Ahojky, chci se zeptat, dá se SAK green nebo SAK energy koupit někde v akvaristice nebo se musí objednat přes inet?
a odkud jsi? já ho kupila v Plzni v akvaristice
Z Hradce Králové...a normálně si ho koupila v akvaristice? Tak to možná u nás též půjde.
Když ho neseženete v akvaristice,přijďte 13.5. na burzu do Aldisu,tam ho mívají.
Jee, děkuju, měla jsem v plánu, že tam půjdu. Tak o důvod víc, proč tam jít
Po novém roce ho budem prodávat-všechny druhy a velikosti, jinak ho používám na své pěstírně pro ramirezi , tetry, diskáče v kombinaci s
jinýmí krmivy a absolutní spokojenost
Ja pouzivám granulovane krmivo za 120kč kg,což vyjde o polovinu levneji nez Sak a ryby jej zerou stejne
tak já kupuji SAK kilovku za 150,-Kč ... běžně v prodejně (Napajedla) ... velikost 0 pro menší a 1 pro skoro všechny rybky od 2cm - když jim
nedáte nic menšího, tak se to naučí brát v pohodě a nenadělá se tolik odpadu
ještě takovou malou poznámku- většina rozvažovaných granulek nemá s akvaristikou nic společného, jde o krmení pro pstruhy, tedy pro
studenovodní ryby, což pro akvarijní ryby moc vhodné není,ale rybky to samozřejmě žerou.
Přidám se tady taky, nevíte někdo z okolí Frýdku-Místku, kde se dají koupit vyloupané nauplie Žábronožky?
30.11.07 21:13:43
Nobody® – Re: rolandmynar
Tak vyloupané nevím,ale odskořápkovaná artémie se dá objednat např:www.volny.cz/pkoblasa nebo akvarista.cz
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Krmení • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora