akva (dno je v takovém černém plastovém rámečku) a je to v pohodě.Ten rám byl součástí kompletu a nahrazuje tradiční používanou podložku.Dno nemá tím pádem kontakt se skříní.
17.12.07 10:52:11  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSaraned®
Petr1: Protože jsme si předtím přečetli, že je dobré to pod akvárko dávat. Takže jsme ji koupili a až pri studování návodu přímo k tomu Juwelu jsme zjistili tohle... tak jsem jen chtěla vědět, jestli tomu akvárku neublížíme, pokud to tam dáme no... Ptám se příliš mimo? No přiznám se, že v této oblastí zatím dost mimo jsem, proto se ale taky ptám... :-O
17.12.07 10:53:15  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvektube® – Sidonius
Byl jste rychlejší. :-)
17.12.07 10:57:40  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSaraned®
Takže díky za rady, tu podložku tam teda necháme, když to nevadí... (a když už jsme ji koupili :-))
17.12.07 13:43:44 / 17.12.07 13:44:26  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpansuu®
Mám taky Juwel rekord 60 a přesně do toho rámečku jsem uříznul karimatku ano Sice na ní nic stojí, ale možná funguje jako tepelná izolace.
03.01.08 14:07:49  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekCossi (89.***.233.209) – Re: pansuu
Kdyz jsem kupoval tohle samy akva tak mi rekli ze ta plastova podlozka (lista) je jen na prevoz a ze bych pod to mel dat podlozku. Mam podlouzku. potlesk
03.01.08 14:10:40  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkrysikmouse®
no já mám eheim a taky to bylo v tom plastovém rámečku . Koukal jsem na to jako jojo protože jsem si sehnal polystyren pod akva ale asi to tak má být akorát mi přijde že ta celá váha je vlastně zatížená na malinkatou plochu toho rámečku které tlačí do skla. Tak jsem si říkal jestli soudruzi v NDR neudělali někde chybu :-) ale zatímto neruplo takže pohoda :-)
03.01.08 14:29:19  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpansuu® – Re: Cossi
No já ho osobně nekupoval, takže... Ale v přiloženým návodu jsem o sundávání rámečku ani nezavadil. Akvárko stojí už rok a zatím drží ano
Podobná témata
"Vyčáplé" rostliny - proč?, 3 biotopní akvária, Ake ryby do 54l akvária, Aké ryby mam dať do 25 l akvaria...?, ako pridat ziarivku? (do krytu Juwel 80x30), akvaria, Akvárium Rekord 120 - juwel, aquascaping akvaria, Cena staršieho akvária 250litrov?, Co pořídit před založením akvaria?, čistenie akvaria od šnekov, čištění akvaria, čištění akvaria (prazdneho a noveho), Čištění akvária při právě vylíhlém potěru, Desinfekce akvária - Savo, Desinfekce akvaria po krupičce, Dno akvária, Dno akvária, Drápatečka umřela - nevím proč :sad: , Externí filtr pro dvě akvária, Filtr do 240l akvária, Filtr do akvaria o objemu 160l, filtrce juwel compact super, Focení akvaria, Fotografování akvária, Glo Lite kryt akvaria 120x40, hmotnost většího akvaria, HRANA akvária, Hygrophila Polysperma......proč žloutne???, Chlazení akvária, Jak se staráte o provoz akvária, Jakási "řasa" se mi dostala do akvária, Jaké druhy a počet ryb do 50 l akvária ?, Jaké rostliny do popředí akvária?, Jaké rybičky do tohto akvária., Jaké ryby do 220l akvária? Poradíte?, Jakou a kolik ryb do 12l akvária ?, Jaký filtr do 200 l akvaria?, Jaký filtr do 540l akvária?, Jaký filtr do 600 l akvária?, Jaky filtr do akvaria 120l, Jaký filtr mi doporučujete do nového 450l akvária?, Jávský mech... proč se mu nedaří???, Je možné si vzít nějaké rostliny,kameny apd. do akvária s potoka nebo rybníka, Jebo(osvětlení)- vyzařuje světlo i v noci, proč?, JUWEL HIGH-LITE POMOZE MI TO?, Juwel nebo Hagen, Juwel zářivky, Kameny do akvária, Kde nakoupit nejlevněji rostliny do akvária v Praze

Zpět na obsah sekce Ostatní | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: vpnet.cz • 07.09.08 04:14:30 za 0.893 s