17 • 36 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Ostatní » Juwel akvária - proč nedávat podložku? » Přidat novou reakci 

Juwel akvária - proč nedávat podložku? Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   5211 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
03.01.08 14:29:19 pansuu® – Re: Cossi
No já ho osobně nekupoval, takže... Ale v přiloženým návodu jsem o sundávání rámečku ani nezavadil. Akvárko stojí už rok a zatím drží ano
03.01.08 14:10:40 krysikmouse®
no já mám eheim a taky to bylo v tom plastovém rámečku . Koukal jsem na to jako jojo protože jsem si sehnal polystyren pod akva ale asi to tak má být akorát mi přijde že ta celá váha je vlastně zatížená na malinkatou plochu toho rámečku které tlačí do skla. Tak jsem si říkal jestli soudruzi v NDR neudělali někde chybu :-) ale zatímto neruplo takže pohoda :-)
03.01.08 14:07:49 Cossi – Re: pansuu
Kdyz jsem kupoval tohle samy akva tak mi rekli ze ta plastova podlozka (lista) je jen na prevoz a ze bych pod to mel dat podlozku. Mam podlouzku. potlesk
17.12.07 13:43:44 pansuu®
Mám taky Juwel rekord 60 a přesně do toho rámečku jsem uříznul karimatku ano Sice na ní nic stojí, ale možná funguje jako tepelná izolace.
17.12.07 10:57:40 Saraned®
Takže díky za rady, tu podložku tam teda necháme, když to nevadí... (a když už jsme ji koupili :-))
17.12.07 10:53:15 tube® – Sidonius
Byl jste rychlejší. :-)
17.12.07 10:52:11 Saraned®
Petr1: Protože jsme si předtím přečetli, že je dobré to pod akvárko dávat. Takže jsme ji koupili a až pri studování návodu přímo k tomu Juwelu jsme zjistili tohle... tak jsem jen chtěla vědět, jestli tomu akvárku neublížíme, pokud to tam dáme no... Ptám se příliš mimo? No přiznám se, že v této oblastí zatím dost mimo jsem, proto se ale taky ptám... :-O
17.12.07 10:50:56 tube®
Já jsem koupil taky set Juwell Rio 180 a to akva (dno je v takovém černém plastovém rámečku) a je to v pohodě.Ten rám byl součástí kompletu a nahrazuje tradiční používanou podložku.Dno nemá tím pádem kontakt se skříní.
17.12.07 10:49:32 Sidonius – Re: Saraned
jestli to tam fakt vadí, nebo tím jen chtěli říct, že to není nutné tam dávat? Je teda fakt, že to akvárko má takový svůj spodní kryt...
Za b) je správně. :-) Ten spodní kryt nahrazuje podložku. Ale když už jste ji koupila, je na vás, jestli ji použijete. :-)
17.12.07 10:47:31 Petr1
A proč tam chceš dávat podložku?
17.12.07 10:40:42 Saraned® – Juwel akvária - proč nedávat podložku?
Nikde jsem to nenašla, ale jestli už se to někde řešilo tak se předem omlouvám. Koupili jsme si akvárium Juwel Record 60, je to 54 litrový komplet. Četla jsem návod a tam je výslovně zakázáno dávat pod akvárium jakékoliv podložky (kecám, ne výslovně, ale obrázkem). Ještě než jsme to zjistili tak jsme už jednu přesně na tento rozměr (60x30) koupili. Takže ho tam nesmíme dát? Nevíte někdo proč by to tam nemělo být, jestli to tam fakt vadí, nebo tím jen chtěli říct, že to není nutné tam dávat? Je teda fakt, že to akvárko má takový svůj spodní kryt, ale rozhodně to nemá nic jako podložku... poraďte prosím :-)

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 08:15:37 • 2.992 s