1 • 10 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

úvodrybyrostlinyostatnínemociradyodkazyinzerátyakcefórumchatnádržeobchodyvýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Nemoci » Léčení a léčiva » Sera baktopur 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci• Zobrazeno 4x
17.10.07 19:56:51  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekducky® – Sera baktopur
Ahoj všem! Ráda bych se vás zeptala na zkušenosti s lékem Sera baktopur. Dnes ráno jsem si u všech mých čtyř čichavců všimla, že se jim začínají rozpadat ocasní ploutvičky a objevuje se na nich plíseň. V akvaristice mi doporučili Seru, hned odpoledne jsem ji nakapala (od ČT 11.10.jsou všechny moje rybky v novém 98 litrovém akvu, byla to rychlá a nutná akce, takže Rybčárium už neexistuje, profil doplním ;-) ) a rybky už docela plavou a jsou veselejší. Co mě ale zajímá je, jak dlouho mám léčit, v návodu je napsáno 3dny, tak zda je možno léčit i déle, nebo po 3 dnech přestat a vyměnit část vody. A taky, zda můžu krmit a zda mám zvýšit teplotu (teď mám 24,5°C) a jestli doporučujete přikoupit i vitamínové kapky Sera fishtamin. Moc děkuju všem za jakoukoli radu a doporučení. Mějte se pěkně ahoj
Podobná témata
Sera CO2-Start , Baktopur, Čím je spojeno krmivo v tabletách sera holiday?, Florena (Sera) vs Proplant (Dajana), Hardin a Karbon vs. Sera GH a KH, Krmení TETRA nebo SERA co doporučíte, krupička a sera costapur f, Ma niekto skusenosti s SERA Internal BIO Filter B 400, Mate nekdo moturek Sera Air 100?, Sera algovec, Sera Artemia, Sera Artemia MIX, sera fd mixpur, SERA KOI Professional krmivo SPIRULINA COLOR, sera morena, Sera odkalovac bez vymeny vody?, Sera odsavacka , Sera permanentní test CO2 nefunguje?, Sera Phosvec, Sera san, SERA SERAFIL 1300, Sera serafil 900, TetraTec EX 700 nebo Eheim Classic 2213 ??, sera spirulina tabs, sera-die CD, sera-THE CD , serafil 900 - vnější mnoho-komorový filtr, TEST Rataj & Sera, Vnitřní filtr TRIO 3000 vs. SERA F 1200

Zpět na obsah sekce Nemoci | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: vpnet.cz • 08.09.08 03:07:02 za 0.933 s