17 • 44 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Krmení » Krmítko na nítěnky 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 235x
02.11.07 19:47:41  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekwerča® – krmítko na nítěnky
Ahoj, v obchodě jsem dnes viděla krmítko na nítěnky a jelikož mám drápatky, které vždy zahrabou patentky pod šutry (nebo tam zapadnou samy), tak by mě zajímalo, jestli to vůbec funguje...
02.11.07 19:53:13 / 02.11.07 19:58:28  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmatrix069®
Mne to funguje,ale musel som zväčšiť tie najspodnejšie dierky,inak tam zostávalo trochu stravy. Ale momentálne ho už nepoužívam,radšej si sadnem k akváriu a pomali nitenky dávam rybkám iba do toho kruhu z kŕmitka a pozorujem ako im chutí a ktorá v akej kondícii je. Veľa sa tým pozorovaním dozviem. ano ahoj Ale čí Ti to bude fungovať aj na žabky neviem. :-O
02.11.07 20:17:38  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekwerča®
Ony potvůrky by to z toho dostaly,je pravda, že ty díry jdou zvětšit..Já mám žabky dvě a pozoruju je pořád,takže jejich stav mi neunikne :-). Ale ty rozmražené patentky nemají žádný tvar, takže se mi jim to blbě dává...
04.11.07 14:13:56  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekrene (105386962313)
zeptam se,krmil jsem ryby nitenkama s domenim ze ty nitenky co se zahrabou do sterku casem vyzerou sumeckove...ale mam je nejaky liny a ted mam v akvariu nitenkovy masakr pac jich tam stovky cumej z pisku,ryby na ne kaslou a ja nevim jak se jich zbavit....mate nekdo nejakej recept?
04.11.07 14:14:42  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmch.sokolov®
nekrm ryby a ono jim nic nezbude jinýho:-D X-)
04.11.07 17:40:56  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekwerča®
Já si taky myslím, že by je pak rybky vyžraly..
04.11.07 17:50:17  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMalapa®
No princip toho krmítka je ten, že živé nítěnky jak se proplétají, tak prolézají otvory postupně ven a jsou sežrán. Na mrtvou potravu to moc fungovat nemůže.
04.11.07 18:48:00  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekwerča®
No zkusila jsem zvětšit dole díry na maximum. Ty moje potvory hrozně víří vodu, když mají hlad, takže ty patentky by vyplavávaly ven postupně. Chci to zkusit, protože to žrádlo zapadlé do dna hrozně kazí vodu.
04.11.07 19:08:40  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMalapa®
Já to u malejch drápatek vyřešil tak, že jsem do rohu dal na dno kus placaté břidlice a jrmení házel na něj. Samozřejmě, že část patentek taky vyházeli do písku, ale většinu žáby snědly z kamene.
04.11.07 19:15:44  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekwerča®
Já dávám patentky na lžíci, jak je kulatá, tak to z toho moc nelítá, ale je to trošku vopruz pořád lehce pokládat ty patentky aby se nerozvířily po celém akvárku a nebo hlídat žabky aby počkaly než patentky rozmrznou. Jen to zkusím, jak to dopadne. Zas tak drahá záležitost to krmítko nebylo, nebude mi ho zas tak líto. I když...měla bych za něj jedno pivo...nebo jednoho potkana pro Hadičku ;-)
04.11.07 19:25:28  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekEva_R®
Já těm mým sedmi malým drápatkám zkoušela dávat patentky na talířek, ale stejně to rozházely a některé ani na talíř nešly, hledaly to pod ním... Dávám jim zatím denně půlku kostky patentek, rozpuštěnou naleju do rohu akvárka, a když přijdu za hodinu, tak tam pořád rejdí a je slyšet jak přehrabávají štěrk smich Tam prostě nemůže nic zůstat :-D Odkalovala jsem jim před 14 dny a voda je pořád krásně čistá. Nechceš teda třeba ještě pár drápatek? hmm smich :-D ahoj
04.11.07 19:29:57  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekwerča®
A to by byly příbuzný,co hmm . No nevim, vypadá to, že se budu pouštět do krevetek, takže do Vánoc budu mít vystaráno :) .
04.11.07 19:32:26  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekEva_R®
Jo jo, by si padly kolem krku smich Jé, krevetky se mi taky líbí, jenže v obou akvárkách už mám dravce :-O
04.11.07 19:44:01  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekwerča®
To já mám jedno po rybičkách ještě prázdný potlesk . Dokonce jsem dostala povolení, ale musela jsem slíbit, že kdyby nebylo před výplatou co jíst, tak krevetky půjdou na pánev :-D
04.11.07 20:26:32  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMalapa®
Teda holky, vy si tu notujete a koukám že už došlo i na štědrovečerní vyvyřování! :-D
04.11.07 20:39:07  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekEva_R®
Jestli neudám tu partu drápatek, tak u nás budou na Štědrý večer žabí stehýnka :-P
04.11.07 20:42:33  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMalapa®
Vrahu! Ale já vím, že to neuděláš a není to tím, že by jsi byla odpůrkyní francouzské kuchyně. :-D
04.11.07 20:51:32  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekEva_R®
Jasně že ne, jsou to naše zlatíčka love :-D
04.11.07 21:39:44  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekwerča®
Já teď domlouvám ty albínky, co jsi mi dala kontakt, nějak jsem se tu rozpovídala a dopadlo to na dva různé přírůstky :-D . Musím se krotit, jinak budu muset brzo z domu ;-) . Evo, neměla bys pro mě dyžtak v tom tvém zvěřinci místo hop ?
04.11.07 22:07:17  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekEva_R®
Jé, albínci, ty se budou určitě Patovi a Matovi líbit palec Neboj, rodiče si postupně zvyknou :-D ano
05.11.07 16:44:57  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekwerča®
Tak krmítko funguje. Zvětšila jsem spodní díry a žabky aspoň nehltaj. Postupně vytahujou patentky z krmítka. Ze začátku teda vůbec nechápali, kde to krmení je, ale pak už to pochopili.
05.11.07 16:56:04  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmatlala®
ja sice žabky nemam pač je u nas nemaj ale jsou pěkné
já dělál pro ryby krmítko z obalu na hračku z čokoládového vajíčka http://aquagarden.ic.cz/clanek.php?id=2
05.11.07 18:03:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekwerča®
Fotka k příspěvku Hezké potlesk ! Takovou originalitu vždycky ocením. No já tady dávám fotku jak žabky vesele papají, naučili se kde je krmení už za pět minut!

05.11.07 18:05:15  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekwerča®
Fotka k příspěvku Tak tady je ještě lepčí...

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Krmení Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 23:29:15 • 0.951 s