Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.
ja sice žabky nemam pač je u nas nemaj ale jsou pěkné
já dělál pro ryby krmítko z obalu na hračku z čokoládového vajíčka http://aquagarden.ic.cz/clanek.php?id=2
Tak krmítko funguje. Zvětšila jsem spodní díry a žabky aspoň nehltaj. Postupně vytahujou patentky z krmítka. Ze začátku teda vůbec nechápali, kde to krmení je, ale pak už to pochopili.
Já teď domlouvám ty albínky, co jsi mi dala kontakt, nějak jsem se tu rozpovídala a dopadlo to na dva různé přírůstky . Musím se krotit, jinak budu muset brzo z domu . Evo, neměla bys pro mě dyžtak v tom tvém zvěřinci místo ?
To já mám jedno po rybičkách ještě prázdný . Dokonce jsem dostala povolení, ale musela jsem slíbit, že kdyby nebylo před výplatou co jíst, tak krevetky půjdou na pánev
Já těm mým sedmi malým drápatkám zkoušela dávat patentky na talířek, ale stejně to rozházely a některé ani na talíř nešly, hledaly to pod ním... Dávám jim zatím denně půlku kostky patentek, rozpuštěnou naleju do rohu akvárka, a když přijdu za hodinu, tak tam pořád rejdí a je slyšet jak přehrabávají štěrk Tam prostě nemůže nic zůstat Odkalovala jsem jim před 14 dny a voda je pořád krásně čistá. Nechceš teda třeba ještě pár drápatek?
Já dávám patentky na lžíci, jak je kulatá, tak to z toho moc nelítá, ale je to trošku vopruz pořád lehce pokládat ty patentky aby se nerozvířily po celém akvárku a nebo hlídat žabky aby počkaly než patentky rozmrznou. Jen to zkusím, jak to dopadne. Zas tak drahá záležitost to krmítko nebylo, nebude mi ho zas tak líto. I když...měla bych za něj jedno pivo...nebo jednoho potkana pro Hadičku
Já to u malejch drápatek vyřešil tak, že jsem do rohu dal na dno kus placaté břidlice a jrmení házel na něj. Samozřejmě, že část patentek taky vyházeli do písku, ale většinu žáby snědly z kamene.
No zkusila jsem zvětšit dole díry na maximum. Ty moje potvory hrozně víří vodu, když mají hlad, takže ty patentky by vyplavávaly ven postupně. Chci to zkusit, protože to žrádlo zapadlé do dna hrozně kazí vodu.
No princip toho krmítka je ten, že živé nítěnky jak se proplétají, tak prolézají otvory postupně ven a jsou sežrán. Na mrtvou potravu to moc fungovat nemůže.